Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Horváth Bálint Ottó 2020. március 31., kedd

A vizes és az atlétikai vb-t is érinti az olimpia elhalasztása

A tokiói nyári olimpia elhalasztásával és az új időpont kijelölésével tolódik a jövőre tervezett fukuokai vizes, illetve a eugene-i atlétika-világbajnokság.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 30., hétfő

43 évesen elhunyt a Steaua és a CFR korábbi kapusa

A Bukaresti Steaua és a Kolozsvári CFR korábbi kapusa, Martin Tudor 43 évesen hétfőn délelőtt Resicabányán szívinfarktusban elhunyt.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 26., csütörtök

Fizetéscsökkentések várhatók az élvonalbeli labdarúgókluboknál – a Sepsi OSK-nál még kivárnak

Egyre több hazai élvonalbeli labdarúgóklub tervezi, hogy csökkenti a játékosok fizetését a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet miatt. Az intézkedést nagyrészt az országban kihirdetett harminc napos szükségállapot lejártáig, azaz április közepéig vezették be. 

Horváth Bálint Ottó 2020. március 26., csütörtök

Két éve Maros KK nélkül, azóta nem sikerült újraéleszteni

Napra pontosan két éve, hogy megszűnt a marosvásárhelyi sport közkedvelt és kiemelkedő férfi kosárlabdacsapata, a Maros KK. Azóta hiába voltak próbálkozások a sportág újraélesztésére a városban, ezek kudarcot vallottak.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 24., kedd

Kényszerhelyzetre hivatkozva szerződést bontottak a Brassói Corona sportolóival

Néhány hónappal a klubot sújtó doppingbotrány után ismét kínos ügybe keveredett a Brassói Corona, a klub ugyanis felbontotta egyes edzők és játékosok szerződését. A város polgármestere később közbeavatkozott.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 24., kedd

Nagy bajban a klasszisjátékosokkal teletűzdelt fővárosi kézilabdaklub

A koronavírus-járvány közepette a Bukaresti CSM női kézilabdacsapata közel áll a felbomláshoz. A fővárosi önkormányzat által finanszítozott klubnál fizetéselmaradások vannak, amelyek végzetesek lehetnek.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 23., hétfő

Rajthoz áll az Európa-bajnokságon az országos ralibajnok

A többszörös országos ralibajnok Simone Tempestini, a Kolozsvári Napoca Rally Academy versenyzője bejelentette, hogy segítőjével, Sergiu Ituval részt vesz az idei rali Európa-bajnokság teljes szezonjában.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 19., csütörtök

Döntöttek: folytatják az olimpiai felkészülést a versenyzők

A Román Olimpiai és Sportbizottság elnöke, Mihai Covaliu közölte, videokonferencián egyeztetett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével, Thomas Bach-hal, illetve a többi európai ország képviselőivel, és azt a döntést hozták, hogy a koronavírus-járvány terjedése ellenére a sportolók folytatják a felkészülést.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 19., csütörtök

A röplabdázóknál már lezárták a bajnokságot

A Román Röplabda-szövetség szerdán úgy határozott, a koronavírus-járvány terjedése miatt lezárja a női és férfi felnőtt bajnokságot. Az alapszakasz végeredménye szerint a Balázsfalvi Alba, illetve a Galaci Arcada szerezték meg a bajnoki címet.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 18., szerda

Bizonyítani szeretne a román kéziszövetség elnöke

A Román Kézilabda-szövetség (FRH) elnöke, Alexandru Dedu közölte, minél jobban akarják megszervezni idén júliusban a bukaresti U20-as korosztályú női világbajnokságot, hogy ezzel bebizonyítsák, Románia felnőtt szinten is otthont adhat világeseményeknek.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 17., kedd

Sepsi OSK: ideális lenne, ha minél hamarabb folytatódna a bajnokság

A hazai labdarúgás élvonalában érdekelt Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK ügyvezető igazgatója, Hadnagy Attila úgy véli, az ideális az lenne, ha minél hamarabb folytatódna a bajnokság, hogy június elején tudják befejezni az idényt.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2020. március 17., kedd

A szezon berekesztése mellett döntene az SZFC edzője

A harmadosztályos Székelyudvarhelyi FC vezetőedzője, Mészáros Alpár meglátása szerint a legkorrektebb az volna, ha a koronavírus-járvány miatt berekesztenék a teljes szezont, azaz lenulláznák a bajnokságot.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 13., péntek

Elhalasztották az összes jövő heti BL- és EL-mérkőzést – hivatalos

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken hivatalos holnapján közölte, hogy az összes jövő heti Bajnokok Ligája- és Európa Liga-mérkőzést, illetve a március 20-án esedékes sorsolást is elhalasztotta.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 09., hétfő

Ezúttal sem bírt a Gaz Metannal a Kolozsvári CFR

Gól nélküli döntetlennel zárult a Medgyesi Gaz Metan és a Kolozsvári CFR hétfő esti találkozója a labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásának második fordulójában. A címvédő kolozsvári együttes négy pontos előnnyel rendelkezik a tabella élén.

Horváth Bálint Ottó 2020. március 08., vasárnap

Előnyről kapott ki az FK Csíkszereda

Harmadik idei mérkőzésén is vereséget szenvedett az FK Csíkszereda, vasárnap délután hazai pályán 2–1-re alulmaradt a Petrolul Ploiești együttesével szemben a labdarúgó 2. Liga 24. fordulójában.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2020. március 07., szombat

Elődöntő tornán a vásárhelyi kézilabdázók

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a Marosvásárhelyi VSK bebiztosította helyét a másodosztályos női kézilabda-bajnokság elődöntő tornáján.