HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. május 21., hétfő

Akár már szerdán bajnokot avathatnak a Maros megyei 4. Ligában

Nyolc góllal nyert Ákosfalva ellen az éllovas Marosvásárhelyi MSE, amely a 4. ligás labdarúgó-bajnokság hétvégi, 26. fordulójában rendezett hazai mérkőzését a Sziget utcai műgyepes pálya helyett a mellette levő Trans-Sil stadionban játszotta le.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 20., vasárnap

„Nem csak edzőjük, nevelőjük is voltam”

Visszavonul a marosvásárhelyi úszósport egyik legelismertebb és legsikeresebb edzője, Peteley Attila. Az Iskolás Sportklubnál hosszú évtizedeken keresztül tevékenykedő, 68 éves szakvezetővel sportkarrierjéről, a vásárhelyi úszás jövőjéről beszélgettünk.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. május 17., csütörtök

Székely Ildikó aranyérmekkel hangolt a vébére

Háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára a marosvásárhelyi Székely Ildikó a Brassóban lebonyolított országos karate-bajnokságon. 

Horváth Bálint Ottó 2018. május 17., csütörtök

City’us: nehéz lesz bennmaradni az élvonalban

Idegenben kezdi a teremlabdarúgó 1. Ligában maradásért rendezendő párharcát a Marosvásárhelyi City’us a másodosztályú Luceafărul Buzău ellen.

Horváth Bálint Ottó, Zátyi Tibor 2018. május 15., kedd

Felküzdötték magukat a csúcsra

Kimagasló eredményeket értek el Székelyudvarhelyi Fások SK, a Marosvásárhelyi Iskolás Sportklub és a Mureșul Sportklub birkózói a felnőttek Jászvásáron rendezett egyéni országos bajnokságán, ahonnan több dobogós helyezéssel tértek haza.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. május 15., kedd

Döntő tornán az ifjúsági röplabdázók

Öt mérkőzéséből négyet megnyert a Marosvásárhelyi Medicina ifjúsági korosztályú női röplabdacsapata múlt héten az Argeș megyei Câmpulung Muscelen rendezett bajnoki elődöntő tornán.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 14., hétfő

Fölényes MSE-győzelem, Ludas nyerte a rangadót

Magabiztos győzelmet aratott a listavezető Marosvásárhelyi MSE, 5–1-re felülmúlta idegenben egyik városi riválisát, az Atleticet a 4. ligás labdarúgó-bajnokság hétvégi, 25. fordulójában.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 10., csütörtök

Vendéggyőzelmek és meglepetések a kupasorozat Maros megyei szakaszában

Lejátszották a negyeddöntős párharcokat szerdán a labdarúgó Román Kupa Maros megyei szakaszában: meglepetésre a Marosvásárhelyi MSE búcsúzott a sorozattól, Marosludas és Marosoroszfalu továbbjutottak a legjobb négy közé.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. május 08., kedd

Nagyszerű szezont zár a Marosvásárhelyi Olimpic

Megnyerte idénybeli utolsó hazai mérkőzését a Marosvásárhelyi Olimpic a másodosztályú női kézilabda-bajnokságban. A kizárólag saját nevelésű játékosokra alapozó együttes az előkelő hatodik helyen fejezi be az A osztály B csoportját.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 07., hétfő

Eldőlni látszik a Maros megyei 4. Liga első helyének sorsa

Újabb lépést tett a megyei labdarúgó-bajnokság megnyerése felé a Marosvásárhelyi MSE, miután a 24. fordulóban fölényesen legyőzte Nyárádtő csapatát.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 06., vasárnap

Szőcs Bernadettéknek a negyeddöntő volt a végállomás

Az ötödik helyen fejezte be nagyszerű menetelését a svédországi asztalitenisz csapat-világbajnokságon a román női válogatott: Szőcs Bernadették nem bírtak Hongkonggal az elődöntőbe kerülésért.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. május 03., csütörtök

Marosludas lemaradt az első két helyen állótól

Hétközi fordulót rendeztek szerdán a Maros megyei 4. ligás labdarúgó-bajnokságban. Az éllovas Marosvásárhelyi MSE és a második helyezett Marosoroszfalu sem lépett pályára, a harmadik Marosludas pedig elszalasztotta esélyét, hogy közelebb férkőzzön az első és második helyezetthez.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 02., szerda

Vébén játszanak a Szőcs-testvérek

Csoportgyőztesként bejutott a legjobb nyolc közé a svédországi Halmstadban zajló csapat-világbajnokságon a marosvásárhelyi Szőcs Bernadettel felálló román női asztalitenisz-válogatott, amelynek a folytatásban az éremszerzésre is lehetősége lesz.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 02., szerda

Nagyszerű szezont zártak az Elektromaros női tekései

A várakozásoknak megfelelően a Marosvásárhelyi Elektromaros Romgaz együttesének győzelmével ért véget a női felnőtt tekések országos bajnokságának vajdahunyadi döntője. A férfiak mezőnyében a marosvásárhelyiek lemaradtak a dobogóról.

Horváth Bálint Ottó 2018. május 01., kedd

Döntetlennel ért véget az éllovas és a harmadik csatája

Négy gól született az éllovas Marosvásárhelyi MSE és a harmadik helyezett Marosludas rangadóján a Maros megyei 4. ligás labdarúgó-bajnokság hétvégi, 22. fordulójában, de végül osztozkodtak a pontokon a csapatok.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. április 26., csütörtök

Megkoronázhatja szezonját az Elektromaros női tekecsapata

Vajdahunyad ad otthont a hét végén a tekések csapatbajnoki döntőjének. A Marosvásárhelyi Elektromaros női csapatának célja természetesen az aranyérem megszerzése, míg a férfiak felküzdhetik magukat a második helyre.