HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 23., vasárnap

Szőcs Bernadette a negyeddöntőkig jutott

A negyeddöntőben ért véget Szőcs Bernadette menetelése a spanyolországi Alicantéban a héten megrendezett asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 22., szombat

Egy csapatra való sérültje van az MSE-nek

Egymás után második vereségét szenvedte el a sérüléshullámmal küzdő Marosvásárhelyi MSE, a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának 5. fordulójában a Barcarozsnyói Olimpic 2–0-ra nyert a Sziget utcai stadionban.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 20., csütörtök

Hazai sikerrel ért véget a férfiak csatája a vásárhelyi kosártornán

Második mérkőzését is fölényesen megnyerte a Takács Károly Emléktornán a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdacsapata. George Trif vezetőedző legénysége szerdán 94–66-ra múlta felül a VSK Csíkszeredát, és két győzelemmel az első helyen végzett.

Zátyi Tibor, Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 20., csütörtök

Feljutásra pályázó csapatot fogad az SZFC

Kemény ütközetre készül a Székelyudvarhelyi FC a labdarúgó 3. Ligában, pénteken délután öt órakor a másodosztálybeli feljutásra pályázó Lénárdfalvát fogadja a sétatéri stadionban.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 19., szerda

Győztek a fiúk, kikaptak a lányok

A ligeti Sportcsarnokban kedden délután lejátszották a Takács Károly Emléktorna első mérkőzéseit. A nyitónapon pályára léptek a házigazda Marosvásárhelyi VSK csapatai: a férfiak győzelemmel kezdtek a Medgyesi VSK ellen, a nők viszont kikaptak a Brassói Olimpiától.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 19., szerda

Érmekért versenyeznek Szőcsék a spanyolországi kontinenstornán

Nyolc versenyző képviseli Romániát a spanyolországi Alicantéban e héten zajló egyéni asztalitenisz Európa-bajnokságon. A küldöttségnek a marosvásárhelyi származású testvérpár, Szőcs Bernadette és Hunor is tagja.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 18., kedd

Kiválóan kezdte az idényt az Elektromaros tekecsapata

Fölényes hazai sikerrel kezdte el menetelését az új idényben a Marosvásárhelyi Elektromaros Romgaz női felnőtt tekecsapata.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 18., kedd

Ellenfeleket kaptak a vásárhelyi röplabdázók

Kisorsolták a másodosztályos női röplabdabajnokság menetrendjét. Az élvonalbeli feljutásra pályázó Marosvásárhelyi VSK csapata a nyugati csoportba került, ahol kilenc ellenféllel mérkőzik meg. 

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 18., kedd

Változott a Takács Károly Emléktorna programja

A ligeti Sportcsarnokban keddtől csütörtökig zajlik a Takács Károly Emléktorna. A férfi és női kosárlabda-együttesek barátságos megmérettetésén a szurkolók megismerkedhetnek a Marosvásárhelyi VSK új csapataival.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 17., hétfő

Élre álltak a vásárhelyi kézilabdázók

Második hazai mérkőzését is megnyerte a Marosvásárhelyi VSK női kézilabdacsapata. A másodosztályos bajnokság második fordulójában a Claudiu és Mihaela Evi edzők által irányított vásárhelyiek 31–23 arányban múlták felül a Nagybányai Minaur fiókcsapatát.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 17., hétfő

Nem hibáztak az élcsapatok a Maros megyei bajnokságban

Jobb gólkülönbségének köszönhetően továbbra is a Nyárádtői Unirea vezeti a Maros megyei 4. ligás labdarúgó-bajnokság elitcsoportját. A hétvégi fordulóban azonban a listavezető csak nagyon nehezen, 2–1-es hazai győzelmével szerezte meg a három pontot.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 16., vasárnap

Szünet után szétesett az MSE játéka

Térfélcsere előtt még vezetett, a második félidőben azonban váratlanul szétesett a Marosvásárhelyi MSE, amely négy gólt kapott, és nagyarányú vereséggel tért haza a Tasnádi Unirea elleni kiszállásáról.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 16., vasárnap

Vendégként aratott diadalt a vásárhelyi futsalcsapat a nyitófordulóban

Győzelemmel kezdte a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokságot a Marosvásárhelyi VSK, a szezon pénteki nyitómérkőzésén 8–6-ra nyert a Futsal Ceahlăul Piatra Neamț otthonában.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 13., csütörtök

Kolozsvárral játszottak felkészülési meccset a vásárhelyi kosarasok

Előre be nem jelentett, nézők nélküli felkészülési mérkőzést játszott szerdán este hazai pályán a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdacsapata.

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 13., csütörtök

Karácsonkőn kezdi a pontvadászatot a vásárhelyi futsalcsapat

Idegenben kezdi meg menetelését a feljutásra törekvő Marosvásárhelyi VSK a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokságban. A szezon nyitómérkőzésén a Ceahlăul Piatra Neamț vendégeként játszik.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor, Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 13., csütörtök

Nehéz meccsre számít az SZFC edzője

A labdarúgó 1. Liga címvédőjének fiókcsapatához, a Kolozsvári CFR II-höz látogat a Székelyudvarhelyi FC a harmadosztályos bajnokság negyedik fordulójában. A találkozót pénteken 17 órától rendezik a kolozsvári CMC-sportbázison.