HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2019. január 15., kedd

Budapesten bizonyíthatnak Szőcsék

Tíz romániai versenyző, köztük a marosvásárhelyi származású testvérpár, Szőcs Bernadette és Szőcs Hunor vesz részt ezen a héten Magyarország nyílt asztalitenisz-bajnokságán, amelyet Budapesten rendeznek.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 15., kedd

Csíkszereda–Marosvásárhely csata a középszakasz első fordulójában

A Román Kosárlabda-szövetség közzétette a férfi bajnokság középszakaszának menetrendjét. A hat együttest felvonultató Kék jelzésű csoport hétvégi első fordulójában a VSK Csíkszereda és a Marosvásárhelyi VSK egymás ellen játszanak.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 13., vasárnap

Tovább folytatódik a győzelmi sorozat

Tizenegyedik mérkőzését is megnyerte a Marosvásárhelyi VSK az A divíziós női kézilabda-bajnokság D csoportjában. A hibátlanul menetelő együttes hazai pályán fölényesen győzte le a Temesvári CSU-t.

Hallgassa online rádióinkat
Horváth Bálint Ottó 2019. január 12., szombat

Védekezésben kell javulni a középszakaszban

Szokásos módon ismét bőven átlépte a száz pontos határt a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdacsapata, az alapszakasz utolsó fordulójában 137–90 arányban győzött a Kolozsvári Universitatea ellen.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 12., szombat

Ellenőrzés alá vonnák a magyar kormány támogatását a Sepsi OSK-nál és az FK Csíkszeredánál

Ezt Florin Claudiu Roman, Fehér megyei parlamenti képviselő indítványozta – számolt be a Gazeta Sporturilor internetes oldala.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2019. január 12., szombat

Bravúr: legyőzte az éllovast a KSE

Kellemes meglepetést okozott a Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata, házigazdaként remek teljesítménnyel felülmúlta a Sárga csoport éllovasát, a Nagyváradi VSK-t.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 09., szerda

Idegenben is több mint száz pontot szórtak

Nem kegyelmeztek a Bukaresti Aurel Vlaicu csapatának a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdázói, szerdán este a fővárosban újabb elsöprő győzelmet szereztek.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 09., szerda

Három-négy játékossal erősíthet a CFR

Véget ért a rövid szünet, lassan mindenik élvonalbeli hazai labdarúgóklub megkezdi a felkészülést a bajnokság február eleji folytatására. A csapatok nagy többsége Törökországban edzőtáborozik, köztük a listavezető Kolozsvári CFR is.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2019. január 08., kedd

Másodosztályos kupaellenfelet kaptak a vásárhelyi kézilabdázók

Kedden délben kisorsolták a női kézilabda Román Kupa tizenhatoddöntőjének párosításait. A Marosvásárhelyi VSK ugyancsak másodosztályos ellenféllel, az Activ Plopeni csapatával küzd meg a továbbjutásért.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 07., hétfő

Legyőzték és megelőzték a Rapidot

Végig vezetve magabiztosan nyerte meg a Bukaresti Rapid elleni fővárosi kiszállását a Marosvásárhelyi VSK női kosárlabdacsapata. Ionel Brustur vezetőedző tanítványai feljöttek a Sárga csoport második helyére.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 07., hétfő

Rosszul mutatta az időt az eredményjelző, tovább játszottak a kosarasok

Emlékezetes marad a BCMU Pitești és a SCMU Craiova találkozója a román kosárlabda Nemzeti Liga A értékcsoportjának alapszakaszában. A vasárnap esti mérkőzés ugyanis három és fél perccel többet tartott.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2019. január 05., szombat

Sokáig meccsben volt a VSK Csíkszereda

Megvolt az esélye a győzelemre a VSK Csíkszeredának a Máramarosszigeti VSK vendégeként, a férfi kosárlabda Nemzeti Liga C értékcsoportjának 16. fordulójában nehezen szenvedett vereséget.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 05., szombat

Kiütötték fővárosi ellenfelüket

Kiütéses győzelemmel kezdték az évet a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdázói, akik a Nemzeti Liga C értékcsoportjának 16. fordulójában esélyt sem adtak a Bukaresti Rapidnak.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 04., péntek

Bajban a címvédő Informatica, akár meg is szűnhet a csapat

Több meghatározó játékos is elhagyta a bajnoki címvédő Temesvári Informatica teremlabdarúgó-csapatát az elmúlt időszakban. A klubnak komoly anyagi gondjai vannak, miután a tulajdonos, Gabriel Lungu megvonta a támogatást.

Horváth Bálint Ottó 2019. január 02., szerda

Elveszítheti csapatkapitányát a CFR

Távozhat a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR-től a csapatkapitány, Mario Camora. A portugál játékosnak nyáron lejár a szerződése, és jelenleg több kecsegtető ajánlata van külföldi kluboktól.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. december 29., szombat

Egymillió euróért sem adják el Tandiát

Több hazai és külföldi klub is megszerezné Ibrahima Tandia játékjogát, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgója viszont nem eladó.