HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. július 23., hétfő

Nagy tervek a Marosvásárhelyi VSK futballcsapatánál

Fokozatos szintlépés a célkitűzése a Marosvásárhelyi Városi Sportklub új labdarúgó szakosztályának. A Székes Károly és Constantin Lungu által irányított együttes augusztus végén a Maros megyei negyedosztályos bajnokságban kezdi meg menetelését.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 23., hétfő

Folytatódott a Gladius kiváló menetelése a kosártáborban

Befejeződött Marosvásárhelyen az első alkalommal megszervezett korosztályos Summer League kosárlabdatábor.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. július 23., hétfő

Várja tanítványait a vásárhelyi birkózóközpont

Elhúzódó ügyintézés után hivatalosan megnyitotta kapuit a marosvásárhelyi olimpiai birkózóközpont, amelynek tevékenységét a Román Olimpiai Bizottság finanszírozza.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 19., csütörtök

Bölöni Ronaldóról és a belga válogatott vb-meneteléséről

Bölöni László nem tartja megfelelő döntésnek korábbi játékosa, Cristiano Ronaldo klubváltását. A Kossuth Rádiónak adott interjújában a belga válogatott vb-szerepléséről is beszélt az Antwerpenben dolgozó marosvásárhelyi szakember.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 17., kedd

Első helyen végeztek a Gladius kosárlabdázói

Az utánpótlás-korosztályú kosárlabdázók számára először szervezték meg Marosvásárhelyen a Summer League elnevezésű kosárlabdatábort. Tornát is szerveztek a résztvevők számára, a 2004-ben és 2005-ben születettek megmérettetésén a helyi Gladius csapata nyert.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. július 16., hétfő

Új bajnoki rendszerben kell helytálljon az átalakuló Olimpic

Megváltoztatták a másodosztályos női kézilabda-bajnokság lebonyolítási rendszerét. Az új kiírásban a Marosvásárhelyi Városi Sportklub csapata is érdekelt lesz, amely az előző idényben kiválóan szerepelt Olimpic játékosaira alapoz.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 13., péntek

Új köntösben lép porondra a Sirius

Az előző két élvonalbeli idényben a bajnokság utolsó helyein zárt a Sirius KK női kosárlabdacsapat. A következő szezontól a Marosvásárhelyi Városi Sportklub berkein belül folytatja tovább tevékenységét, és mindenképp előrébb szeretne lépni a gárda.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 10., kedd

Marosvásárhelyen egyedül a röplabdacsapat maradt az élvonalban

Sok más, a Marosvásárhelyi Városi Sportklubhoz csatlakozott szakosztályhoz hasonlóan javában tart a röplabdacsapat keretének összeállítása is. A Medicina alapjaira épülő együttes azonban már megismerte menetrendjét az ősszel kezdődő bajnokságban.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. július 09., hétfő

Tovább tart a bizonytalanság az MSE körül

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) illetékes bizottsága csütörtökön másodszor is elhalasztotta a döntést a Marosvásárhelyi MSE harmadosztályba jutásával kapcsolatban.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 09., hétfő

Elmarad a vásárhelyi kosárderbi, csak egy csapat indul a bajnokságban

Két hét múlva tartják az idéntől új lebonyolítási rendszer szerint zajló kosárlabda-bajnokság menetrendjének sorsolását. A mezőnynek tagja a Marosvásárhelyi Városi Sportklub megalakulóban lévő csapata is, az MKE 2018 viszont csak az ifiknél lesz érdekelt.

Horváth Bálint Ottó 2018. július 06., péntek

Terjeszkedik a Marosvásárhelyi VSK

Mindegyik szakosztály csatlakozott a szövetséghez, és ezután következik a csapatok szakmai stábjának kialakítása, illetve a játékosok és edzők szerződésének megkötése – tudtuk meg Constantin Copotoiutól, a Marosvásárhelyi Városi Sportklub elnökétől.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. június 25., hétfő

Olasz pilóta nyerte meg a vásárhelyi raliversenyt

Hetvenhat versenyző részvételével zajlott le hét végén Marosvásárhely főterén és a környező utcákban kialakított pályán az országos Super Rally-bajnokság első fordulója, amely a Time Attack pontvadászat részét képezi.

Horváth Bálint Ottó 2018. június 25., hétfő

Feljutott a harmadosztályba az MSE

Bár vereséget szenvedett, a Marosvásárhelyi MSE felkerült a harmadosztályos labdarúgó-bajnokságba. Fehér Csaba legénységének nagy szerencsével sikerült kiharcolnia a sikert.

Horváth Bálint Ottó 2018. június 18., hétfő

Kétgólos előnyben az MSE az osztályozón

Nagy lépést tett a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságba való feljutásért a Marosvásárhelyi MSE: szombaton hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Resinári Păltinișt az osztályozó első mérkőzésén. A Gelencei Nemere egygólos hátrányt kell ledolgozzon.

Horváth Bálint Ottó 2018. június 15., péntek

Mérföldkő előtt az MSE

Maros megye 4. ligás bajnoka, a Marosvásárhelyi MSE szombaton hazai pályán, a Sziget utcai stadionban játssza a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságba való feljutásért rendezendő osztályozó első mérkőzését. Ellenfele a Szeben megyei Resinári Păltiniș.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. június 12., kedd

Minden versenyszámban főtáblára jutott Szőcs Bernadett

Bejutott a főtáblára, majd újabb sikeres forduló után – egyedüli európai versenyzőként – a legjobb tizenhat között búcsúzott a marosvásárhelyi Szőcs Bernadette a Japánban megszervezett nemzetközi asztalitenisz világkupa-versenyen.