HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2017. december 16., szombat

Idegenlégiósai nélkül játszott a Maros KK

Mindkét svéd idegenlégiósát nélkülözve, kizárólag belföldi játékosokkal a pályán a Marosvásárhelyi Maros KK nem tudta felvenni a küzdelmet a Nagyszebeni CSU otthonában, és egyértelmű vereséget szenvedett a férfi kosárlabda Nemzeti Liga 9. fordulójában.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 15., péntek

Meglepetések és kudarcok a másodosztályban

Befejeződött a román labdarúgó 2. Liga őszi idénye. Huszonegy forduló után körvonalazódni látszik, hogy mely csapatok a legesélyesebbek a feljutásra.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2017. december 14., csütörtök

Nagyszebeni kiszállás vár a Maros KK-ra

A Nagyszebeni CSU vendége lesz a Marosvásárhelyi Maros KK, amely a férfi kosárlabda Nemzeti Liga 9. fordulójának péntek esti mérkőzésén megpróbálja felvenni a küzdelmet a nagy favorit hazaiakkal.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 13., szerda

Schlier Zsuzsa a második helyen áll a ranglistán

A Román Vívó-szövetség közölte legutóbbi országos ranglistáját a női párbajtőrözők ifjúsági kategóriájában, amelyben a Marosvásárhelyi Iskolás Sportklub versenyzője, Schlier Zsuzsa a második helyet foglalja el.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 12., kedd

Sereghajtó a Sirius KK

Szoros játékban alulmaradt az Aradi ICIM elleni hétfő esti hazai találkozóján a Marosvásárhelyi Sirius KK, amely ezzel lecsúszott az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság utolsó helyére.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2017. december 12., kedd

Negyeddöntőben az Elektromaros női tekecsapata

Bejutott a női tekézők Bajnokok Ligájának negyeddöntőjébe a Marosvásárhelyi Elektromaros Romgaz, miután az idegenbeli visszavágót is megnyerte a szerb KK Kristal Zrenjanin ellen.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 11., hétfő

Halmozták a díjakat a marosvásárhelyi sportgálán

Nagyszabású ünnepségen díjazták Maros megye legjobb sportolóit szombaton délután a Kultúrpalota nagytermében. A Maros Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság által szervezett Sportgálán idén is Székely Ildikó kapta a megye legjobbjának járó díjat.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 10., vasárnap

Otthon szenvedett súlyos vereséget az ASA

Tartalékos felállásban, több fiatal játékossal a kezdőben 5–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Marosvásárhelyi ASA a találkozó előtt sereghajtó Foresta Suceavatól a labdarúgó 2. Liga 21., idei utolsó fordulójában.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2017. december 10., vasárnap

Van erő a Maros KK-ban, csak segíteni kell

Nagy akaraterővel játszva a Marosvásárhelyi Maros KK meglepő és bravúros győzelmet szerzett a BCM U Pitești ellen a férfi kosárlabda Nemzeti Liga 8. fordulójának szombati játéknapján.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 07., csütörtök

Szezont zár az ASA, de vajon ez lesz az utolsó meccse is?

Hazai pályán zárja a másodosztályos labdarúgó-bajnokság idei szezonját a Marosvásárhelyi ASA, a 21. forduló szombaton 11 órától kezdődő mérkőzésén a Foresta Suceavát fogadja a Sziget utcai stadionban.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 06., szerda

Három játékos távozott a Tigrisektől

Tovább súlyosbodott a Marosvásárhelyi Maros KK helyzete. A szerdai sajtótájékoztatón Béres Lóránt klubelnök bejelentette, a hónap végéig hagynak határidőt maguknak megoldásokat találni a nehéz pénzügyi helyzetükre, ellenkező esetben készek lemondani.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2017. december 05., kedd

Kupagyőzelemmel hangoltak a vásárhelyi tekések

A harmadik fordulót is megnyerték a Marosvásárhelyi Elektromaros Romgaz női tekései a Román Kupában, amelyben a mérkőzések kiváló felkészülésként szolgáltak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének hétvégi visszavágója előtt.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 05., kedd

Szováta elszalasztotta esélyét

Nem tudta átvenni a vezetést Szováta csapata a Maros megyei labdarúgó 4. Ligában, mivel a hétvégi, idei utolsó 15. fordulóban csak 1–1-es döntetlent játszott Dános pályáján.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 05., kedd

Vereségek a bajnoktól és az újonctól

Három mérkőzést is elveszítettek az elmúlt héten a Marosvásárhelyi Medicina női röplabdázói: egy találkozón a bajnokságban kaptak ki, illetve két meccs után búcsúztak a Román Kupától is.

Horváth Bálint Ottó 2017. december 03., vasárnap

Harminc ponttal maradt alul a Sirius

Újabb nagyarányú vereségbe szaladt bele a Marosvásárhelyi Sirius KK, miután a Temesvári SCM vendégeként harminc ponttal maradt alul a női kosárlabda Nemzeti Liga 8. fordulójának szombati játéknapján.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2017. november 29., szerda

Túlélésre rendezkedtek be a marosvásárhelyi csapatok

A jelenlegi nehéz helyzetben az RMDSZ által javasolt városi sportklub létrehozása tekinthető a legjobb megoldásnak a marosvásárhelyi sportélet megmentésére – vélik a lapunknak nyilatkozó sportvezetők, akik szerint időbe telik az új egyesület megalakulása.