HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. március 18., vasárnap

Pályára lépett a Maros KK, de edzőik nem kísérték el a csapatot

Edzők nélkül játszotta le a sereghajtó Bukaresti Dinamo elleni idegenbeli mérkőzését a Marosvásárhelyi Maros KK. Ennek ellenére a hét játékosra hagyatkozó csapat közel volt a győzelemhez, de végül a hosszabbításban tíz ponttal kikapott.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 15., csütörtök

Változtatnának a kosárlabda-bajnokság lebonyolításán

Eltörölnék az alapszakaszos és rájátszásos rendszeren alapuló bajnoki lebonyolítást – többek közt ezt a változtatást akarja bevezetni a Román Kosárlabda-szövetség vezetősége a következő bajnoki idényre vonatkozóan.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. március 14., szerda

Bölönivel folytatnák a munkát

Sokáig tartotta helyét az élmezőnyben, végül mégsem sikerült bejutnia a belga labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásába a marosvásárhelyi Bölöni László által irányított Royal Antwerpnek. Ennek ellenére továbbra is számítanak a szakvezető munkájára.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 14., szerda

Újabb ígéret a vásárhelyi jégcsarnok befejezésére

Befejezik a marosvásárhelyi jégcsarnok építését – legalábbis erről biztosította a nemrég kinevezett Ioana Bran ifjúsági és sportminiszter Biró Zsolt parlamenti képviselőt, aki erről Facebookon osztott meg információkat.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 13., kedd

Vészesen közeleg a vég a Maros KK-nál is

Könnyen meglehet, hogy az utolsó bajnoki mérkőzését játszotta le hétfőn este a Marosvásárhelyi Maros KK a ligeti Sportcsarnokban. Nem az a legnagyobb probléma, hogy újabb kiütéses, 56 pontos vereséget szenvedett a Nagyszebeni CSU-tól.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. március 12., hétfő

Tíz év kihagyás után szerveztek súlyemelő versenyt Marosvásárhelyen

Több mint húsz fiatal sportoló mérte össze erejét hétvégén Marosvásárhelyen, a Tudor negyedben található Crossfit edzőteremben a Mureș Lifting elnevezésű súlyemelő versenyen.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 12., hétfő

Továbbjutottak az esélyesek a kupasorozat Maros megyei szakaszában

Elkezdődött a Maros megyei labdarúgók tavaszi idénye, elsőként a Román Kupa második fordulójában léptek pályára a csapatok. 

Horváth Bálint Ottó 2018. március 11., vasárnap

Schlier Zsuzsa hatodik a válogatottal

Nem sikerült érmet szereznie az oroszországi Szocsiban rendezett vívó Európa-bajnokságon a marosvásárhelyi Schiler Zsuzsának, aki egyéniben a legjobb 32 között, míg a román párbajtőr-válogatottal az élmezőnyben, a hatodik helyen fejezte be a küzdelmeket.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. március 08., csütörtök

Nem kegyelmeztek volt csapatuknak, simán legyőzték a Maros KK-t

Nem tudta elkerülni az újabb kiütéses vereséget a csapatnál maradt kevés játékosára hagyatkozó Marosvásárhelyi Maros KK, a BCMU Pitești vendégeként szerdán este 51 pontos különbséggel maradt alul.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 06., kedd

Nem kapott engedélyt a Maros KK új játékosok igazolására

Elutasította hétfőn a Maros KK átigazolási kérelmét a Román Kosárlabda-szövetség, a vásárhelyi együttes így a bajnokság hátralevő részében nem számíthat arra a két játékosra, akiknek segítségével esélyes maradt volna a rájátszásba jutásra.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 05., hétfő

Főesélyes a bajnoki címre az MSE

Alig két hét van hátra a Maros megyei labdarúgó-bajnokságok tavaszi rajtjáig. A Marosvásárhelyi MSE éllovas a 4. Ligában, és minden esélye megvan, hogy az élen végezzen a pontvadászat végén. Előtte viszont még a Román Kupában is fordulót rendeznek.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. március 05., hétfő

Schlier Zsuzsa idén is az élmezőnyben végezne

A Marosvásárhelyi Iskolás Sportklub párbajtőrözője, Schlier Zsuzsa a román küldöttséggel ezen a héten részt vesz az oroszországi Szocsiban zajló ifjúsági Európa-bajnokságon. Célja bekerülni a legjobb nyolc közé, amely remek eredménynek számítana.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 04., vasárnap

Közel egymillió eurós tartozást halmozott fel a Maros KK

Megfogyatkozva, de folytatja a küzdelmet a férfi kosárlabda Nemzeti Ligában a Marosvásárhelyi Maros KK, amelynél azonban továbbra is kérdéses, hogy be tudja-e fejezni a szezont. Közben nyilvánosságra került, hogy mekkora adósságot halmozott fel a klub.

Horváth Bálint Ottó 2018. március 01., csütörtök

Idő előtt fejezte be a bajnokságot a Medicina

Nem rendezik meg az élvonalbeli női röplabda-bajnokság alsóházi rájátszását – döntött a napokban a sportági szövetség igazgatótanácsa. A Marosvásárhelyi Medicina ezzel biztosan az utolsó helyen zárta a bajnokságot.

Horváth Bálint Ottó 2018. február 28., szerda

Elmarad a Maros KK csütörtöki meccse

A vendégek kérésére elhalasztották a Marosvásárhelyi Maros KK csütörtök esti, Temesvári Timba elleni mérkőzését a férfi kosárlabda Nemzeti Liga 18. fordulójában: az új időpont szerint a találkozót március 14-én, szerdán 19 órától játsszák le.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. február 27., kedd

Két évig tarthat a multifunkcionális vásárhelyi stadion teljes modernizálása

A tervek szerint idén nyáron ismét elkezdhetik a ligeti stadion korszerűsítési munkálatait – tudtuk meg Cosmin Blagától, a marosvásárhelyi polgármesteri hivatal sajtószóvivőjétől, aki elmondta, elsődlegesnek számít az atlétikapálya kialakítása.