HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. november 20., kedd

Megerősítette pozícióját a középmezőnyben a vásárhelyi vízilabdacsapat

Tíz mérkőzés után a nagy favoritok mögött az ötödik helyet foglalja el a kilenccsapatos Szuperliga táblázatán az újonc Marosvásárhelyi VSK férfi felnőtt vízilabdacsapata.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 18., vasárnap

Nem kímélték fővárosi vendégüket

Újabb kiütéses győzelmet szerzett hazai közönség előtt a listavezető Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdacsapata. George Trif vezetőedző legénysége hetvenhét pontos különbséggel múlta felül a Bukaresti Aurel Vlaicut.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. november 17., szombat

Éllovas maradt a VSK futsalcsapata

Otthon tartották a három pontot a Marosvásárhelyi VSK teremlabdarúgói, a másodosztályos bajnokság 7. fordulójában 6–2-re győzték le a Galaci United második számú csapatát.

Hallgassa online rádióinkat
Horváth Bálint Ottó 2018. november 16., péntek

Nem lesznek szurkolók a románok meccsén

Újoncok is behívót kaptak Románia felnőtt labdarúgó-válogatottjába, amely utolsó két mérkőzésére készül a Nemzetek Ligája csoportkörében. Előbb szombaton a litvánokat fogadja zárt kapuk mögött, majd kedden Montenegróba látogat.

Zátyi Tibor, Horváth Bálint Ottó 2018. november 15., csütörtök

Székelyudvarhely–Marosvásárhely összecsapás a harmadosztályban

A kiesés elkerülése szempontjából fontos mérkőzés vár a székelyudvarhelyi és marosvásárhelyi csapatra a labdarúgó 3. Ligában. Az 5-ös csoport soron következő fordulójában a 13. helyen álló SZFC pénteken délután a 14. Marosvásárhelyi MSE-t fogadja.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. november 14., szerda

Dzsudzsákék legyőznék az észteket és a finneket is

A magyar labdarúgó-válogatott számára hat pont megszerzése a cél utolsó két Nemzetek Ligája-mérkőzésén – hangsúlyozta Marco Rossi szövetségi kapitány. A nemzeti tizenegy csütörtökön este az észtekkel, vasárnap pedig a finnekkel találkozik Budapesten.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 13., kedd

Különösebb megerőltetés nélkül jutottak tovább a vásárhelyi teremfocisok

Maros megyei párharcot rendeztek a teremlabdarúgó Román Kupa első fordulójában, a Marosvásárhelyi VSK fölényesen múlta felül a Segesvári Pro Tineret csapatát.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 13., kedd

Kihasználták a hazai pálya előnyét

Tizennégy érmet nyertek a marosvásárhelyi tekések a felnőttek egyéni országos bajnokságának hazai rendezésű döntőjében.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. november 12., hétfő

Rossz városba mentek a játékvezetők, tolódott a meccs kezdési időpontja

Arad helyett Nagyváradra mentek, emiatt egyórás késéssel kezdődött a házigazda Kisjenői Crișul és Marosvásárhelyi VSK rangadója a női kézilabda A osztályban.

Horváth Bálint Ottó, Gergely Imre 2018. november 05., hétfő

Visszavonult a Fălticeni, ellenfél nélkül maradtak a vásárhelyiek

Eggyel kevesebb csapattal folytatódik a 2. ligás teremlabdarúgó-bajnokság, miután a sereghajtó Pro Academy Fălticeni a visszavonulás mellett döntött.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 05., hétfő

Megállíthatatlan a vásárhelyi kézilabdacsapat

Megőrizte hibátlan teljesítményét a Marosvásárhelyi VSK női kézilabdacsapata. A másodosztályos bajnokság D csoportjának nyolcadik fordulójában 38–25-re győzte le a Nagyváradi CSU-t.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. november 04., vasárnap

Száz pontot szerezve nyert rangadót a Marosvásárhelyi VSK

Sorozatban az ötödik bajnoki mérkőzését is megnyerte a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdacsapata, amely a vártnál jóval könnyebben győzött a Zsilvásárhelyi ACS otthonában.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 04., vasárnap

Magabiztosan nyert a VSK női csapata

Hozta a kötelezőt hazai pályán a Marosvásárhelyi VSK női kosárlabdacsapata, végig vezetve tizenhárom pontos különbséggel múlta felül a Bukaresti Agronomiát.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 02., péntek

Megvoltak a lehetőségeik, de kikaptak Nagybányán

Két góllal maradt alul a Nagybányai Minaur vendégeként a Marosvásárhelyi MSE. A harmadosztályos labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának pénteki játéknapján a vásárhelyieknek megvoltak a lehetőségeik, de nem tudták bevenni a házigazdák kapuját.

Horváth Bálint Ottó 2018. november 01., csütörtök

Tarolt Románia a lábtenisz-világbajnokságon

A román küldöttség egy kivételével minden versenyszámban aranyérmet szerzett a franciaországi Le Havre-ban múlt héten megrendezett lábtenisz-világbajnokságon. Hét arany- és egy ezüstérem volt a termés, amihez a marosvásárhelyi játékosok is hozzájárultak.

HIRDETÉS
Horváth Bálint Ottó 2018. október 31., szerda

Nem bírták a végjátékot

Esélye volt a győzelemre, mégis vereséggel tér haza konstancai kiszállásáról a Marosvásárhelyi VSK női kosárlabdacsapata. A listavezető Phoenix végül tizenkét ponttal bizonyult jobbnak.