HIRDETÉS

Gyergyószentmiklóson rendezték az SZNB két döntőjét

Gergely Imre 2016. december 07., 10:14 utolsó módosítás: 2016. december 07., 10:22

Gyergyószentmiklós volt a házigazdája az U11-es korosztályú fiú és lánycsapatok Kosárlabda Székely Nemzeti Bajnokság döntő tornájának, amiket a Szent Miklós Napok részeként rendeztek meg.

A lányoknál a Gyergyószentmiklósi ISK együttese Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely és Székelyudvarhely csapatait fogadta. A fiúknál Gyergyószentmiklóst a VUK SK képviselte, ők Kézdivásárhely és Székelyudvarhely együtteseivel játszottak.

A lányoknál a Sepsi ISK sikerével ért véget a döntő. A gyergyói kislányok a második helyet szerezték meg, a Kézdivásárhelyi SE lett a harmadik, míg a negyedik helyen a Székelyudvarhelyi Vendor végzett.

A fiúknál a gyergyói Vuk lépett pályára a legfiatalabb kerettel, ez pedig az eredményességen is meglátszott. Győzelmet nem sikerült aratni, és így a harmadik helyen zártak a fiúk a végső győztes Kézdivásárhelyi SE és a második Székelyudvarhelyi Vendor mögött.

Bajnoki meccseket vívtak az U13-asok

A Gyergyói ISK U13-as lány- és fiúcsapata is bajnoki meccseket vívott az elmúlt napokban. A lányok Botoșani-ban vendégszerepeltek, és elmondható, egy pici szerencse kellett volna még, hogy győztesen térjenek haza. Az esélyesebb moldvaiakkal szemben egyetlen ponttal, 53:54 arányban maradtak alul.

A fiúk hétfőn hazai környezetben a Marosvásárhelyi Lucky Dragons csapatával játszottak. Itt sem a gyergyóiak voltak az esélyesek, de ettől függetlenül nagy küzdelemre kényszerítették a vendégeket. Csoda nem született, szoros vereség lett a vége, 67:73-ra maradtak alul a házigazdák.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS