HIRDETÉS

A Galaci Phoenix a Maros KK ellenfele

Horváth Bálint Ottó 2016. november 30., 02:07 utolsó módosítás: 2016. november 30., 11:01

Kisorsolták a férfi kosárlabda Román Kupa negyeddöntőinek párosításait a szövetség fővárosi székházában, a Maros KK a Galaci Phoenix együttesével kell megküzdjön a továbbjutásért.

Fotó: Boda L. Gergely

Az új rendszerben zajló megmérettetés nyolcas döntőjének jövő év február 14. és 17. között a nagyszebeni Sportcsarnok ad otthont. A kupasorozat előző idényében a legjobb négy között búcsúzó Marosvásárhelyi Maros KK február 14-én vagy 15-én a negyeddöntőben a Galaci Phoenix csapatával találkozik, és továbbjutása esetén egy nappal később az elődöntőben a Temesvári KK–Nagyváradi VSK párharc győztese lesz az ellenfele.

A további két összecsapáson a házigazda Nagyszebeni CSU a címvédő Kolozsvári U-BT-vel, a Bukaresti Steaua a SCM U Craiovával mérkőzik meg. Február 17-én rendezik a döntőt, miután szintén Nagyszebenben bonyolítják le az All Star Gamet is.

Ezen a hétvégén a Nemzeti Liga alapszakaszának 11., az odavágók utolsó fordulója következik, a Maros KK vasárnap 20 órától (Digi Sport 4) a BCM U Pitești otthonában játszik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS