Székelyhon.ro
2017. február 21., kedd; Ma Eleonóra napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Egyeztetett, de még nem egyezett meg a városvezetés és az E-Star

Gergely Imre | 2017.01.11. [21:31] | Utolsó módosítás: 2017.01.12. [09:22]

Ismét csak langyosak voltak a gyergyószentmiklósi fűtőtestek szerdán. A szolgáltató egy nappal korábbi közlése ellenére nem állt le a távfűtés. A felek reggeltől estig tárgyaltak a szolgáltatás sorsáról.

kazanhaz_telen (8)_bA kazánházak továbbra is működnek

Szerda reggel Csíkszeredában, Hargita megye prefektusával közösen ült egy asztalhoz Nagy Zoltán polgármester, illetve az E-Star megbízottja, Dácz Gábor igazgató. Ezt követően pedig folyamatosan zajlottak a tárgyalások a városvezetés és a szolgáltató anyavállalata, az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. vezetői között. Hogy konkrétan milyen megállapodási javaslatokról történtek az egyeztetések, még nem kaptunk tájékoztatást.

Egy lényeges eredmény azonban biztosan született: a fűtés nem állt le. A városháza délben egy közleményben azt helyezte kilátásba, hogy késő délutánra várhatóan véglegesítődnek az álláspontok, és leszögezték, az önkormányzat továbbra is fenntartja: a korábban megjelölt márciusi időpontig kell fűtést szolgáltasson az E-Star, amikortól az önkormányzat átvenné a rendszert és a szolgáltatást.

Késő este újabb rövid városházi közlemény jelent meg, amelyben közlik, hogy még nem született konkrét megállapodás a két fél között, de csütörtökön tovább folytatódnak az egyeztetések.

Komment




Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét