HIRDETÉS

Előnyben a Medicina

Horváth Bálint Ottó 2016. március 29., 12:01 utolsó módosítás: 2016. március 29., 12:37

Három játszmában győzött a Marosvásárhelyi Medicina a vendég Lugosi VSK ellen az élvonalbeli női röplabdabajnokság rájátszásában, az 5–8. helyért zajló párharc első mérkőzésén.

Fotó: Haáz Vince

A nagy esélyesként pályára lépő vásárhelyi együttes végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel múlta felül ellenfelét a szombati találkozón. Az első és a harmadik játékrészben szorosabb volt a küzdelem, viszont a második szettben a hazaiak mindössze nyolc pontot engedélyeztek a lugosiaknak. Ezzel a győzelemmel a Medicina nagy lépést tett a továbbjutás felé, és előnyből várja a visszavágót.  

A két nyert mérkőzésig tartó párharc második találkozóját szombaton játsszák Lugoson. Amennyiben ismét Medicina-győzelem születik, a vásárhelyiek továbbjutnak, és küzdhetnek az ötödik helyért, ellenkező esetben harmadik, döntő mérkőzést rendeznek április 6-án Marosvásárhelyen. A másik párharcban a Bukaresti Dinamo szintén három játszmában győzött hazai pályán a Jászvásári Penicilina ellen.

Női röplabda A1 osztály, rájátszás, 5–8. hely, 1. mérkőzés:
Marosvásárhelyi Medicina–Lugosi VSK 3–0 (25:21, 25:8, 25:20)
Medicina: Zburova, O. Medic, Petra, Perovics, Kecman, Sz. Medics, Ispas, Franchin, Varga, Teianu, Molnár, Babaş, Arniceru. Edző: Atanasz Petrov.
Lugos: Andreica, Bălae, Şonda, DeGeest, Lungu, Petromăneanţ, Rotaru, Milanovics, Canea, Radonjics, Albastroiu. Edző: Luka Valerijan.

A párharc másik mérkőzésén:
Bukaresti Dinamo–Jászvásári Penicilina 3–0 (25:21, 25:12, 25:22)

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS