HIRDETÉS

Egy játékost igazolt a Medicina a tavaszi idényre

Horváth Bálint Ottó 2016. január 21., 15:39 utolsó módosítás: 2016. január 21., 16:12

Hétvégén elkezdődik az élvonalbeli női röplabdabajnokság visszavágó-sorozata. A 12. fordulóban a Marosvásárhelyi Medicina szombaton a SCM U Craiovát fogadja a Pongrácz Antal-csarnokban.

Fotó: Haáz Vince

A bajnokság élmezőnyéhez tartozó Medicina az év elejétől Marosvásárhelyen tartotta felkészülését, és két barátságos mérkőzést játszott a Jászvásári Penicilina ellen, mindkétszer döntő játszmában, 3:2 arányban nyert. Egy változás történt a keretben, tudtuk meg Laurenţiu Magdaş klubigazgatótól: a 22 éves szerb szélső, Ljubica Kecman a Crvena Zvezda Belgrádtól a Medicinához szerződött. Szofia Medics és Olivera Medics után Kecman a vásárhelyiek harmadik szerb igazolása.

Atanasz Petrov csapatának első idei ellenfele, a SCM U Craiova gyenge teljesítményt nyújtott az odavágókon, mérlege három győzelem és nyolc vereség – kilenc ponttal a tizedik helyen áll a tabellán. A bajnokság nyitófordulójában a Medicina három szettben győzött idegenben.

A vásárhelyi együttes hét győzelemmel és négy vereséggel a bajnokság nagy esélyesei mögött az ötödik helyen fejezte be a bajnokság első részét, négy ponttal lemaradva a negyedik Bukaresti Dinamótól, és két ponttal megelőzve a Bákói Ştiinţát. 

Női röplabda A1 osztály, alapszakasz, 12. forduló:
Marosvásárhelyi Medicina–SCM U Craiova – szombat 18 óra, Pongrácz Antal-csarnok

További mérkőzések a 12. fordulóból (szombat):
13.00 Kolozsvári Universitatea–Bukaresti Rapid
14.00 Balázsfalvi Alba–Bukaresti Dinamo
17.00 Jászvásári Penicilina–CSM Târgovişte
17.00 Bákói Ştiinţa–Lugosi CSM
18.00 Bukaresti CSM–Karácsonkői Unic

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS