HIRDETÉS

Újabb Inter-vereség

Székelyhon 2016. december 04., 19:45 utolsó módosítás: 2016. december 04., 23:14

Nem ért véget az Inter Gyergyó vereségsorozata a teremlabdarúgó 2. Ligában. A gyergyói teremfocisok Karácsonkőn vendégszerepeltek szombaton, s bár egy ideig szoros volt a helyi Ceahlăul elleni összecsapásuk, pontot nem sikerült gyűjteni.

Fotó: Facebook.com/Futsal Ceahlaul

Hiányos játékoskerettel, de annál nagyobb elszántsággal vágott neki az Inter a Futsal Ceahlăul elleni meccsnek. A gyergyóiak legrégebbi ellenfele igencsak jól kezdte az idei szezont, csupán két mérkőzésen kapott ki, s már az első játékrész elején úgy tűnt, ezúttal sem lesz gondja a három pont begyűjtésével.

A félidő feléig számos helyzet maradt kihasználatlanul, aztán a Ceahlăul szerzett vezetést, amire perceken belül érkezett a gyergyói válasz. Nem tartott sokáig a kiegyensúlyozott eredmény, egy percen belül ismét betaláltak a házigazdák, és négy perccel a pihenő előtt újabb góllal növelték előnyüket. A szünetig még sikerült egy szépítő találatot bevinni az Inter részéről, így 3–2-es hazai vezetésnél cseréltek térfelet.

A második félidő ismét lendületes játékot hozott, de három perc után Péter András megkapta a második sárga lapját, így két percig emberhátrányban játszottak a gyergyóiak. Nem törte meg a csapatot ez a csapás, olyannyira nem, hogy újabb gólt szerezett az Inter, ismét kiegyenlítve az eredményt. Számos helyzet maradt ki mindkét oldalon, újabb találatot pedig nyolc perccel a vége előtt a Ceahlăul szerzett. Idő még volt bőven, berúgott helyzet annál kevesebb, illetve rezgett a háló, csak nem a jó oldalon. Újabb karácsonkői gól következett, így ismét két gól volt a különbség. Az intereseknek pedig a vészkapusos taktika sem jött be, s két perccel a vége előtt még eggyel növelték előnyüket a hazaiak, a kegyelemdöfés pedig a 39. percben érkezett, így négy góllal kapott ki az Inter.

Az Inter Gyergyó számára már csak egy összecsapás van hátra a bajnokság odavágó-sorozatában. Jövő hétvégén a Bukovina Vîcovval csapnak össze a zöld-narancsok hazai környezetben, azaz a gyergyószárhegyi sportcsarnokban. A mérkőzés időpontja még nincs leszögezve.

Teremlabdarúgás, 2. Liga, 8. forduló:
Futsal Ceahlăul Piatra Neamț–Gyergyószentmiklósi Inter Gyergyó 7–3 (3–2),
gólszerzők: Mocanu (9., 16.), Avram (13., 32.), Grigoriță (34., 38., 39.), illetve Cioată (12.), Berecz (19.) és Mihalache (24.).

További mérkőzések:
Luceafărul Buzău–Fortius Buzău 5–5
Brassói Colțea–Brassói Blue Angels 13–2
Temesvári Informatica II.–Csíkszeredai Imperial Wet – hétfőn 17 órakor
Bukovina Vîcov–Segesvári Pro-Tineret – december 18-án.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS