HIRDETÉS

Tízgólos vereség a Dinamo Moszkvától

Horváth Bálint Ottó 2016. november 25., 10:50 utolsó módosítás: 2016. november 25., 11:01

Nem tudta felvenni a tempót a Marosvásárhelyi City'us a orosz Dinamo Moszkvávával, a teremlabdarúgó UEFA Futsal Cup elitkörének portugáliai csoportjában csütörtökön este 11–1-re kikapott Cosmin Gherman és Lucian Nicușan legénysége.

Fotó: Facebook.com/City`us Tirgu Mures Oficial

A Lisszabonhoz közeli Pavilhao Multiusos de Odivelas sportcsarnokban megrendezett nyitómérkőzésen a vásárhelyiek az első négy és fél percben még jól tartották magukat, és döntetlenre álltak rendkívül erős, kiváló képességű hazai és idegenlégiós játékosokból álló ellenfelükkel szemben, az első félidő végére azonban háromgólos hátrányba kerültek.

Térfélcserét követően már nem úszták meg ennyivel, ugyanis az oroszok egymás után szerezték találataikat, így 9–0-ra is vezettek. Ezt követően a City\'us Vlad Țipău révén belőtte becsületgólját, de nem sokkal később a csapatkapitányt, Bogdan Covaci-t két sárga lapja miatt kiállították.

Rögtön ezután a Dinamo betalált büntetőből, majd a végéig még egy gólt szerzett, így beállította a tízgólos különbséget.   A csoport második csütörtöki, sokkal szorosabb mérkőzésén a házigazda, másik nagy esélyes Sporting Lisszabon a várakozások szerint 4–1-re legyőzte a Győri ETO-t. A City\'us számára pénteken 22.30 órától újabb borzasztóan nehéz mérkőzés következik, hiszen a Sportinggal találkozik.

Teremlabdarúgó UEFA Futsal Cup, elitkör, D csoport, 1. forduló, csütörtök, Lisszabon, Pavilhao Multiusos de Odivelas sportcsarnok:
Dinamo Moszkva–Marosvásárhelyi City\'us 11–1 (3–0),
gólszerzők: Fukin (5., 30.), Ari (11.), Suchilin (14., 24.), Nando (22.), Cirilo (28.), Fernandinho (29., 31., 33.), Badretdinov (34.), illetve Țipău (33.).
Dinamo: Gustavo, Poddubnyi – Nando, Szergejev, Burkov, Fernandinho, Ari, Badretdinyov, Fukin, Robinho, Cirilo, Szuchilin, Wilde, Pereverzev. Vezetőedző: Temur Alekberov.
City\'us: Molina, Tătar, Moldovan – Țipău, Duque, Stoica, Covaci, Csala, Dobai, Togan, Pop, Küsmödi, Boroș. Vezetőedzők: Cosmin Gherman, Lucian Nicușan.
Vezették: Sasa Tomic (Horvátország), Juan Gallardo (Spanyolország), Borut Sivic (Szlovénia)

A másik meccsen:
Sporting Lisszabon–Győri ETO 4–1 (1–0),
gólszerzők: Cavinato (1.), Diogo (21.), Dieguinho (24.), Matos (40.), illetve Alex (37.).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS