HIRDETÉS

Két-két játékos csatlakozik a válogatotthoz az FK-tól és a City'ustól

Zátyi Tibor 2016. december 04., 13:10 utolsó módosítás: 2016. december 04., 13:52

Románia teremlabdarúgó válogatottja két felkészülési mérkőzést játszik Csehországgal Déván, az első mérkőzést kedden 17.30-tól, míg a másodikat 18 órától rendezik meg. 

Fotó: Boda L. Gergely

Az első találkozót a Digi Sport 2 élőben fogja közvetíteni. Robert Lupu szövetségi kapitány ismét két behívót küldött a Futsal Klub Székelyudvarhelyhez, ezúttal is számít Szőcs László és Andrei Grigoraș játékára. Ugyancsak két teremfocis kapott behívót a Marosvásárhelyi City\'ustól is: Dumitru Mimi Stoica és Bogdan Covaci.

Eddig 11 alkalommal találkozott a két válogatott, a román csapat mérlege 5 győzelem, 5 döntetlen és 1 vereség. A román válogatott a 2018-as szlovéniai Európa-bajnokság selejtezőire készül, április 3–12. között Călărași-on Portugália, Finnország és a C jelzésű előselejtezős csoport győztese (Lettország, Örményország, Észtország és Németország) lesz az ellenfél. A hét csoportgyőztes kijut az Eb-re, míg a második helyen végző együttesek és a legjobb harmadik rájátszásban dönti el a további négy hely sorsát.

A román válogatott kerete: kapusok – Vlad Iancu (Dévai Autobergamo) és Andrei Grigoraș (FK Székelyudvarhely); mezőnyjátékosok – Florin Matei, Cristian Matei, Adrian Pânzaru és Paulo Ferreira (Dévai Autobergamo), Dumitru Mimi Stoica, Bogdan Covaci (Marosvásárhelyi City’us), Szőcs László (FK Székelyudvarhely), Emil Răducu (Luxol St. Andrews – Málta), Liviu Ruxandari és Narcis Cataramă (Jászvásári CSM Poli), Emanuel Moldoveanu (Galaci United).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS