Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Zátyi Tibor 2020. március 20., péntek

Júniusban rendezhetik a Hargita Ralit

Mint minden sportágat, a romániai autóversenyzést is súlyosan érintette a koronavírus-járvány. A Román Automobil-szövetség (FRAS) múlt héten minden márciusi rendezvényét elhalasztotta.

Zátyi Tibor 2020. március 05., csütörtök

SZFC-bennmaradás: nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat

Hazai pályán kezdi a bennmaradásért folytatott újabb menetelését a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 16. fordulójában, pénteken 15 órakor a Szászrégeni Avântult fogadja. A csapat vezetőedzője, Mészáros Alpár szerint legalább 27 pont kell ahhoz, hogy a következő szezonban is a harmadosztályban szerepeljen az SZFC.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2020. március 01., vasárnap

Felkészülés: legyőzte a Sepsi OSK II.-t az SZFC

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a labdarúgó 3. Liga tavaszi rajtja előtt a Székelyudvarhelyi FC, vasárnap délután a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK II. vendége volt.

Zátyi Tibor 2020. február 29., szombat

Közel volt a bravúrhoz az SZNKK

Az éllovas Dacia Mioveni együttesét fogadta a Székelyudvarhelyi NKK szombaton délután a női kézilabda másodosztály C csoportjában, és nagyon közel volt ahhoz, hogy pontot szerezzen a jóval erősebb ellenfelétől.

Zátyi Tibor 2020. február 29., szombat

Csoportgyőztes lehet a Szejke SK

Papíron rangadót játszik a Székelyudvarhelyi Szejke SK a férfi kézilabda másodosztályban, a C csoport 15. fordulójában, vasárnap 18 órakor a második helyezett Tordai Potaissa II. együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2020. február 28., péntek

Döntetlennel kezdett az alsóházban a Sepsi OSK

Habár jobb volt ellenfelénél a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, meg kellett elégednie a döntetlennel. A Jászvásári Poli jobban örülhet a szerzett pontnak a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának pénteki rajtján.

Zátyi Tibor 2020. február 28., péntek

Kupameccsel kezdi a tavaszi szezont a Vasas Femina

Három hónap szünet után játszik ismét hivatalos mérkőzést a Székelyudvarhely Vasas Femina. Az együttes szombaton 13 órakor a Borgóprundi Heniut fogadja a labdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjében.

Zátyi Tibor 2020. február 24., hétfő

Nem kegyelmezett az Aradi UTA, hatszor talált be az FK Csíkszereda kapujába

Oda az FK Csíkszereda hazai veretlensége a labdarúgó 2. Ligában, az éllovas Aradi UTA hétfőn este a pályán is bebizonyította, hogy miért a mezőny legjobb csapata.

Zátyi Tibor 2020. február 23., vasárnap

Felkészülés: fölényes SZFC-siker a KSE ellen

A Székelyudvarhelyi FC az ugyancsak a labdarúgó 3. Ligában szereplő Kézdivásárhelyi SE együttesével játszott felkészülési mérkőzést. 

Zátyi Tibor 2020. február 22., szombat

Kolozsvárra utazik a Szejke SK

Vasárnap délben játssza újabb bajnokiját a Székelyudvarhelyi Szejke SK a férfi kézilabda másodosztály C csoportjában, 11.30-tól az előző idényben még a Bölények Ligájában szerepelt Kolozsvári U vendége lesz.

Zátyi Tibor 2020. február 19., szerda

Gólfesztivállal zárult az Erste Liga középszakasza

Huszonnégy találat esett a jégkorong Erste Liga középszakaszának utolsó két mérkőzésén, a felsőházban címvédő Ferencváros a DEAC-ot, míg az alsóházban az Újpest a Hokiklub Budapestet verte. Következhet a csütörtöki ellenfélválasztás.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2020. február 19., szerda

Az Imperial a címvédésre, az FK az ötödik hely megszerzésére törekszik

Véget ért az alapszakasz a teremlabdarúgó 1. Ligában, kedden este a Futsal Klub Székelyudvarhely 8–1-re nyert a Dévai Autobergamo otthonában. Az élen a címvédő Csíkszeredai Imperial Wet végzett.

Zátyi Tibor 2020. február 19., szerda

SZFC: könnyed győzelem Erdőszentgyörgy ellen

A Maros megyei bajnokság második helyezettjét, az Erdőszentgyörgyi Kis-Küküllőt fogadta kedden este a labdarúgó 3. Liga tavaszi szezonjára készülő Székelyudvarhelyi FC.

Zátyi Tibor 2020. február 19., szerda

Körzetis teremtorna: az játszhat, aki le van igazolva

Az udvarhelyszéki labdarúgó-bajnokságokban szereplő csapatok hétvégi teremtornáján egy petíció kezdeményezői azt kérték a szervezőktől, hogy korlátozzák az élvonalbeli futsalosok játékát. Céljuk az erőviszonyok kiegyensúlyozása lett volna. Többek között erről beszélgettünk Somolyák István főszervezővel.

Zátyi Tibor 2020. február 18., kedd

Gáláztak az udvarhelyi futsalosok Déván

Kiütéses győzelemmel zárta a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszát a Futsal Klub Székelyudvarhely, kedden este 8–1-re győzött az ugyancsak szebb napokat megélt Dévai Autobergamo otthonában.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2020. február 17., hétfő

A Vadmotorosok nyerték a Roseal-kupát

A székelyudvarhelyi városi alpesisí-bajnokság harmadik fordulóját szombaton tartották a Madarasi Hargitán. A ködös és borús időben öt csapat 94 versenyzője állt rajthoz a Kicsi Mihály pálya tetején.