HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. április 23., hétfő

Székely rangadó a 3. Ligában: Udvarhelyre látogat a KSE

Kemény mérkőzésnek ígérkezik a kedden délután öt órától kezdődő székely rangadó: a labdarúgó 3. Liga 24. fordulójában a Székelyudvarhelyi FC a Kézdivásárhelyi KSE együttesét fogadja a városi stadionban.

Zátyi Tibor 2018. április 23., hétfő

Kiestek az elődöntő tornán

Nem sikerült győzelmet aratnia két legnagyobb riválisa ellen a Székelyudvarhelyi ISK-SZKC-nak, így nem jutott tovább az ifjúsági 1-es korosztályú országos kézilabda-bajnokság elődöntő-tornájából.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. április 22., vasárnap

Nem tudta megszorongatni a címvédőt a Vasas Femina

A szezon legnehezebb kiszállását tudhatja maga mögött a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, a női labdarúgó 1. Liga 13. fordulójában a bajnoki címvédő Kolozsvári Olimpia vendége volt.

Zátyi Tibor 2018. április 21., szombat

Az FK kiütéses sikert aratott Călărași ellen

Megszakadt az FK Székelyudvarhely idei rossz sorozata, a teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásában, szombaton délután magabiztos, közönségszórakoztató játékkal 8–1-re legyőzte a Dunărea Călărași együttesét.

Zátyi Tibor 2018. április 20., péntek

ISK-SZKC: két győzelem az elődöntő tornán

Mindkét eddigi mérkőzését megnyerte a Székelyudvarhelyi ISK-SZKC az ifjúsági 1-es korosztályú országos kézilabda-bajnokság 1-es elődöntőcsoportjában.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. április 19., csütörtök

Udvarhelyen csapnak össze a kosárlabdázó öregfiúk

Hetvenegyedik kiírásához érkezett a Barátság Kupa elnevezésű kosárlabdatorna, a hét végén a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban találkoznak a csapatok.

Zátyi Tibor 2018. április 19., csütörtök

Megszakítaná rossz sorozatát az udvarhelyi futsalcsapat

Elkezdődik a teremlabdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszása a Futsal Klub Székelyudvarhely számára is, a 2-es csoport második fordulójában, szombaton este fél hétkor a Dunărea Călărași együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2018. április 19., csütörtök

Kolozsvárra utazik a Vasas Femina

A szezon legnehezebb kiszállása vár a Székelyudvarhelyi Vasas Feminára, hiszen a női labdarúgó 1. Liga 13. fordulójában, vasárnap délután a bajnokságot hosszú évek óta uraló Kolozsvári Olimpia vendége lesz.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. április 19., csütörtök

Két udvarhelyi aranyérem az országos bowlingbajnokságról

A Román Bowlingszövetség múlt hét végén rendezte meg a két- és háromfős csapatok országos bajnokságát. A székelyudvarhelyi Septimia SK két ifjúsági, illetve egy-egy női és férfi párossal vett részt.

Józsa Csongor, Zátyi Tibor 2018. április 19., csütörtök

Mennyire igazságos a futsalbajnokság rájátszásos rendszere?

Az amerikai sportvilágból örökölte meg Európa a rájátszást. Megoszlanak a vélemények, hogy mennyire szükséges, igazságos ez a rendszer. Most a román teremlabdarúgás play-offját vettük górcső alá.

Zátyi Tibor 2018. április 18., szerda

Mészáros Alpár, az SZFC edzője szerint a neheze még hátravan

Kijutott az őszi hullámvölgyből a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga idei mérkőzésein már tizenhárom pontot szerzett. A télen Kolozsvárról érkezett Mészáros Alpár edző elégedetten summázta az eddig történteket, ám szerinte a neheze még hátravan.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. április 17., kedd

Lövéte csapata az új éllovas az Udvarhely körzeti bajnokságban

Lejátszották a 15. forduló mérkőzéseit az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Az elmúlt hét végén a Székelyudvarhelyi Sporting lecsúszott az élről, Lövéte vette át az első helyet az A csoportban.

Zátyi Tibor 2018. április 16., hétfő

A nyolcaddöntő volt a végállomás az udvarhelyi asztaliteniszezők számára

Hat sportolóval vett részt múlt hét végén az országos ifjúsági 2-es korosztályú asztalitenisz-bajnokságon a Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub. A Câmpulung Muscelen megrendezett háromnapos tornán az udvarhelyiek a nyolcaddöntőig jutottak.

Zátyi Tibor 2018. április 15., vasárnap

A hajrában döntött a Vasas Femina

Nagyon nehéz mérkőzésen húzta be a győzelmet vasárnap délután a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, a női labdarúgó 1. Liga 12. fordulójában 2–1-re legyőzte a Borgóprundi Heniut.

Zátyi Tibor 2018. április 14., szombat

„Belehúzott” a Vasas Femina

A Román Labdarúgó-szövetség bukaresti székházában csütörtökön kisorsolták a női Román Kupa negyeddöntőjének párosításait. Nem mosolygott rá a szerencse a Vasas Feminára, hiszen a címvédő Kolozsvári Olimpiát kapta ellenfélként.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. április 13., péntek

Vilovszkiék csípték el a felsőházi rájátszás utolsó helyét

Lejárt a férfi kézilabda Bölények Ligájának alapszakasza, az utolsó fordulóban dőlt el a 8., utolsó felsőházi rájátszást érő pozíció sorsa. A Nagybányai Minaur 31–23-ra legyőzte a Temesvári Polit, és bebiztosította helyét a legjobbak között.