HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. március 16., szombat

Sorsdöntő meccs előtt áll a Szejke SK

A továbbjutás szempontjából nagyon fontos mérkőzés vár a Székelyudvarhelyi Szejke SK-ra a férfi kézilabda másodosztályban: a D csoport 16. fordulójában, szombaton 17 órakor a második helyezett Nagyváradi VSK-t fogadja a városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2019. március 15., péntek

A Vasas Femina is nekivág a pontgyűjtésnek

Közel négy hónap szünet után játszik ismét bajnoki mérkőzést a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, a női labdarúgó 1. Liga 11. fordulójában, vasárnap 11 órától a jelenleg második helyezett Alexandriai Universitatea vendége lesz.

Zátyi Tibor 2019. március 13., szerda

Beszélgetés Puskásról, a legismertebb magyarról

Ismeretlen történetek a legismertebb magyarról címmel tartanak közönségtalálkozót és könyvbemutatót Szöllősi Györggyel, a Puskás-könyv szerzőjével Székelyudvarhelyen.

Hallgassa online rádióinkat
Zátyi Tibor 2019. március 12., kedd

Huszonhat család a Pro Familia síversenyen

Népes mezőny gyűlt össze vasárnap délelőtt a Madarasi Hargitán, huszonhat család vett részt a harminchatodik alkalommal megrendezett Pro Familia síversenyen.

Zátyi Tibor 2019. március 12., kedd

A Szuper Vadmotorosoké a Roseal Kupa is

A harmadik fordulóval folytatódott a Madarasi Hargitán a székelyudvarhelyi városi alpesi síbajnokság, a szombati versenynek a Roseal SK csapata volt a házigazdája.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. március 10., vasárnap

Nem osztottak pontot az SZNKK-nak

Egy hónap szünet után játszott ismét a női kézilabda-másodosztályban a Székelyudvarhelyi NKK, a C csoport 23. fordulójában, vasárnap az utolsó előtti CSU Târgoviște vendége volt.

Zátyi Tibor 2019. március 08., péntek

Öngóllal nyert az FK Székelyudvarhelyen

Alaposan megkínlódott a három pontért az FK Csíkszereda a Székelyudvarhelyi FC vendégeként, a labdarúgó 3. Liga 17. fordulójában öngóllal 1–0-ra nyert.

Zátyi Tibor 2019. március 08., péntek

A United Galac lesz a Marosvásárhelyi VSK ellenfele

Kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőit péntek délben a Román Labdarúgó-szövetségnél.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. március 07., csütörtök

Halasztásokkal folytatódik a megyei

Csonka fordulóval kezdődik a tavaszi idény a labdarúgó 4. Liga nyugati csoportjában, a hét végére tervezett hét mérkőzésből csak ötöt rendeznek meg.

Zátyi Tibor 2019. március 05., kedd

Megvédte bajnoki címét a Homoród

Lejárt a hatodik alkalommal megrendezett Homoród menti tekebajnokság, amelyen ezúttal nyolc csapat vett részt. A verseny tavaly decemberben kezdődött, és múlt hét végén fejeződött be.

Zátyi Tibor 2019. március 02., szombat

A bajnokságban javíthatnak a futsalosok

Folytatódik a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakasza, a hét végén a 16. fordulót rendezik. A székelyföldi csapatokra könnyű meccsek várnak, a Csíkszeredai Imperial Wet szombaton délután az utolsó előtti Bukovina Vicov otthonában játszik, míg az FK Székelyudvarhely hétfőn a Gloria Buzău gárdáját fogadja.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. március 01., péntek

Győztes góllal debütált az SZFC brit támadója

Drámai csatában tartotta otthon a három pontot a Székelyudvarhelyi FC a labdarúgó 3. Liga 16. fordulójában, pénteken délután 3–2-re legyőzte a Dési Unireát. A csapat új szerzeménye, Romaric Logon a hosszabbításban győztes gólt lőtt.

Zátyi Tibor 2019. február 28., csütörtök

Emelt fővel búcsúztak a kupától

Nem borult a papírforma a Román Kupa negyeddöntőjének utolsó mérkőzésén, a címvédő Universitatea Craiova csütörtökön este legyőzte a 3. ligás FK Csíkszeredát, és bejutott az elődöntőbe.

Zátyi Tibor 2019. február 28., csütörtök

Eltolták a megyei bajnokság tavaszi rajtját

Engedett a csapatvezetők kérésének a szervező egyesület. Hargita megyében egy héttel később indul útjára a labda a focipályákon. Egy csapat nem folytatja a körzeti bajnokságot.

Zátyi Tibor 2019. február 27., szerda

Brit játékossal is erősített a Székelyudvarhelyi FC

Nem telt unalmasan a téli szünet a labdarúgó 3. Ligában szereplő Székelyudvarhelyi FC-nél, ahol alaposan átalakították a keretet. Nyolc játékosnak megköszönték eddigi munkáját, helyükbe kilencen érkeztek.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. február 26., kedd

Nekiszöknek az Erste Liga rájátszásának

Épp hogy zárult a középszakasz, nincs szünet, elkezdődött a rájátszás. A magyar szövetség közzétette a negyeddöntő menetrendjét, a GYHK meccse indítja a play-offot, a Csíkszeredai Sportklub–Brassói Corona egyik találkozójának kezdési időpontját módosították.