HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. szeptember 20., csütörtök

Közel volt a pontszerzéshez a Szejke SK

Hatgólos hátrányból is fel tudott állni a Székelyudvarhelyi Szejke SK a férfi kézilabda A divízió nyitófordulójában, ám végül hatalmas csatában alulmaradt a másodosztály egyik legerősebb gárdája, a Nagyváradi VSK otthonában.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 20., csütörtök

Nagybányára utazik a Vasas Femina

Hosszú kiszállás vár a Székelyudvarhelyi Vasas Feminára a női labdarúgó 1. Liga 3. fordulójában, az előző kiírás ezüstérmese vasárnap 11 órától a Nagybányai Independența vendége lesz.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor, Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 20., csütörtök

Feljutásra pályázó csapatot fogad az SZFC

Kemény ütközetre készül a Székelyudvarhelyi FC a labdarúgó 3. Ligában, pénteken délután öt órakor a másodosztálybeli feljutásra pályázó Lénárdfalvát fogadja a sétatéri stadionban.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 20., csütörtök

Hosszú útnak vágott neki a Szejke SK

Első hivatalos tétmérkőzésén lép pályára csütörtökön délután négy órakor a Székelyudvarhelyi Szejke SK, a férfi kézilabda másodosztály D csoportjának nyitófordulójában a Nagyváradi VSK vendége lesz. A nyáron alakult csapatról az edzővel beszélgettünk.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 18., kedd

Már csak két csapat százszázalékos az Udvarhely körzeti bajnokságban

A múlt hét végi fordulót követően kicserélődött az élmezőny a labdarúgó 5. Liga udvarhelyszéki csoportjában: Bogárfalvát, a Parajdi SE-t és a Zetelaka II.-t csak a gólkülönbség választja el egymástól.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. szeptember 18., kedd

Válogatottakban szerepeltek az udvarhelyi lányok

Székelyudvarhelyen és környékén edzőtáborozott Románia női U17-es labdarúgó-válogatottja. A keretbe hat játékos kapott behívót a Székelyudvarhelyi Vasas Feminától: Sándor Barbara, Benő Krisztina, Szász Brigitta, Balázs Viktória, Kis Anita és Mitri Rita.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 17., hétfő

Farkaslaka vezeti a nyugati csoportot

Lejátszották a negyedik fordulót a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában. A korábbi éllovas Szentegyháza kikapott, így az Agyagfalvát két góllal legyőző Farkaslaka állt az élre.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 16., vasárnap

Kilenc gólt lőttek a kincses városban az udvarhelyi teremfocisok

Sima győzelmet aratott a teremlabdarúgó 1. Liga második fordulójában a Futsal Klub Székelyudvarhely, vasárnap délután a Kolozsvári Clujana otthonában hat góllal nyert.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. szeptember 16., vasárnap

Történelmi győzelemmel kezdett az SZNKK

Óriási sikerrel kezdte a női kézilabda másodosztály C csoportját a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub, vasárnap délelőtt a városi sportcsarnokban kiütötte a CSU Târgoviște együttesét.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 14., péntek

Egy pontot elrabolt Kolozsvárról az SZFC

Újabb pontot szerzett idegenben a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 5. csoportjának 4. fordulójában, pénteken délután a Kolozsvári CFR II. vendégeként 1–1-es döntetlent játszott.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 14., péntek

Bizakodón várja a bajnoki rajtot az SZNKK

Elrajtol a másodosztályos női kézilabda-bajnokság a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub számára, vasárnap délelőtt tíz órakor a CSU Târgoviște együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. szeptember 14., péntek

Három pontért utaznak Kolozsvárra az udvarhelyi teremfocisok

Folytatódik a teremlabdarúgó 1. Liga, a második fordulóban a Futsal Klub Székelyudvarhely Kolozsvárra utazik, ahol vasárnap 15 órakor a házigazda Clujanával találkozik.

Zátyi Tibor, Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 13., csütörtök

Nehéz meccsre számít az SZFC edzője

A labdarúgó 1. Liga címvédőjének fiókcsapatához, a Kolozsvári CFR II-höz látogat a Székelyudvarhelyi FC a harmadosztályos bajnokság negyedik fordulójában. A találkozót pénteken 17 órától rendezik a kolozsvári CMC-sportbázison.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 12., szerda

Mozgalmas ősz előtt a Vendor SK

Hamarosan kezdődik az őszi szezon a székelyudvarhelyi Vendor SK kosarasainak. Idén egy csapatot neveztek be az országos bajnokságba, az U13-as korosztályú fiúknak szeptember utolsó hétvégéjén kezdődik a pontvadászat.

Zátyi Tibor 2018. szeptember 12., szerda

Hazai sikerek az udvarhelyi asztalitenisz-versenyen

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Székelyudvarhelyen az ISK Kupa elnevezésű asztalitenisz-tornát a városi sportcsarnokban. Három korcsoportban zajlott a magas színvonalú verseny, az ország élmezőnyébe tartozó, többszörös bajnokok is asztalhoz álltak.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. szeptember 11., kedd

Döntetlen az Udvarhely körzeti bajnokság rangadóján

A harmadik fordulóval folytatódott a labdarúgó 5. Liga Udvarhely körzeti csoportja, illetve a 6. Liga. Utóbbiban potyogtak a gólok, a hat meccsen összesen negyvennégyszer zörrentek a hálók, ami mérkőzésenként átlagban több mint hét találatot jelent.