Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Zátyi Tibor 2019. július 21., vasárnap

Egymást érik az edzőmeccsek

A labdarúgó 2. Ligára készülő FK Csíkszereda két felkészülési meccset játszott a hét végén, a 3. Liga rajtára hangoló Székelyudvarhelyi FC is pályára lépett.

Zátyi Tibor 2019. július 20., szombat

Nem okozott gondot az újonc a címvédő CFR-nek

Könnyed játékkal sima győzelmet aratott a Kolozsvári CFR a labdarúgó 1. Liga 2. fordulójában, szombaton este a bajnokság újoncánál, az Academica Clinceni vendégeként nyert 4–1-re.

Zátyi Tibor 2019. július 18., csütörtök

Bravúr! Mindegyik magyar csapat továbbjutott az Európa Ligában

Három magyar és két román csapat jutott tovább a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójából, így a jövő héten ismét európai ellenféllel fognak játszani.

Hallgassa online rádióinkat
Zátyi Tibor 2019. július 18., csütörtök

A szénabálának nyoma veszett a Hargita Ralin

Noha már múlt szombaton este véget ért a 27. Hargita Gyöngye Rali, a sportesemény rendezői tényleges munkájukat szerdán este fejezték be. Ferencz Csaba főszervező válaszolt az eseménnyel kapcsolatban felmerült kérdésekre, kritikákra.

Zátyi Tibor 2019. július 17., szerda

Közel volt a dráma a CFR BL-visszavágóján

Habár Billel Omrani lőtte a Kolozsvári CFR góljait az Asztana FK ellen 3–1-re megnyert BL-selejtezőn, a román bajnok hőse Arlauskis kapus volt, aki gyakorlatilag továbbvédte csapatát a második körbe.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. július 17., szerda

Kettős győzelemmel jutott tovább a Fradi

Idegenben is legyőzte a Ludogorec Razgrad együttesét a Ferencvárosi TC a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, így kettős sikerrel jutott tovább a következő körbe, ahol a máltai Valetta vár a Fradira.

Zátyi Tibor 2019. július 17., szerda

Nekivágott a munkának az SZFC

Napi egy edzéssel elkezdődött a nyári felkészülés a labdarúgó 3. Ligában érdekelt Székelyudvarhelyi FC-nél. A csapat vezetőedzőjétől, Mészáros Alpártól megtudtuk, jelenleg tizennyolc játékos alkotja a keretet, további három labdarúgó érkezése várható.

Zátyi Tibor 2019. július 15., hétfő

Hosszabbított a Szejke SK edzői stábja, kezdődik a felkészülés

Szerződést hosszabbított a Székelyudvarhelyi Szejke SK férfi kézilabdacsapata az együttes szakmai irányítóival, a vezetőedző Sipos Lóránttal és a kapusedző-másodedző Kocs Leventével. Nagy feladat előtt áll a csapat.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. július 13., szombat

Tempestini letarolta a Hargita Gyöngye Ralit

Tizenegy szakaszgyőzelemmel nyerte meg a 27. Hargita Gyöngye Ralit Simone Tempestini, aki nagyszerű versenyzéssel utasította maga mögé az egész mezőnyt. A második helyen Bogdan Marișca, míg a harmadikon Dan Gîrtofan végzett.

Zátyi Tibor 2019. július 13., szombat

Gîrtofan feljött a harmadik helyre

Az éllovas Simone Tempestini tovább növelte előnyét a 27. Hargita Gyöngye Ralin, a második hurok végén már több mint egy perccel vezet. A harmadik helyre Dan Gîrtofan jött fel.

Zátyi Tibor 2019. július 13., szombat

Háromból három Tempestininek

Továbbra is kiváló formában versenyez Simone Tempestini a 27. Hargita Gyöngye Ralin, a Napoca Rally Academy ifjúsági világbajnok pilótája nyerte a szombat reggeli első, három gyorsasági szakaszból álló hurkot.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. július 12., péntek

Elszabadult ralikerék volt a szuperspeciális főszereplője

Sebastian Barbu sikerével ért véget a 27. Hargita Gyöngye Rali városi gyorsasági szakasza, a Dietrich Árpád szuperspeciális pénteken este. Az éllovas Tempestini hibázott, a bajnokságban vezető Porcișteanu pedig elhagyta a jobb hátsó kerekét.

Zátyi Tibor 2019. július 12., péntek

Legyőzhetetlen az ifjú ralititán

Simone Tempestini nyerte a 27. Hargita Gyöngye Rali első két szakaszát, a fiatal kolozsvári versenyző a bucsini és libáni gyorsaságin 17,5 másodperces előnyt gyűjtött össze a második Alexandru Pițigoi-jal szemben.

Zátyi Tibor 2019. július 12., péntek

Tempestini volt a leggyorsabb a teszten

Simone Tempestini érte el a leggyorsabb időt a 27. Hargita Gyöngye Rali shakedownján. A verseny, amely a román ralibajnokság negyedik futama, pénteken délután kezdődik és szombaton este ér véget.

Zátyi Tibor 2019. július 11., csütörtök

Látványos szuperspeciálist ígér a ralibajnok

Folyamatosan érkeznek a csapatok a Székelyudvarhely központjában található szervizparkba, egyre nagyobb a mozgás a főhadiszálláson is. Nem csoda, hiszen csütörtök este bemutatják a 27. Hargita Gyöngye Rali mezőnyét.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. július 07., vasárnap

Hetvennégy páros indul az idei Hargita Gyöngye Ralin

A benevezési határidő lejárta után kiderült, hogy hetvennégy páros áll majd rajthoz a július 12–13-án Székelyudvarhelyen és környékén megrendezendő, 27. kiírásához érkezett Hargita Gyöngye Ralin.