HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. június 14., csütörtök

Nem játszhat harmadosztályos osztályozót a Székelykeresztúri Egyesülés

A hétvégén rendezik a 2018–19-es labdarúgó 3. Liga osztályozós párharcainak első mérkőzéseit. A Székelykeresztúri Egyesülésnek Marosújvárral kellett volna találkoznia, azonban a keresztúri csapat nem teljesítette a szerepléshez szükséges feltételeket.

Zátyi Tibor 2018. június 14., csütörtök

Ilyés Ferenc: óriási élmény volt a magyar válogatottban pályára lépni

A magyar férfi kézilabda-válogatott szerdán este 26–22-re kikapott Veszprémben a szlovénok elleni vb-selejtező visszavágóján, de összesítésben egy góllal így is jobbnak bizonyult, ezzel kijutott a 2019-es, dán–német közös rendezésű világbajnokságra.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. június 13., szerda

Homoródszentmárton és Zetelaka második csapata már bajnok

Zetelaka II. lett a B csoport, Homoródszentmárton pedig a C csoport bajnoka az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Az A csoportban a múlt hét végén rendezett 23. fordulóban kikapott a Sporting, Lövéte pedig növelte előnyét.

Zátyi Tibor 2018. június 12., kedd

Hat korosztályban negyven csapat lépett pályára az udvarhelyi tornán

A Székelyudvarhelyi FC tizenkettedik alkalommal rendezte meg az elmúlt hét végén a Székelyudvarhelyért Kupa elnevezésű, gyerekeknek kiírt focitornát.

Zátyi Tibor 2018. június 11., hétfő

Mindenki szerint több volt a székely válogatottban

Székelyföldnek a tavalyi Európa-bajnokságon szerzett bronzérem után most meg kellett elégednie a negyedik hellyel, ám a játékosok és szakmai vezetőik szerint előrébb kellett volna végeznie a csapatnak.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. június 09., szombat

Székelyföld a negyedik, Kárpátalja a világbajnok

Elindult Székelyföld labdarúgócsapata a londoni CONIFA-vébé bronzmeccsére. Az eddigi leghosszabb utat, mintegy ötven mérföldnyi távolságot kell megtennie a válogatottnak a szállástól az enfieldi Queen Elizabeth Stadiumig, hogy romániai idő szerint délután ötkor pályára léphessenek.

Zátyi Tibor 2018. június 07., csütörtök

CONIFA vébé, elődöntő: Székelyföld–Kárpátalja

Az utolsó előtti állomásához érkezett a londoni CONIFA világbajnokság, csütörtökön délután és este rendezik a két elődöntőt. Este tíz órakor Székelyföld együttese Kárpátaljával csatázik a döntőért.

Zátyi Tibor 2018. június 07., csütörtök

Két magyar csapat a legjobb négy között a CONIFA-vébén

Székelyföld válogatottja magabiztos játékkal 4–0-ra lelépte Nyugat-Örményország együttesét Londonban, a CONIFA labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében. A legjobb négy között a mezőny másik magyar csapatával, Kárpátaljával találkozik.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. június 05., kedd

Székelyek az örmények ellen

Az egyenes kiesési szakasszal folytatódik a CONIFA labdarúgó-világbajnokság. A negyeddöntőben Székelyföld együttese Nyugat-Örményországgal csap össze, egy korábbi mérkőzés miatt később kezdik a Hayes Lane stadionban.

Zátyi Tibor 2018. június 04., hétfő

Bölöni: ezt meg kell ismételni

Elszenvedte első vereségét a CONIFA labdarúgó-világbajnokság csoportkörében a székely válogatott, a vasárnap este rendezett utolsó fordulóban 3–1-re kikapott Padániától, így a második helyen jutott tovább a negyeddöntőbe.

Zátyi Tibor 2018. június 03., vasárnap

Székelyföld-Padánia – kövesse velünk!

Az észak-olaszországi Padánia csapatával csapott össze vasárnap este Székelyföld Labdarúgó válogatottja a londoni CONIFA-világbajnokságon. Ezúttal nem sikerült a győzelem, a székelyek 3-1 re kaptak ki.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. június 02., szombat

Székelyföld–Matabeleland mérkőzés a londoni vébén – kövesse élőben a Székelyhonon!

Mozgalmas nap elé néz Székelyföld labdarúgó-válogatottja a londoni CONIFA-világbajnokságon. Szombaton délután 16 órakor a C csoport második fordulójában a zimbabwei Matabeleland ellen kiharcolhatja a továbbjutást. Élő szöveges közvetítés.

Zátyi Tibor 2018. május 31., csütörtök

Fülöp István: „Jó érzés volt bemutatkozni a válogatottban”

Székelyföld labdarúgó-válogatottja négygólos győzelemmel kezdte a londoni CONIFA világbajnokság csoportkörét, csütörtökön délután 4–0-ra verte Tuvalu együttesét. A mérkőzés főszereplőit kérdeztük.

Zátyi Tibor 2018. május 30., szerda

Megérkezett Londonba a székely labdarúgó-válogatott

Tuvalu ellen mutatkozik be csütörtökön kora délután Székelyföld válogatottja a Független Labdarúgó-egyesületek Szövetsége által rendezett világbajnokságon Londonban. Huszonkét játékos utazott el a CONIFA eddigi legnagyobb sporteseményére.

Zátyi Tibor 2018. május 29., kedd

Több településen is gólfesztivált tartottak az Udvarhely körzeti bajnokságban

Nem hétköznapi sorozatban van Zetelaka II. az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban, múlt hét végén zsinórban 17. győzelmét aratta a B csoportban. A Sporting kikapott Zetelakától, így Lövéte sima győzelmének köszönhetően négy pontra növelte előnyét.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. május 29., kedd

Brit bajnokságot nyertek a székely asztaliteniszezők

Londonban rendezték meg vasárnap a brit asztalitenisz-csapatbajnokság utolsó mérkőzését. A házigazda Urban TTC együttese – soraiban a székelyudvarhelyi György Szilárddal és a sepsiszentgyörgyi Kádár Tiborral – az ír Ormeau TTC gárdájával találkozott.