HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. november 23., csütörtök

Már az első félidőben tízzel vezetett az SZKC

Úgy tűnik, kiheverte temesvári vereségét a Székelyudvarhelyi KC, hiszen csütörtökön este nagyon sima győzelmet aratott a férfi kézilabda Bölények Ligája 12. fordulójában, 39–20-ra verte a Jászvásári Polit.

Zátyi Tibor 2017. november 23., csütörtök

Húsz csapat harcol a kupáért

A megszokottnál korábban, a hét végén rendezi meg az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége az Erdélyi Labdarúgó Diákkupát. A helyszín ezúttal sem változott, a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokba várják a labdarúgókat.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. november 23., csütörtök

Udvarhelyi sikerek a megyei kézilabda-bajnokságban

A gyergyóhollói középiskola tornatermében rendezték meg szerdán a 9–12. osztályos lányok és fiúk Hargita megyei kézilabda-bajnokságát. A tornán a fiúknál négy, míg a lányoknál három együttes vett részt. Mindenki mindenkivel játszott.

Zátyi Tibor 2017. november 22., szerda

Kötelező győzelem előtt az SZKC

Hétközi fordulót rendeznek a férfi kézilabda Bölények Ligájában, a tizenkettedik játéknapon, csütörtökön 18.30-kor a Székelyudvarhelyi KC a bajnokság utolsó helyezettjét, a Jászvásári CS Politehnica együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2017. november 21., kedd

Meglepetések az Udvarhely körzeti bajnokságban

Az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság végkimenetelében fontos mérkőzéseket rendeztek hétvégén. Az A csoportban az őszi bajnok Sporting kiütéses vereséget szenvedett Malomfalván, míg a címvédő Farkaslaka hazai pályán kapott ki Agyagfalvától.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. november 21., kedd

Nagyszerűen szerepeltek a farkaslaki sakkozók

A Komárom-Esztergom megyei Ászáron, Jászai Mari szülőfalujában rendezték meg idén az 5. Magyar Sakk Világkupát. Farkaslaka négy fős csapata is részt vett a viadalon.

Zátyi Tibor 2017. november 20., hétfő

Legyőzhetetlenek korosztályukban

Zsinórban hetedik alkalommal lett országos bajnok a Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub kadétkorosztályú birkózócsapata, múlt hét végén Zilahon hatalmas csatában szerezte meg az aranyérmet.

Zátyi Tibor 2017. november 20., hétfő

Győzelemmel mutatkozott be László Csaba

Háromgólos sikerrel mutatkozott be a skót másodosztályos labdarúgó-bajnokságban a Dundee United kispadján a székelyudvarhelyi származású László Csaba, csapata a 13. fordulóban, vasárnap 3–0-ra győzte le a Falkirk együttesét.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. november 19., vasárnap

Az FK-nak nagyot kellett harcolnia a győzelemért

Végig kiélezett mérkőzésen egygólos győzelmet aratott vasárnap este az FK Székelyudvarhely. A teremlabdarúgó 1. Liga 11. fordulójában a városi sportcsarnokban 4–3-ra legyőzte a Jászvásári CSM Polit, így tartja a lépést a Dévai Autobergamóval.

Zátyi Tibor 2017. november 19., vasárnap

A Vasas Femina legyőzte az ASA-t

Kiélezett, izgalmas találkozót játszott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a labdarúgó 1. Liga 9. fordulójában. Vasárnap délben a műgyepes pályán 4–0-ra győzte le a súlyos anyagi gondokkal küzdő Marosvásárhelyi ASA-t.

Zátyi Tibor 2017. november 18., szombat

SZFC: sok helyzetet kihagytak az udvarhelyiek

Hiába játszott jól, nem tudott gólt szerezni a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 13. fordulójában, szombaton délután 1–0-ra kikapott a Sporting Liești együttesétől.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. november 16., csütörtök

Pont nélkül tér haza Temesvárról az SZKC

Nem sikerült átmentenie a Székelyudvarhelyi KC-nak a Bukaresti CSM ellen mutatott jó játékát a Béga partjára, hiszen a férfi kézilabda Bölények Ligája 11. fordulójában, csütörtökön este simán kikapott a Temesvári Poli vendégeként.

Zátyi Tibor 2017. november 16., csütörtök

Csog ismét behívót kapott

Románia férfi kézilabda-válogatottja két felkészülési tornán vesz részt az év végén, illetve január elején. A keretbe behívót kapott a székelyudvarhelyi Csog Vencel is.

Zátyi Tibor 2017. november 16., csütörtök

Galac megyébe utazik az SZFC

Vendégként lép pályára a Székelyudvarhelyi FC a labdarúgó 3. Liga 13. fordulójában, Gálhidi György tanítványait szombaton 14 órától a jó erőkből álló Sporting Liești fogadja.

Zátyi Tibor 2017. november 15., szerda

Pontokért utazik az SZKC a Béga partjára

Nehéz kiszállás vár a Székelyudvarhelyi KC-ra a férfi kézilabda Bölények Ligája 11. fordulójában, csütörtökön délután fél hattól a hazai pályán tökéletes mutatókkal rendelkező Temesvári Poli vendége lesz.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. november 15., szerda

Sokat hibázott a Vasas Femina, a meccsébe került

Elszenvedte első idegenbeli vereségét a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, a női labdarúgó 1. Liga 7. fordulójából elhalasztott, szerdán délben pótolt mérkőzésen 5–2-re kikapott a Temesvári CFR otthonában.