HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. november 15., csütörtök

Székely Ligában birkóznak

Az elmúlt időszak kiváló eredményeiről és jövőbeni terveiről számolt be csütörtökön délben a Székelyudvarhelyi Fások SK vezetősége. Többek közt létrehozzák a Székely Ligát, ahol Hargita, Kovászna és Maros megye sportolói küzdenek meg egymással.

Zátyi Tibor, Horváth Bálint Ottó 2018. november 15., csütörtök

Székelyudvarhely–Marosvásárhely összecsapás a harmadosztályban

A kiesés elkerülése szempontjából fontos mérkőzés vár a székelyudvarhelyi és marosvásárhelyi csapatra a labdarúgó 3. Ligában. Az 5-ös csoport soron következő fordulójában a 13. helyen álló SZFC pénteken délután a 14. Marosvásárhelyi MSE-t fogadja.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. november 15., csütörtök

Hazai pályán játszik a Szejke SK

A nyolcadik fordulóval folytatódik a férfi kézilabda másodosztály, a Székelyudvarhelyi Szejke SK szombaton 18 órakor a Nagyszebeni KC együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

Hallgassa online rádióinkat
Zátyi Tibor 2018. november 13., kedd

Megfenyegették a játékvezetőket Parajdon

Az utolsó előtti fordulót rendezték idén az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságokban. A 6. Ligában a Parajdi SK–Székelyderzs mérkőzés nem a fociról, hanem a hazai szurkolók viselkedéséről szólt.

Zátyi Tibor 2018. november 12., hétfő

Székely futsalrangadó Csíkszeredában

A bajnoki címre pályázó, ám az utóbbi időben botladozó Csíkszeredai Imperial Wet a nyáron átalakult Futsal Klub Székelyudvarhelyt fogadja hétfőn este hét órakor a teremlabdarúgó 1. Liga 9. fordulójában.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. november 11., vasárnap

Döntetleneket játszottak a női focisok

A Vasas Femina mindkét együttese döntetlent játszott a bajnokságban. Vasárnap délben az 1. ligás csapat Kisbecskereken, míg a másodosztályos gárda hazai pályán játszott 1–1-et.

Zátyi Tibor 2018. november 10., szombat

Nem ment Galac ellen a GYHK-nak

Két nap alatt kétszer maradt alul a Gyergyói Hoki Klub a Galaci CSM-mel szemben a romániai jégkorong-bajnokság alapszakaszában, szombaton este 4–3-ra kapott ki a Duna-parti együttes vendégeként.

Zátyi Tibor 2018. november 10., szombat

Már négy pont az FK Csíkszereda hátránya

Egyelőre megállíthatatlannak tűnik Lénárdfalva a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjában, szombaton zsinórban ötödik győzelmét aratta, és előnye négy pontra nőtt az élen.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. november 10., szombat

KSE: újabb vereség a 3. Ligában

Továbbra sem tud kilábalni a gödörből a Kézdivásárhelyi SE, zsinórban harmadszorra maradt alul a labdarúgó 3. Ligában, a szombaton rendezett 12. fordulóban 2–0-ra kapott ki a Știința Miroslava otthonában.

Zátyi Tibor 2018. november 09., péntek

Tordán sem talált be az SZFC

Továbbra is gondok vannak a befejezéssel a Székelyudvarhelyi FC-nél, a labdarúgó 3. Liga 12. fordulójában, pénteken délután a Tordai Arieșul vendégeként hiába alakított ki több helyzetet, 1–0-ra alulmaradt.

Pál Gábor, Zátyi Tibor 2018. november 09., péntek

Legalább egy pontot elhozna Tordáról az SZFC

A bajnokságban újonc Tordai Arieșul Sticla vendége lesz pénteken délután két órakor a Székelyudvarhelyi FC. A Kolozs megyei együttes hat év szünet után tért vissza a harmadosztályba, igaz, a 2011–2012-es szezonban még a 2. Ligában szerepelt.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. november 08., csütörtök

Gyűjtötték az érmeket az udvarhelyi kis birkózók

Remekeltek a kis birkózók, többen is a dobogóra állhattak az országos bajnokságon. A jó eredményeknek köszönhetően az összesítéskor a csapat is az élen zárt.

Zátyi Tibor 2018. november 06., kedd

Nehéz meccsek várnak a székely futsalcsapatokra

Hétközi fordulóval folytatódik a teremlabdarúgó 1. Liga, a székelyföldi csapatokra nehéz meccsek várnak: az FK Székelyudvarhely szerdán az éllovas Dunărea Călărași-t fogadja, a Csíkszeredai Imperial Wet pedig csütörtökön a Dévai Autobergamo vendége lesz.

Zátyi Tibor 2018. november 06., kedd

Farcád és Homoródszentmárton csapata is kikapott az Udvarhely körzeti bajnokságban

Farcád és Homoródszentmárton is egygólos vereséget szenvedett el a labdarúgó 5. Liga udvarhelyszéki csoportjában, így csökkent az előnyük.

Zátyi Tibor 2018. november 05., hétfő

Nem osztottak pontot az SZNKK-nak

Ifjúsági korosztályú válogatottakat is felvonultató Național Rm. Vâlcea együttesét fogadta hétfőn délután a Székelyudvarhelyi NKK a női kézilabda másodosztály 10. fordulójában.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. november 02., péntek

Gólt nem, pontot viszont szerzett az SZFC

Az első félidőben a vendég Kolozsvári Sănătatea, a másodikban a házigazda Székelyudvarhelyi FC játszott veszélyesebben. A labdarúgó 3. Liga 11. fordulójában, pénteken délután rendezett találkozón viszont nem esett gól, így egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.