Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék
Zátyi Tibor 2019. május 21., kedd

Kijutottak a döntő tornára az ifi kézisek

Kiváló székelyföldi eredmények születtek a ifjúsági 4-es korosztályú kézilabda-bajnokságok elődöntőtornáin: a lányoknál a VSK Csíkszereda és a Marosvásárhelyi Pegasus, míg a fiúknál a Székelyföldi Kézilabda Akadémia is bejutott az országos döntőbe.

Zátyi Tibor 2019. május 21., kedd

Szintet lépett a Székelyudvarhelyi Golimpiákosz

Az éllovas Farcád idegenben szerzett győzelmével tartja előnyét az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság 5. Ligában. A Székelyudvarhelyi Golimpiákoszt nem érheti be üldözője.

Zátyi Tibor 2019. május 20., hétfő

Eredményes hétvégét zártak a VSK futói

A Székelyudvarhelyi VSK terepfutó szakosztálya két versenyen vett részt az elmúlt hét végén: a Bucegi-hegységben rendezett Transylvania 100, illetve a Tusnád maratonon értek el jobbnál jobb helyezéseket.

Hallgassa online rádióinkat
Zátyi Tibor 2019. május 17., péntek

Nagyszerű játékkal harcolta ki a bennmaradást az SZFC

A sérülések sújtotta Székelyudvarhelyi FC a szezon legjobb teljesítményével 4–0-ra legyőzte a Besztercei Gloria együttesét, így matematikailag is bebiztosította helyét a labdarúgó 3. Ligában.

Zátyi Tibor 2019. május 17., péntek

Karnyújtásnyira a másodosztálytól az FK Csíkszereda

Az utolsó előtti fordulót rendezik a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjában. Amennyiben az FK Csíkszereda a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen idegenben legyőzi a kiesés elől menekülő Tasnádi Unireát, megnyeri a bajnokságot és feljut a 2. Ligába.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. május 15., szerda

Bravúr, a döntőbe lőtte magát a Vasas Femina

Magabiztos játékkal sima győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó Román Kupa elődöntőjében, a lányok 4–1-re győztek a Galaci Universitatea otthonában, és bejutottak a sorozat döntőjébe. A klub fennállása óta először került a fináléba, megvan az ellenfél is.

Zátyi Tibor 2019. május 15., szerda

Ismét Galacon játszik a Vasas Femina, most a kupadöntő a tét

Egy héten belül másodszor utazik Galacra a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, szerdán délelőtt 11 órától a női labdarúgó Román Kupa elődöntőjében a házigazda Universitateával csap össze.

Zátyi Tibor 2019. május 14., kedd

Tartja előnyét Farcád

A huszadik játéknappal folytatódtak a küzdelmek a körzeti labdarúgó-bajnokságban, az 5. Liga udvarhelyszéki csoportjában az éllovas Farcád otthon tartotta a pontokat, a második helyre pedig feljött Bogárfalva.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. május 10., péntek

Tomas Ryde váltja Ambros Martínt a válogatott élén

Régi-új szövetségi kapitánya lesz a román női kézilabda-válogatottnak, a spanyol Ambros Martínt a svéd Tomas Ryde váltja.

Zátyi Tibor 2019. május 10., péntek

Rangadót játszik az FK, egymás ellen az MSE és az SZFC

A 28. forduló mérkőzéseit rendezik a labdarúgó 3. Ligában, pénteken 18 órakor az FK Csíkszereda Nagybányát fogadja, míg a Marosvásárhelyi MSE a Székelyudvarhelyi FC-t látja vendégül.

Zátyi Tibor 2019. május 09., csütörtök

Ajándék pontok, bajnok lehet az FK Csíkszereda

Karnyújtásnyira került a feljutáshoz az FK Csíkszereda a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjában. A szakszövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében Lénárdfalva 3–0 arányban elveszítette a 20. fordulóban rendezett, Székelyudvarhelyi FC elleni mérkőzést.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. május 08., szerda

Nem tudott élni a lehetőséggel, elbukta a rájátszást a Vasas Femina

Súlyos vereséget szenvedett szerdán délben a Galaci Universitatea vendégeként a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, ez pedig azt jelenti, hogy nem jutott be a női labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszásába.

Zátyi Tibor 2019. május 07., kedd

Nem volt jobb Torda, ám így is legyőzte az SZFC-t

Hétközi fordulót rendeztek a labdarúgó 3. Ligában, kedden késő délután a Székelyudvarhelyi FC a Tordai Arieșul együttesét fogadta. A Kolozs megyeiek könyörtelenül kihasználták a hazaiak védelmi hibáját, és 2–1-re nyertek.

Zátyi Tibor 2019. május 07., kedd

Egy döntetlennel biztosan bejut a rájátszásba a Vasas Femina

Végéhez ért a női labdarúgó 1. Liga alapszakasza, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina szerdán 11 órakor a bajnokságban újonc Galaci Universitatea vendége lesz.

Zátyi Tibor 2019. május 07., kedd

A vendégek fordulója az Udvarhely körzetiben

Nem ment a játék a házigazdáknak a labdarúgó 5. Liga múlt hét végén rendezett fordulójában, az udvarhelyszéki csoportban öt vendéggyőzelem született. A 6. Ligában csupán három meccset rendeztek meg.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. május 05., vasárnap

Behúzta a rangadót a Vasas Femina

Fontos győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó előtti fordulójában, vasárnap délben hazai pályán 4–1-re legyőzte a dobogóért harcoló Kisbecskereki Fortunát.