HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. szeptember 22., péntek

Kötelező győzelem előtt a KC

Folytatódik a férfi kézilabda Bölények Ligája, a bajnokság negyedik fordulójában a Székelyudvarhelyi KC vasárnap 18 órakor a Fogarasi VSK-t fogadja a városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 22., péntek

Kilenc bajnoki címnél jár Balázs István

Az országos motokrossz-bajnokság ötödik fordulóját Székelyudvarhelyen rendezték, a Kerekerdő melletti Nagyoldalban. Az esemény főszervezője, Balázs István kilencedik egyéni országos bajnoki címét saját közönsége előtt gyűjtötte be.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. szeptember 21., csütörtök

Közel voltak a bravúrhoz az udvarhelyi kézilabdás lányok

Nagyszerű hangulatú, izgalmas mérkőzésen mutatkozott be saját közönsége előtt a Székelyudvarhelyi NKK a női kézilabda A divízió B szériájának második fordulójában, csütörtök délután az FC Argeș csapata nagyot hajrázva 29–26-ra győzött.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 20., szerda

Ambros Martín behívta a zetelaki Szabó Szilviát

A román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ambros Martín kihirdette bővített keretét az Ausztria és Portugália elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. A spanyol szakember behívót küldött a zetelaki Szabó Szilviának is.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 19., kedd

Kereken száz gólt rúgtak az Udvarhely körzeti bajnokságban

Négy együttes továbbra is minden mérkőzését megnyerte az idei Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban, az A csoportban a címvédő Farkaslakával Szentegyháza tartja a lépést, a B-ben Kápolnás, míg a C-ben Homoródszentmárton áll az élen.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. szeptember 19., kedd

Győzelemmel kezdett a Vasas Femina II.

Gólokban gazdag mérkőzéssel kezdett a Székelyudvarhelyi Vasas Femina II. a női labdarúgó 2. Ligában, az első fordulóban a Kolozsvári Olimpia II. otthonában Mitri Rita mesterötösének (!) köszönhetően a lányok 5–4-re győztek.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 18., hétfő

Álomszerű kezdés után döntetlent játszott az FK

Tökéletes rajtot vett hétfőn este az FK Székelyudvarhely, nyolc perc után 3–0-ra vezetett a Temesvári Informatica ellen, ám a hajrában nagyot kellett küzdenie, hogy egy pontot itthon tartson.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 18., hétfő

Az élmezőnyben végeztek az udvarhelyi spártaiak

Sikerrel vették az akadályokat a székelyudvarhelyi sportolók a múlt hét végén Andorrában megrendezett Spartan Race Európa-bajnokságon. Mindannyian első ilyen versenyükön vettek részt, így eredményük kiválónak számít.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. szeptember 17., vasárnap

Rangadóra készülnek az udvarhelyi sportcsarnokban

Kemény összecsapásra készül a Futsal Klub Székelyudvarhely, hétfőn este nyolc órakor a bajnoki címre pályázó Temesvári Informaticát fogadja a városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 16., szombat

SZNKK: tisztes helytállás Resicabányán

Elrajtolt a női kézilabda másodosztálya, a B szériában lejátszotta első tétmérkőzését a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub, a lányok szombaton délután az előző kiírás bronzérmesénél, a Resicabányai CSU-nál vendégeskedtek.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 16., szombat

Otthon nyert az SZFC, idegenben az FK

A Székelyudvarhelyi FC hátrányból fordítva győzte le az újonc CSM Focșani együttesét a labdarúgó 3. Liga 4. fordulójában. Az FK Csíkszereda a sereghajtó Galaci Metalosport vendégeként a második félidőben szerezte meg a győzelmet.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. szeptember 15., péntek

SZKC: kiköszörülték a tordai csorbát

Küzdelmes mérkőzésen a Székelyudvarhelyi KC magabiztos győzelmet aratott a Bukaresti Steaua felett. A székelyudvarhelyi sportcsarnokban pénteken este rendezett mérkőzésen 26–20-ra győzte le fővárosi riválisát.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 15., péntek

Első tétmeccsére készül a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub

A hét végén elrajtol a női kézilabda másodosztálya, a B szériában első tétmérkőzését fogja játszani a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub, a lányok szombaton délután három órakor az előző kiírás bronzérmeséhez, a Resicabányai CSU-hoz látogatnak.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 14., csütörtök

Jó formában érkezik a Steaua Udvarhelyre

Nehéz mérkőzés vár a Székelyudvarhelyi KC-ra a férfi kézilabda Bölények Ligája harmadik fordulójában, pénteken este nyolc órakor a Bukaresti Steaua együttese látogat a városi sportcsarnokba.

Zátyi Tibor 2017. szeptember 14., csütörtök

Rangadók fordulója a futsalosoknál

A teremlabdarúgó 1. Liga harmadik fordulójával „megszakítják” a 2018-as Európa-bajnokság pótselejtezőjén érdekelt román válogatott összetartását. A grúzok elleni párharc visszavágója előtt két rangadón is érdekeltek lesznek a keretbe behívott játékosok.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2017. szeptember 13., szerda

Búcsúzott a kupától a Székelykeresztúri Egyesülés is

A 2017–18-as Román Kupa harmadik fordulója jelentette a végállomást a Hargita megyei csapatok számára. A Székelykeresztúri Egyesülés az első félidőben kétgólos hátrányba került, és csak a szépítésre futotta a Kolozsvári Sănătateával szemben.