HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. január 14., hétfő

Csíkszeredába került a Roseal SK Kupa

Tizenötödik alkalommal rendezték meg múlt hét végén Székelyudvarhelyen a Roseal SK Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát. A városi sportcsarnokban tizenhat csapat harcolt az első helyért.

Zátyi Tibor 2019. január 14., hétfő

Népes mezőny gyűlt össze az Udvarhely körzeti csapatok teremtornájára

Lezárult a benevezés az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok számára rendezendő teremtornára.

Zátyi Tibor 2019. január 13., vasárnap

Újabb magabiztos SZNKK-siker

Megnyerte idei második mérkőzését is a Székelyudvarhelyi NKK a női kézilabda A divízió C csoportjában, a vasárnap délután rendezett 16. fordulóban tizenöt góllal verte a CSU Târgoviște gárdáját.

Hallgassa online rádióinkat
Zátyi Tibor 2019. január 13., vasárnap

Budapestre került a trófea

A Folyikasör escé csapata nyerte a Farkaslakán nyolcadik alkalommal megrendezett Pótszilveszter Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát.

Zátyi Tibor 2019. január 11., péntek

Kajtár és Geréd is utazik Kínába

Románia női labdarúgó-válogatottja is részt vesz a jövő héten Kínában rendezendő Négy Nemzet Tornáján. Mirel Albon szövetségi kapitány két játékosra számít az 1. Ligában tavaly ezüstérmet szerzett Székelyudvarhelyi Vasas Feminától.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. január 10., csütörtök

Magas rangú politikusok rúgnak labdába Farkaslakán

Nyolcadik alkalommal rendezik meg pénteken a farkaslaki sportcsarnokban a Pótszilveszter Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát. A hagyományos év eleji tornán négy csapat vesz részt, és idén is számos magas rangú elöljáró fog pályára lépni.

Zátyi Tibor 2019. január 08., kedd

Hazai diadal a székelykeresztúri Újév Kupán

Ötödik alkalommal rendezték meg Székelykeresztúron az Újév Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát. Idén tizenhat csapat nevezett be, a szervezők négy négyes csoportot alakítottak ki, melyekből az első kettő jutott tovább az egyenes kiesési szakaszba.

Zátyi Tibor 2019. január 08., kedd

Az udvarhelyi ifi focisták megnyerték a magyarországi tornát

A Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub részt vett az év elején Mezőberényben rendezett Farsang Kupán. A 2006-os korosztálynak kiírt teremlabdarúgó-tornára a Szabó Attila által irányított csapat két együttessel nevezett be.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2019. január 03., csütörtök

Pályára lépnek az udvarhelyi kézis csajok

Alig kéthetes szünet után folytatódik a másodosztályos női kézilabda-bajnokság, a C csoport odavágóinak utolsó, 14. fordulójában a Székelyudvarhelyi NKK vasárnap délben a Zsilvásárhelyi Sportiskola együttesét fogadja a városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2018. december 27., csütörtök

Rajt a 26. EMDKK-n

Huszonhatodik kiadásához érkezett az Erdélyi Magyar Diák Kosárlabda Kupa, a torna csütörtöktől szombatig zajlik a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2018. december 20., csütörtök

Nagy dobásra hívnak az udvarhelyi floorballozók

Idén sem marad el a két székelyudvarhelyi floorballcsapat, a Black 69 és a Floorbulls jótékonysági mérkőzése.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. december 20., csütörtök

SZNKK: esélyük sem volt Plopeni ellen

Lejátszotta idei utolsó bajnoki mérkőzését a Székelyudvarhelyi NKK, a női kézilabda másodosztály C csoportjában csütörtökön délután a HC Activ CSO Plopeni vendége volt.

Zátyi Tibor 2018. december 20., csütörtök

Winter Classic negyedszerre Székelyudvarhelyen

A székelyudvarhelyi HokiSokk amatőr jégkorongcsapat negyedik alkalommal rendezi meg szombaton a Winter Classic elnevezésű jégkorongtornát a városi műjégpályán.

Zátyi Tibor 2018. december 19., szerda

Országos bajnokok a csíki focis lányok

Kitűnő eredményekkel tértek haza a csíkszeredai és a székelyudvarhelyi női focicsapatok a Kolozsváron megrendezett országos tornáról.

Zátyi Tibor 2018. december 18., kedd

Székelyföldi csapatok női labdarúgói az ország legjobbjai között

A kolozsvári Horia Demian Sportcsarnokban rendezték meg hétfőn a női labdarúgás gáláját. A rangos eseményen a klubvezetők, edzők és a román válogatottak szakmai stábjának szavazatai alapján díjazták a legjobbakat.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. december 18., kedd

Ilyés és Sipos is készül a kézivébére

Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok kihirdették a magyar férfi válogatott 21 fős keretét az együttes december 27-én Budaörsön kezdődő világbajnoki felkészülési időszakára.