HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. február 19., hétfő

Tálasék tartják előnyüket a ranglista élén

A férfi kézilabda Bölények Ligája 19. fordulójának rangadóján a Bukaresti Steaua a nyolc gólig jutott Andrei Mihalcea vezetésével idegenben nagyon simán legyőzte a Temesvári Polit, így megőrizte első helyét a táblázaton (Tálas Huba négy gólt szerzett).

Zátyi Tibor 2018. február 18., vasárnap

Meglepetés: búcsúzott a kupától az udvarhelyi futsalcsapat

Lejátszotta idei első hivatalos mérkőzését a Futsal Klub Székelyudvarhely, a teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjében, vasárnap kora este nagy meglepetésre vereséget szenvedett a Jászvásári Poli CSM otthonában.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. február 16., péntek

Baráti hangulatú edzőmeccs a csíkiak és udvarhelyiek között

Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Székelyudvarhelyi FC, pénteken délután a csapat műgyepes pályáján az FK Csíkszereda U19-es csapatát fogadta.

Zátyi Tibor 2018. február 15., csütörtök

Döntetlent játszott az MSE-vel az udvarhelyi csapat

Marosvásárhelyen játszott edzőmérkőzést a labdarúgó 3. Liga tavaszi rajtjára készülő Székelyudvarhelyi FC, szerdán kora este a Maros megyei bajnokság éllovasa, az MSE vendége volt.

Zátyi Tibor 2018. február 14., szerda

Sima udvarhelyi siker a kézdiek ellen

A Kovászna megyei Zabolán játszott felkészülési mérkőzést a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának harmadik helyén álló Futsal Klub Székelyudvarhely. Jakab Zoltán együttese a 2. Liga második helyén álló Kézdivásárhelyi KSE-vel csapott össze.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. február 14., szerda

Hetedik helyen zárták a döntőt

Câmpulung Muscelben rendezték meg az elmúlt hét végén az ifjúsági 1-es korosztályú asztaliteniszezők országos csapatbajnokságának döntőjét. A tornán az ország legjobb tizenhat együttese állt asztalhoz, köztük a Székelyudvarhelyi ISK is.

Zátyi Tibor 2018. február 13., kedd

Kialakult a Hargita megyei futsalbajnokság hatosdöntőjének mezőnye

Lejárt a Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság alapszakasza, az elmúlt hét végén Udvarhelyszéken és Gyergyószéken is kiderült, hogy mely csapatok jutottak be a március elején szervezendő hatosdöntőbe.

Zátyi Tibor 2018. február 13., kedd

Színvonalas tornán szerepeltek az udvarhelyi lányok

Rangos kézilabdatornát rendeztek az elmúlt hét végén a kiskunhalasi Horváth István Sportcsarnokban. A Központi Református Általános Iskola által szervezett Köszi Kupán négy-négy lány- és fiúcsapat küzdött meg egymással.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. február 13., kedd

Csog és Mihalcea is hat gólt dobott

Hazai pályán kapott ki a férfi kézilabda Bölények Ligája korábbi éllovasa, a Temesvári Poli, mely nem találta az ellenszerét az egyre jobb formába lendülő Bukaresti CSM-nek.

Zátyi Tibor 2018. február 13., kedd

Visszaszerezték bajnoki címüket a sóváradiak

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg múlt hét végén a Korond Kupa elnevezésű teremlabdarúgó-tornát a korondi Lőrincz Márton Sportcsarnokban.

Zátyi Tibor 2018. február 12., hétfő

Harmadik hellyel tértek haza az udvarhelyi kézilabdázók

Magyarországi és a határon túli ifjúsági lánycsapatok számára tizenötödik alkalommal rendezték meg február elején a Kárpát Meditop Nemzetközi Női Kézilabdatornát. Idén hat együttes – köztük a Székelyudvarhelyi ISK – vett részt a tatai megmérettetésen.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. február 12., hétfő

Elrajtolt a floorball-bajnokság

Útjára indult a labda az ország első félhivatalos floorball-bajnokságában. A Romániai Floorball Liga első fordulóját múlt szombaton rendezték meg a székelyudvarhelyi Rákóczi Sportcentrumban.

Horváth Bálint Ottó, Zátyi Tibor 2018. február 12., hétfő

Egy félidőt tartották a lépést ellenfeleikkel

Lejárt a női kézilabda A divízió 2-es szériájának 17. fordulója. Székelyudvarhely és Marosvásárhely csapata is vendégként lépett pályára. Mindkét együttes csak egy félidőt bírta tartani a lépést ellenfelével.

Zátyi Tibor 2018. február 11., vasárnap

Alulmaradt az SZFC az edzőmeccsen

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését a labdarúgó 3. Liga tavaszi idényére készülő Székelyudvarhelyi FC, szombaton délben a csapat műgyepes pályáján az ugyancsak harmadosztályos Szászrégeni Lendület volt az ellenfél.

Zátyi Tibor 2018. február 08., csütörtök

Olyan meccset nyertek meg, melyen nem álltak ki ellenfelükkel szembe

Bő három hónap után döntést hozott a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) a teremlabdarúgó 1. Liga 9. fordulójából elhalasztott Temesvári Informatica–Galaci United mérkőzéssel kapcsolatban: a Béga-partiak zöld asztalnál 5–0-ra megnyerték a találkozót.

HIRDETÉS
Zátyi Tibor 2018. február 08., csütörtök

A negyeddöntőig meneteltek az udvarhelyi asztaliteniszezők

Buzăuban rendezték meg múlt hét végén az ifjúsági 2-es korosztályú asztaliteniszezők országos csapatbajnokságának döntőjét. A háromnapos viadalon az országból huszonnyolc klub közel ötven csapata vett részt, köztük a Székelyudvarhelyi ISK is.