HIRDETÉS

Hosszú és nehéz kiszállás előtt az FK Székelyudvarhely

Zátyi Tibor 2016. december 01., 22:40 utolsó módosítás: 2016. december 02., 09:17

Nehéz mérkőzés előtt áll a Futsal Klub Székelyudvarhely, a teremlabdarúgó 1. Liga 14. fordulójában, vasárnap 18.30-tól a Resicabányai Muncitorul vendége lesz. Hasonlóan idegenben lép pályára a Marosvásárhelyi City'us, a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal és a Kézdivásárhelyi KSE is.

Fotó: Mihály Csaba

A bánáti csapat eddig tíz pontot gyűjtött, jelenleg kilencedik a táblázaton. A legutóbbi fordulóban a sereghajtó Kézdivásárhelyi KSE otthonában lépett pályára, a találkozón teremlabdarúgásban ritka eredmény született, a vendégek 1–0-ra győztek.

Házigazdaként kemény ellenfélnek számít Resicabánya, hiszen annak ellenére, hogy otthon csupán négy pontot gyűjtött (Kézdi ellen 3–2, Jászvásár ellen 3–3), a vendégeknek nagyon meg kellett dolgozniuk a győzelemért: Galac, Călărași és a City\'us is 5–4-re nyert náluk. Egyedül a Temesvári Informatica vitte el könnyen a három pontot, 6–0-ra győzött.

Az FK a legutóbbi fordulóban hazai pályán 3–2 arányban maradt alul a Galaci Uniteddal szemben, így visszacsúszott a táblázat ötödik helyére.

„Nagyon nehéz meccsre számítok, Resica hazai pályán erőszakosan és durván szokott játszani, ettől függetlenül mi nyerni megyünk oda. Kár a Galac elleni mérkőzésért, közel voltunk a győzelemhez. Ahhoz, hogy versenyben maradjunk a dobogós helyezésekért, hátralévő két mérkőzésünkön meg kell szereznünk a maximális pontszámot\" – mondta Jakab Zoltán, az FK edzője. Szécsi Barna kisebb térdsérüléssel küzd, a tréner reményei szerint felépül a mérkőzésig. A keret többi tagja egészséges, eltiltott nincs.

A két együttes a harmadik fordulóban találkozott Udvarhelyen, akkor az FK már az első játékrészben eldöntötte a győztes kilétét, a szünetben már 7–1-re vezetett, végül 8–2-re győzött. Eddig öt alkalommal találkozott a két csapat, az FK mindegyik mérkőzést megnyerte.

Hasonlóan nehéz találkozó vár a Marosvásárhelyi City\'usra is, a címvédő a ranglistán harmadik Dunărea Călărași vendége lesz. Már hazai pályán is megkínlódtak a vásárhelyiek, 4–3-ra nyertek, és idegenben még nehezebb lesz. A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik.

Hasonlóan vendégként kell helyt álljon a két háromszéki együttes is. Míg a sereghajtó Kézdivásárhelyi KSE az éllovas Dévai Autobergamo otthonába látogat, a Sepsi Futsalt a Jászvásári CSM Poli fogadja. A KSE szombaton 18 órakor lép pályára, a Sepsi Futsal pedig vasárnap 16 órakor.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 14. forduló:
Dévai Autobergamo–Kézdivásárhelyi KSE (szombat, 18),
Kolozsvári Clujana–Temesvári Informatica (szombat, 18.30),
Jászvásári CSM Poli–Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal (vasárnap, 16),
Dunărea Călărași–Marosvásárhelyi City\'us (vasárnap, 18),
Resicabányai Muncitorul–FK Székelyudvarhely (vasárnap, 18.30),
a Galaci United áll.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS