HIRDETÉS

Fölényesen nyert a City'us

Horváth Bálint Ottó 2016. december 10., 15:53 utolsó módosítás: 2016. december 10., 17:13

Könnyed játékkal szerezte meg a három pontot a Marosvásárhelyi City'us a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának 15. fordulójában.

Fotó: Haáz Vince

A találkozó (amelyet a visszavonuló marosvásárhelyi játékvezető, Sorin Muntean vezetett) elejétől a végéig nagy fölényben játszottak a vásárhelyiek, tették ezt olyan körülmények között, hogy Cosmin Gherman és Lucian Nicuşan edzőknek négy játékost, a kapus Molinát, Țipăut, Csalát és Togant sérülés miatt nélkülözniük kellett. A City\'us tizenkét játékost írt fel a játékvezetői lapra, melyen két fiatal neve, Kiss Szilárd és Iszlai Richárd is helyet kapott, akik 1999-ben születtek, és az U19-es csapatnál játszanak, ezen a mérkőzésen pedig bemutatkoztak az élvonalban. 

Jó hírnek számít, hogy tizenegy hónapos kihagyás után visszatért a csapathoz a komoly sérüléséből felépült Csoma Alpár, aki a mérkőzés elején a City\'us első gólját szerezte. Az első félidőben további négyszer találtak be a hazaiak, majd szünet után még három gólt lőttek, Duque mesterhármast ért el. A kolozsváriak a meccs végén 8–0-s állásnál szerezték becsületgóljaikat Cioban révén.

Magabiztos győzelmével a marosvásárhelyi együttes előrelépett a ranglistán, és két mérkőzéssel kevesebbet játszva, 20 ponttal a hatodik helyen áll, tizenegy pontos távolságra a listavezető Galaci Unitedtől. Rangadóval fejezi be az évet a City\'us, szerdán 17 órától ugyancsak a ligeti Sportcsarnokban a Temesvári Informaticát fogadja a bajnokság 7. fordulójából elmaradt mérkőzésen.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 15. forduló, péntek, Marosvásárhely, ligeti Sportcsarnok, 100 néző:
Marosvásárhelyi City\'us–Kolozsvári Clujana 8–2 (5–0),
gólszerzők: Csoma (4.), Pop (7.), Duque (15., 17., 24.), Covaci (17., 31.), Stoica (30.), illetve Cioban (32., 36.)
A City\'usnál játszott: Tătar, Moldovan – Covaci, Csoma, Stoica, Duque, Pop, Boroș, Küsmödi, Dobai, Kiss, Iszlai. Vezetőedzők: Cosmin Gherman, Lucian Nicuşan.

További eredmények a 15. fordulóból:
péntek:
Galaci United–Resicabányai Muncitorul 5–0 (3–0)
vasárnap:
18.00 Temesvári Informatica–Jászvásári CSM Poli
hétfő:
18.00 FK Székelyudvarhely–Dévai Autbergamo
18.00 Kézdivásárhelyi SE–Dunărea Călărași
A Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal szabadnapos volt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS