HIRDETÉS

Az első félidőben eldőlt a City'us sorsa

Horváth Bálint Ottó 2016. december 05., 13:37 utolsó módosítás: 2016. december 05., 13:44

Vereséggel tért haza a Marosvásárhelyi City'us a Dunărea Călărași elleni kiszállásáról: a teremlabdarúgó 1. liga 14. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén esélytelen volt a pontszerzésre.

Fotó: Boda L. Gergely

 

A mérkőzés gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, amikor hét találat született, a hazaiak öt, a vásárhelyiek két gólt szereztek. Gyengén kezdett a City\'us, és az első percekben kétgólos hátrányba került, azonban Duque révén hamar csökkentett a különbségen. A játékrész közepén mindkét oldalon egy-egy találat esett, a vendégektől Țipău volt eredményes, majd szünet előtt a Dunărea két góllal komoly előnyre tett szert.

A második játékrészben valamivel szorosabb volt a küzdelem, viszont a City\'usnak nem volt esélye a magabiztosan játszó és az idei bajnokságban remekelő călărașiak ellen, akik az utolsó találatot két perccel a mérkőzés vége előtt lőtték.

Tizedik bajnoki mérkőzésén harmadik vereségét szenvedte el a City\'us, így három meccsel kevesebbet játszva 17 ponttal a hetedik helyen áll a tabellán. Az év végéig a vásárhelyiek még két vagy három találkozót játszanak: először a 15. fordulóban pénteken 18.30 órától a Kolozsvári Clujanát fogadják, majd bepótolják a Kézdivásárhelyi SE és a Temesvári Informatica (egyelőre nem jelöltek ki időpontot) elleni hazai mérkőzéseiket. 

Teremlabdarúgó 1. liga, alapszakasz, 14. forduló, vasárnap, Călărași, Sportcsarnok, 600 néző: 

Dunărea Călărași–Marosvásárhelyi City\'us 6–2 (5–2)

Gólszerzők: Plugaru (2., 11., 16.), Vârlan (4.), Țipău (17., öngól), Radu (38.), illetve Duque (8.), Țipău (12.).

Dunărea: Moldovanu – Radu, Plugaru, Krstic, Şotârcă, Vârlan, Tomescu, Movileanu, Ion, Șerban, Rotaru, Andrei. Vezetőedző: Marian Şotârcă.

City\'us: Tătar, Molina – Covaci, Ţipău, Stoica, Duque, Pop, Boroș, Küsmödi, Dobai. Vezetőedzők: Cosmin Gherman, Lucian Nicuşan.

Vezették: Gabriel Gherman (Bukarest), Daniel Decă (Brăila), Marian Ivănescu (Bukarest).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS