HIRDETÉS

Átvette a vezetést az Imperial Wet

Dobos László 2016. december 11., 15:32 utolsó módosítás: 2016. december 11., 15:56

Húsz gól született a román teremlabdarúgó 2. Liga rangadóján, a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában megrendezett találkozón a házigazda Imperial Wet legyőzte az eddigi éllovast, a Brassói Colțea együttesét.

Egy perc néma csenddel kezdődött a mérkőzés, a játékosok és a nézők a múlt héten alig 48 évesen elhunyt csíkszeredai labdarúgóedzőre, Burus Csabára emlékeztek. Jól és eredményesen kezdte a mérkőzést az Imperial, sorozatban négy gólt lőtt az első negyedórában, majd tartotta, sőt a végére növelte ezt az előnyt.

A csíkszeredai együttes ezen a mérkőzésen minden szempontból jobb volt ellenfelénél, győzelmével beérte pontszámban a Colțeát, de jobb gólkülönbségének köszönhetően az első helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Számos meglepetés várt a futsalmérkőzésre kilátogatókra szombaton délután. Főleg a gyerekek örültek, hiszen minden széken lufik várták a nézőket, a szünetben pedig az Imperial Wet játékosai labdákat és édességet osztottak szét a szurkolók között.

Teremlabdarúgás, 2. Liga, 9. forduló:
Csíkszeredai Imperial Wet–Brassói Colțea 14–6 (6–1)
gólszerzők: Tankó Levente (16., 19., 20., 22. és 38. perc), Gliga Krisztián (5., 36. és 60.), Dobri Norbert (34. és 59.), Birtalan Barna (3.), Csomós József Attila (11.), Antal Hunor (27.) és Szőcs László (28.), illetve Savin Dârstaru (18. és 32.), Csomós József Attila (25., öngól), Horațiu Gavrilă (32.), Cristian Pușcașu (36.) és Ioan Ioniță (39.).
Játékvezetők: Daniel Deca (Brăila) és Dumitru Bogdan Balaban (Galați). Megfigyelő: Doru Balmuș (Galați).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS