Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Árusítják a jegyeket a pulzArt fesztiválra

Bús Ildikó 2013. augusztus 13., 11:30 utolsó módosítás: 2013. augusztus 13., 11:37

Megkezdték a jegyek árusítását a pulzArt összművészeti fesztivál előadásaira Sepsiszentgyörgyön. A teljes árú jegyek mellett kedvezmények is vannak.

Már lehet jegyet vásárolni a szeptember 5–8. között sorra kerülő pulzArt összművészeti fesztivál előadásaira. Igazolvány felmutatásával a diákok és nyugdíjasok kedvezményes áron vásárolhatnak jegyet – a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a helyszínen is kérik a diákigazolványt vagy nyugdíjszelvényt. A teljes árú jegyek elővételben 30 és 10 lej között mozognak, helyszínen a legdrágább jegy 35 lej. Jegyek a Városi Kulturális Szervezőirodában kaphatók hétfőtől péntekig 9–13 és 16–17 óra között, valamint előadásnapokon egy órával a kezdési időpont előtt.

A SZIT és a polgármesteri hivatal szervezésében zajló fesztiválon résztvevő produkciók a máról, a mostról szólnak, fontos szempont volt a műfajok, különböző kulturális területek közötti átjárhatóság, a részvétel, az interakció – ismertették korábban a szervezők. Az események egy része ingyenes lesz, ám néhány produkcióra azonban belépőt kell váltani, de a szervezők igyekeztek úgy alakítani, hogy a programok ne fedjék egymást, a fesztivál nem a mennyiségről szól, hanem olyan minőségi kortárs művészeti produkciók bemutatásáról Székelyföldön, amelyek ritkábban jutnak el vidékünkre.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS