Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Kambodzsa, ahogyan Moldován Zsolt látta

Iochom Zsolt 2013. október 24., 19:22 utolsó módosítás: 2013. október 24., 19:29

Kambodzsai pillanatképek címmel nyílt fotókiállítása csütörtök délután Moldován Zsolt festőművésznek a Kájoni János Megyei Könyvtár előadótermében.

Fotó: Iochom Zsolt

A csíki közönség elsősorban festményei révén ismeri Moldován Zsoltot, ezúttal azonban fotóival mutatkozik be a nagyközönségnek – mondta köszöntőjében Kelemen Katalin könyvtáros. India és Vietnám után az idei évben Kambodzsába látogatott el a festőművész, megörökítve az ott élők mindennapjait, elsősorban szociofotókon, pillanatképeken és portrékon keresztül tárja a tárlatlátogatók elé a Távol-Kelet világát.

„Moldován Zsolt festő-grafikusi tapasztalata nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy fotói sikeresek, élvezhetőek legyenek” – méltatta az alkotót és alkotásait Bács Béla János. A tárlatmegnyitó végén a kambodzsai utazás során készült kisfilmeket és pillanatképeket vetítettek az érdeklődőknek.

Moldován Zsolt 1968-ban született Csíkszeredában. Képzőművészeti ismereteit önképzés útján, valamint a csíkszeredai Művészeti Népiskolában szerezte. Alapító tagja a gyimesfelsőloki Lépések Színekben és Formákban a Művészetért Alapítványnak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
7 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS