Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Szüszer Róbert 2020. február 17., hétfő

Ráduly Róbert Kálmán, az akaratos lexikon

Lelakott koszfészek volt Csíkszereda, amikor a képviselői mandátumát polgármesterire cserélte.

Szüszer Róbert 2020. február 17., hétfő

Korodi Attila, az örökzöld

Székelyföldi rutinos politikusokhoz képest feltűnően normális. Annyira kilóg a sorból, hogy az már nem normális.

Szüszer Róbert 2019. december 31., kedd

Kelemen Hunor az RMDSZ elmúlt harminc évéről, magyarokról, románokról, autonómiáról

Mindig fennáll a visszarendeződés veszélye, szúrta közbe a kérdésözönünk közepette az RMDSZ elnöke. Kelemen Hunort az általa vezetett szervezet harminc évéről, a jelenről és a jövőről faggattuk. Az interjú során kiderült, nemcsak a választók, hanem ő is úgy látja, hogy bőven akadnak elvarratlan szálak. 

Szüszer Róbert 2019. június 06., csütörtök

Nehéz

Sikerült addig tökölni, illetve addig hergelni egymást, amíg kicsődült az úzvölgyi temetőbe egy csomó ember, hogy a másikat elküldje a búsba, és hogy beletapossa a földbe. Járjunk együtt? Hát, az most nagyon nehéz lesz.

Szüszer Róbert 2019. május 17., péntek

Elgázoltak egy kerékpáros gyereket, apuka a Székelyhonra haragszik

Elütötték Novák Ede fiát! Szondy Zoli volt az! Begipszelt lábbal vezetett! El akarják tussolni! Ilyen és ehhez hasonló infók kezdtek pénteken reggel csordogálni a szerkesztőségünkbe. Aztán kiderült, hogy nem merjük megírni.

Iszlai Katalin, Szüszer Róbert 2019. április 29., hétfő

Román emlékművet avatnak az Úz-völgyében

Nagyszabású ünnepségen avatnak román katonai emlékművet az úzvölgyi sírkertben. A második világháborúban elesett magyar és német katonák, illetve civilek emlékére állított fakeresztek mellé már számos betonkeresztet állítottak, illetve egy nagyobb emlékművet is emeltek.

Szüszer Róbert 2018. november 27., kedd

Mind a száz év

Nincs az a pénz ebben az országban, amit ne tudnának templomokra költeni. Na igen, mi másra van szükség ebben az istentelen világban, mint hitre és templomokra.

Szüszer Róbert 2018. szeptember 24., hétfő

Főszerkesztőváltás a Székelyhon-lapoknál

Távozik tisztségéből Szőke László. A Székelyhon napilapok főszerkesztője az Erdélyi Médiatér Egyesület médiaportfóliójánál marad. A miértről és hogyanról kérdeztük.

Szüszer Róbert 2018. február 15., csütörtök

Ilyen a kihelyezett munkanap

Óriási lelkesedéssel számolt be a megyei tanács sajtószolgálata, hogy „Hargita Megye Tanácsának munkaközössége kihelyezett munkanapot tartott február 13-án, kedden Gyergyócsomafalván Márton László Szilárd polgármester meghívására”.