HIRDETÉS

Székelyföldi futballsiker Vácott

Csinta Samu 2012. augusztus 20., 17:45 utolsó módosítás: 2012. augusztus 20., 18:37

A Kézdivásárhelyi KSE U1-es (2002-ben született gyerekek) labdarúgócsapata nyerte a nyolc csapat részvételével első ízben megrendezett Liebhardt József nemzetközi labdarúgó-emléktornát Vácott.

 

A Csengeri Attila testnevelő tanár által vezetett csapat a kánikula ellenére magabiztosan produkciót nyújtott az egynapos mérkőzéssorozaton. A gárda a korai órákban kezdett, 1–0-ra ki is kaptak a felső-háromszékiek Nyergesújfalu együttesétől. Néhány jó cserének köszönhetően aztán megtört a jég, a srácoknak sikerült talpra állniuk. Az esetenként a kapust is bevonó tetszetős támadójáték, biztonságos labdakezelés vagy éppen gyors kontrák révén egyre-másra érték el góljaikat. A hat győzelem mellett Gerebenes Roland révén a gólkirályi címet is megszerezték a kézdivásárhelyiek.

Eredmények: Nyergesújfalu – Kézdivásárhely 1–0, Pest megye válogatottja – Kézdivásárhely 0–4, Vác Deákvár – Kézdivásárhely 2–0, Vác VLSE – Kézdivásárhely 0–5, Léva (Felvidék) – Kézdivásárhely 0–2, Dunakeszi Vasutas – Kézdivásárhely 0–1, Jarvenpaan Palloseura (Finnország) – Kézdivásárhely 0–2. A KSE góllövői: Gerebenes Roland 10, Kelemen Zalán és Koszta Hunor 2–2, illetve Rancz Attila és Téglás Béla 1–1.

Végeredmény: 1. Kézdivásárhely, 2. Vác VLSE, 3. Nyergesújfalu.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS