HIRDETÉS

Mindenkit legyőztek a Hargita megyei játékvezetők

Zátyi Tibor 2016. december 21., 14:26 utolsó módosítás: 2016. december 21., 15:29

Nyolc csapat részvételével bonyolították le múlt hét végén Hevesen a labdarúgó-játékvezetői válogatottak felkészülési tornáját. A megmérettetésre idén is meghívták Hargita megye válogatottját, a csapat Bíró Botond és Tamási Zoltán vezérletével minden mérkőzését megnyerve lett az első.

Hargita megye játékvezetői együttese mellett magyarországi megyék játékvezetői válogatottjai harcoltak az első helyért a hevesi tornán, amely kvalifikációt jelentett. A szervezők két négyes csoportot alakítottak ki, az első két helyezett jutott tovább az elődöntőbe.

A hargitaiak a Heves megyeiek második számú csapata ellen kezdték a tornát, magabiztos győzelmet aratva. A folytatás már sokkal szorosabb volt, hiszen Szabolcs és Borsod megyét is egy-egy góllal verték meg.

A Pest megyei játékvezetők válogatottja volt az ellenfél az elődöntőben, a hargitai csapat hamar kétgólos előnybe került, az ellenfél csak a találkozó végén tudott szépíteni. A Fejér megye elleni döntőben Bíró Botond góljával Hargita megye került előnybe, majd hiába egyenlített az ellenfél, Bíró ismét betalált. Az utolsó két percben lehozott kapussal, mindent egy lapra feltéve támadtak a Fejér megyeiek, de nem tudták ismét feltörni a hargitai védelmet. Így a megyei csapat tavalyhoz hasonlóan idén is első helyen végzett a labdarúgó-játékvezetői válogatottak felkészülési tornáján.

A válogatott tagjai két egyéni díjat is kaptak: Tamási Zoltánt választották meg a torna legjobb játékosának, a gólkirályi címet pedig Bíró Botond érdemelte ki.

Labdarúgás, játékvezetők tornája, Heves, Heves megye, csoportkör: Heves megye II.–Hargita megye 1–4 (a hargitaiak gólszerzői: Lőrincz, Tamási 2, Bíró); Szabolcs megye–Hargita megye 0–1 (Hompoth); Hargita megye–Borsod megye 2–1 (Hompoth, Bíró).
Elődöntő: Hargita megye–Pest megye 2–1 (Tamási és Bíró).
Döntő: Hargita megye–Fejér megye 2–1 (Bíró 2).

Hargita megye csapata: Hompoth Dezső, Fodor József, Abrán Hunor, Bíró Botond, Tamási Zoltán, Ozsváth Arnold, Lőrincz Árpád, Bartos László, Kiss István, Kátay Tibor, Szabó Szilárd, Barabás Zoltán, Bán Zsolt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS