HIRDETÉS

Megemlékeztek az elhunyt udvarhelyi labdarúgókról

Zátyi Tibor 2016. december 26., 18:16 utolsó módosítás: 2016. december 26., 18:26

Nagyjából ötven ember gyűlt össze pénteken kora este a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban rendezett öregfiúk emlékmérkőzésre.

Petre Chiratcu korábbi labdarúgó kezdeményezésére 2003 óta minden év végén összegyűlnek a székelyudvarhelyi öregfiúk, hogy megemlékezzenek azokról, akik részesei voltak az udvarhelyi nagypályás labdarúgás sikereinek, de nincsenek már közöttünk. Az első mérkőzést Nemes Sándor tragikus halála után rendezték meg.

Pénteken közel húsz korábbi játékos öltött magára ismét labdarúgómezt, hogy egy barátságos, egyben nagyon látványos meccset játsszon a sportcsarnokban. Bár az idő múlásával többjük sebessége megkopott már, labdaérzékük és tehetségük a régi maradt, szép megoldásokat láthattak a nézők.

A mérkőzés végén a piros csapat 7–6 arányban legyőzte a kék együttest. Azonban – akárcsak a korábbi emlékmérkőzéseken – ezúttal sem az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy az udvarhelyi nagypályás labdarúgás múltjának meghatározó játékosai közül ismét szép számban gyűltek össze, hogy karácsony előtt közösen eltöltsenek egy kellemes estét.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS