HIRDETÉS

Kiütéses FK-győzelem

Székelyhon 2016. november 04., 17:27 utolsó módosítás: 2016. november 04., 20:11

Hazai pályán 8–0-ra győzött az FK Csíkszereda a labdarúgó 3. Liga 11. fordulójában a Székelyudvarhelyi FC ellen, pénteken.

Fotó: Pinti Attila

Rangadóra készültek a csíkszeredai szurkolók, ám – mint nagyon hamar kiderült – az udvarhelyi csapat nem jelentett veszélyt a hazai alakulat számára, így edzőmeccsé lazult a találkozó.

A mérkőzés előtt az FK játékosai egy Sportklub zászló kifeszítésével támogatásukról biztosították a jobb napokat is megélt Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatot. Az FK Csíkszereda tulajdonképpen végig uralta a játékot, a vendégcsapat mindössze két alkalommal veszélyeztette a hazaiak kapuját.

Az első félidőben három találatot láthattak a szurkolók: a 11. percben Györgyi Arthur rúgott egy szépségdíjas szabadrúgásgólt, majd a 27. percben Bajkó Barna volt eredményes: a Györgyi szabadrúgásából érkező labdát okosan megcsúsztatta, így Bálint Botondnak nem volt esélye kivédeni azt. A 34. percben láthattuk az SZFC első kapura rúgását, ám Nagy Barnának nem jelentett veszélyt. Az első félidő hosszabbításában Lőrincz József bombagólt szerez: a mintegy harminc méterről középre helyezett játékszert az ellenfél kapusa nem tudta kiütni. 3–0-val mennek pihenni a csapatok.

A második félidő első perceiben újabb gólokat jegyezhettünk fel: a 47. percben egy újabb Györgyi-Bajkó összjáték után Bajkó eredményes (4–0), majd két percre rá Györgyi rúg egy laza gólt (5–0). Az 51. minutumban Györgyi büntetőt harcol ki, amit Majzik Adrián értékesít (6–0). Tíz percre rá öngólt láthatott a nagyszámú közönség: Sambu-Niati Alexandre a saját kapujába talált (7–0). A 67. percben a nemrég beállt Ilyés Róbert is gólt szerzett Majzik passzából, beállítva a 8–0-ás végeredményt.

FK Csíkszereda – Székelyudvarhelyi FC 8–0 (3–0). Gólszerzők: Györgyi Arthur (11., 47.), Bajkó Barna (27., 47.), Lőrincz József (45.), Ilyés Róbert (67.), Majzik Adrián (51.), illetve Sambu-Niati Alexandre (61., öngól).

FK Csíkszereda: Nagy Barna – Majzik Adrián, Lőrincz József, Csonka Bonifác, Ayrton de Oliveira, Szabó Géza, Györgyi Arthur, Csiszér Balázs, Cătălin Savin, Bajkó Barna, Csürös Attila. Cserék: Locotus Miklós, Ilyés Róbert, Tankó Előd és Claudiu Gâlia.

Székelyudvarhelyi FC: Bálint Botond – Kicsi Zoltán, Demény Norbert, Sambu-Niati Alexandre, Szőlősi Márton, Péter Mózes, Bálint Róbert, Dan Szabolcs, Pál Örs, Bálint Rajmond, Sambake Fodie. Cserék: Balázsi Csaba, Fodor Tamás.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
27 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS