HIRDETÉS

Ismét a második félidő volt a döntő

Zátyi Tibor 2016. november 26., 17:32 utolsó módosítás: 2016. november 26., 17:37

Jó első félidőt követően újabb vereséget szenvedett a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 14. fordulójában a sétatéri stadionban a Știința Miroslava hátrányból fordítva 3–1-re nyert.

Fotó: Pál Árpád

Kiegyenlített és kemény küzdelem folyt az első félidőben, a nehéz pálya miatt nem volt folyamatos a játék, így mindkét csapat főleg a rögzített fázisokból próbált veszélyeztetni, a gólhoz a vendégek jártak közelebb. Aztán a 34. percben megtört a jég, az SZFC vezetéshez jutott, egy előre rúgott labda átszállt a védők fölött, a játékszerre lecsapott Szöllősi Márton és szögből a felső sarokba lőtt. A szünetig kissé beszorult az SZFC, az ellenfél viszont nem tudott komolyabb helyzetet kiharcolni.

Térfélcsere után ismét jött a hazai rövidzárlat, a 48. percben egyenlített a Știința, majd nem sokkal később egy kétes ítéletet követően büntetőhöz is jutottak a vendégek, ám a lövés a kapufán csattant. A vendégek még nagyobb nyomás alá helyezték az udvarhelyi kaput, a fáradó védelem a 64. percig bírta, Miroslava fordított. Az SZFC mindent megtett az egyenlítés érdekében, de ezúttal sem jött össze semmi, a vendégek pedig a hosszabbításban egy újabb kétes ítéletet követően befújt büntető értékesítésével beállították a végeredményt.

A találkozón Pál Örs sárga lapot kapott, mivel ez volt számára a negyedik figyelmeztetés az idei bajnokságban, nem játszhat az őszi szezont záró, Atletico Vaslui elleni mérkőzésen (péntek, 13 óra).

„A végére nagyon elfáradtunk. Jó első félidő után az energia elfogyott, hosszabb padjának köszönhetően a Miroslava lendületet tudott hozni a játékába. Mi a fáradtságot nem tudtuk kompenzálni, végül bedaráltak” – mondta Demény Norbert, az SZFC edzője.

Labdarúgó 3. Liga, 14. forduló: Székelyudvarhelyi FC–Știința Miroslava 1–3 (1–0), gólszerző Szöllősi (34.); SZFC: Bálint Botond – Sambu Niati Alexandre, Demény Norbert, Szöllősi Márton, Pál Örs, Péter Mózes, Bálint Róbert, Bálint Rajmond, Nagy Róbert, Simon Norbert (61., Fodor Tamás), Fodie Sambake.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS