HIRDETÉS

Dobogón zárták az évet

Zátyi Tibor 2016. december 20., 13:21 utolsó módosítás: 2016. december 20., 14:38

Suceaván szerepelt múlt hét végén a Székelyudvarhelyi FC 2005-ös korosztályú csapata. Kis Lajos edző tanítványai a Télapó Kupán öt mérkőzésükből négyet megnyertek, egyet elveszítettek, összesítésben pedig a harmadik helyen végeztek.

Moldvai ellenfelekkel találkozott az SZFC a suceavai tornán. A csoportkörben gólt nem kapva minden ellenfelét legyőzte, így első helyen jutott tovább az elődöntőbe, itt azonban megtorpant, és kétgólos vereséget szenvedett az ACS Câmpulungtól. A kisdöntőre összeszedték magukat a fiatalok, és magabiztos játékkal megszerezték a harmadik helyet. Egyéni díjjal is gazdagodott a csapat, ugyanis Orbán Milánt választották meg a torna legjobb játékosának.

„Jó év végi torna volt, amin sikerült öt mérkőzést játszanunk. A gyerekek jól teljesítettek, egy meccs volt, amin nem tudtak koncentrálni, fáradtan játszottak. Az elődöntőben két elkerülhető hibából is gólt kaptunk, továbbá nem tudtuk berúgni helyzeteinket. A bronzmeccsre viszont ügyesen összeszedték magukat. Most következhet a megérdemelt téli szünet” – összegzett Kis Lajos edző.

Labdarúgás, Télapó Kupa, C csoport: Székelyudvarhelyi FC–LPS Suceava 2–0, Székelyudvarhelyi FC–Junior Botoșani 1–0, Székelyudvarhelyi FC–Omnia Suceava 1–0. Elődöntő: Székelyudvarhelyi FC–ACS Câmpulung 0–2. A 3. helyért: FC Profy Botoșani–Székelyudvarhelyi FC 0–2.

Jól játszottak a legkisebbek

Marosvásárhelyen zárta az évet múlt hét végén az SZFC 2010-es korosztályú együttese. Botorok János tanítványai négy mérkőzésen léptek pályára a Karácsony Kupán. A gyerekek döntetlent játszottak a Kolozsvári CFR és a Marosvásárhelyi ASA hasonló korosztályú csapataival, továbbá magabiztos győzelmet arattak a Brassói Kinder és a Marosvásárhelyi Kinder felett.

Mivel ebben a korcsoportban a minél több játéklehetőség a cél, mindegyik csapat első helyen végzett, a gyerekek érmet, oklevelet és ajándékcsomagot kaptak.

Labdarúgás, Karácsony Kupa, eredmények: Székelyudvarhelyi FC–Kolozsvári CFR 1–1, Székelyudvarhelyi FC–ASA 0–0, Székelyudvarhelyi FC–Brassói Kinder 6–1, Székelyudvarhelyi FC–Marosvásárhelyi Kinder 6–0.

Évzáró az SZFC-nél
Idén sem marad el az SZFC évzáró rendezvénye, melyet csütörtökön 17 órától a Rákóczi Sportcentrumban tartanak meg.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS