HIRDETÉS

Ojleszki és Baranau is ott van a vébén

Zátyi Tibor 2017. január 11., 15:10 utolsó módosítás: 2017. január 11., 15:16

Párizsban elkezdődik a 25. férfi kézilabda-világbajnokság, melyen a Székelyudvarhelyi KC két idegenlégiósa, a macedón Goce Ojleszki és a fehérorosz Makszim Baranau is pályára léphet.

Macedónia a B csoportba kapott besorolást, ahol Spanyolország, Szlovénia, Izland, Tunézia és Angola válogatottjaival fog megküzdeni a továbbjutásért. Ojleszkiék csütörtökön 18.45-től Tunéziával kezdenek, majd szombaton 21.45-től Angola lesz az ellenfelük. A fehéroroszok a németekkel, a horvátokkal, a magyarokkal, a chileiekkel és a szaúd-arábiaiakkal közösen alkotják a C jelzésű csoportot.

Az első fordulóban, pénteken 15 órától Chilével játszanak Baranauék, majd vasárnap 21.45-től Szaúd-Arábia következik. A magyar válogatott az Európa-bajnok, olimpiai harmadik Németországgal játszik pénteken 18.45-től.

Az SZKC két szélsője tehát kihagyja a csapat téli felkészülési időszakát, és amennyiben válogatottjukkal eljutnak a döntőig, akkor nagy valószínűséggel az idénykezdetről is lemaradnak (a vébé döntőjét január 29-én rendezik, a KC pedig február 1-jén a Konstancai Dél-Dobrudzsa otthonában lép pályára a Román Kupa negyeddöntőjében).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS