HIRDETÉS

Focșani csapatát fogadja az SZKC a kupasorozatban

Zátyi Tibor 2016. november 14., 15:13 utolsó módosítás: 2016. november 14., 15:17

Kisorsolták a férfi kézilabda Román Kupa nyolcaddöntőinek párosításait hétfőn a Román Kézilabda-szövetség bukaresti székhelyén.

Fotó: Pál Árpád

A kupa versenykiírása szerint a tizennégy nemzeti ligás klub mellett az odavágókat követően az A divízió két csoportjának első helyezettje kap indulási jogot. A sorsolásnál nem volt kiemelés, így a 15 ellenfél közül bárkit kaphatott volna az SZKC.

Végül az udvarhelyi csapat mellé állt a szerencse, hiszen házigazdaként a Nemzeti Liga jelenlegi 11. helyezettjét, a CSM Focșani-t fogadja a városi sportcsarnokban december 17-én. A két együttes jövő héten már találkozik egymással, a bajnokság 13. fordulójában, november 23-án Focșani-ba látogat az SZKC. A kupasorozatban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, döntetlen esetén pedig büntetőlövések következnek.

A negyeddöntő párharcait 2017. február 1-jén rendezik, ennek győztesei pedig a négyesdöntőbe jutnak. A Final Four 2017. május 20–21-én lesz, a szervezésre idén is pályázhatnak a városok.

A nyolcaddöntő párosításai: Temesvári Poli–Resicabányai HC Adrian Petrea, Székelyudvarhelyi KC–CSM Focșani, Dunărea Călărași–A divízió B csoportjának első helyezettje, Bukaresti Steaua–Fogarasi VSK, A divízió A csoportjának első helyezettje–Bukaresti Dinamo, CSU Suceava–Konstancai Dél-Dobrudzsa, Tordai Potaissa–HC Vaslui, Szatmárnémeti VSK–Bukaresti CSM.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS