HIRDETÉS

Székelyek az országos íjászversenyeken

Dobos László 2016. december 20., 10:22 utolsó módosítás: 2016. december 20., 11:37

A Bucegi-hegységben, a síközpontként ismert Cheile Grădiștei volt a házigazdája az elmúlt hétvégén a sportíjász fedettpályás Kárpátok-kupa versenyének, amelyen székelyföldi sportolók is indultak.

A Nemzetközi Íjászszövetség (IFAA) égisze alatt szervezte a román szakszövetség ezt a vetélkedőt, amely egyben főpróba volt az ugyancsak Cheile Grădiștei-en, március végén sorra kerülő világbajnokságnak. Hetvennyolc versenyző vett részt a különböző sport- és tradicionális kategóriákban megrendezett próbákon.

Az íjászok Kárpátok-kupa viadalának következő fordulóját a parajdi sóbányában rendezik, és a székelyföldi sportolók közül többen eséllyel pályáznak a világbajnokságon való indulásra.

Íme a székely sportolók helyezései. Vadászreflex-kategória: 1. Kádár András (Kézdivásárhely), 2. Búzás Csaba (Csíkszereda), 3. Ignácz Zsolt (Csíkszereda). Búzás a Tokukai Klub versenyzője, Ignácz pedig a Sumlov Egyesületet képviseli.

Tradicionális kategória: Marucza Róbert – 1. hely. Csupaszreflex-kategória: András Zsolt – 2. hely. András szentegyházi, Marucza pedig csíkszeredai.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS