HIRDETÉS

Sporttal indult az új év Csomafalván

Gergely Imre 2017. január 11., 13:29 utolsó módosítás: 2017. január 11., 14:45

Második alkalommal szerveztek amatőr asztalitenisz-bajnokságot a csomafalvi tornateremben az elmúlt hétvégén.

Fotó: Délhegy SK

A tavalyi rendezvény nagy sikerrel ért véget, ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy hagyományt teremtenek. Igény van rá, ezért minden évnek ebben az időszakában megrendezik, így népszerűsítve a sportágat, és ugyanakkor mozgási lehetőséget biztosítanak a csomafalviaknak.

A hétvégén lezajlott bajnokság kétnapos volt, így több mérkőzést játszhattak a versenyzők, 24 játékos a két nap leforgása alatt 126 mérkőzést játszott, amelyek olykor fordulatosak és színvonalasak voltak. A versenyzők az első napi sorsolás után négy csoportba kerültek, ahol körmérkőzések után minden csoport legjobb három játékosa jutott a másnapi döntőbe, ahol szintén körmérkőzés után alakult ki a végeredmény.

Mivel amatőr játékosoknak volt szervezve, így a Délhegy Sportklub asztalitenisz-csapata csak a szervezésben vett részt. A verseny dobogósai: 1. Ambrus Péter, 2. Székely Zoltán, 3. Korpos Levente. A legfiatalabb játékos Bálint Rajmund volt, a legidősebb Bege László, a legtechnikásabb játékos címet Köllő Gábor érdemelte ki, míg a legjobb asztaliteniszezőnek járó elismerést Molnár Lóránt.

Két szokatlan különdíjat is kiosztottak: a legnyugodtabb játékos Szilágyi Ferenc, a legidegesebb Csala Csongor lett. A győztes egy vándorserleget is magáénak tudhat egy évig. A szervezők köszönetüket fejezik ki a támogatóknak és a rendezésben részt vevő önkénteseknek. Újdonság a község asztaliteniszsportjában, hogy a soron következő Gyergyó-körzeti bajnokságban Csomafalva két csapattal fog indulni – tájékoztatott Kedves Botond.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS