HIRDETÉS

Sportolóit köszöntötte Gyergyószárhegy

Gergely Imre 2016. december 19., 11:23 utolsó módosítás: 2016. december 19., 11:41

Komoly hagyomány már, hogy év végéhez közeledve a szárhegyi sportéletet szervező Bástya Sportklub díjátadó gálát szervez, ahol elismerésben részesülnek azok, akik a zöld-fehér egyesület színeiben az adott évben kiemelkedő teljesítményt értek el, de azok a szárhegyi sportemberek is, akik tovább léptek, magasabb szinteken szerepelve népszerűsítik a települést.

Népes csoport gyűlt össze a helyi sportcsarnokban a szombat esti Bástya Sportgálán. Számos, a faluban jelentős múlttal rendelkező, vagy nem olyan rég meghonosodott sportág – így a labdarúgás, jégkorong, kézilabda, sakk, asztalitenisz, motorsport, hegyikerpékpár, autóversenyzés vagy sífutás – képviselőit díjazták.

Több mint száz elismerő oklevelet adtak át a sportolóknak, edzőknek, bíróknak, sportvezetőknek és a sportot támogatóknak. A legnagyobb elismerésnek számító Bástya Díjat idén négyen vehették át, a labdarúgás terén Gáspár Ernő, a jégkorongban Borbély Álmos, kézilabdában Szász Boglárka, a sakkozók közül pedig Becze László érdemelte ki ezt a megtiszteltetést  tájékoztatott a házigazda, a műsorvezető szerepet is betöltő Györffy Zsolt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS