HIRDETÉS

Schlier Zsuzsa a legjobbak között

Horváth Bálint Ottó 2016. december 28., 13:23 utolsó módosítás: 2016. december 28., 13:54

Az idei évben kiválóan teljesítő Schlier Zsuzsát, a Marosvásárhelyi Iskolás Sportklub kardvívóját az egyik legjobb sportolónak választotta a Román Vívó-szövetség.

Fotó: Frscrima.ro

Szabó Zoltán edző tanítványa a román serdülő válogatottban csapattársaival (Alexandra Predescu, Bianca Benea, Denisa Barosan) közösen a harmadik helyet foglalja el. Schlier Zsuzsa márciusban bronzérmet szerzett a szerbiai Újvidéken rendezett Európa-bajnokságon, emellett még négy érmet, két aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot nyert a válogatottal, egy bronzot pedig egyéniben a serdülők Európa Körversenyein.

A marosvásárhelyi versenyző országos bajnoki második helyezett az ifjúságiaknál, és bronzérmes a serdülőknél, míg a Federáció Kupán egy ezüst- és egy bronzérem tulajdonosa.

A szövetség első helyezését a riói nyári olimpián aranyérmet nyert női felnőtt válogatott (Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu) érdemelte ki, míg a második helyen az Európa- és világbajnokságon bronzérmes férfi felnőtt válogatott végzett.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS