HIRDETÉS

Öt érem Frankfurtból

Kovács Attila 2016. december 07., 10:48 utolsó módosítás: 2016. december 07., 11:22

Jól sikerült a Szenttamási ISK és a Remetei ISK cselgáncsozói számára Frankfurtban megrendezett nemzetközi verseny, ahol egy arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szereztek.

Rangos, ezer versenyző részvételével zajlott cselgáncsversenyen vettek részt Frankfurtban a Szenttamási ISK és a Remetei ISK sportolói.

Két korosztályban – U15 és U18 – léptek tatamira a csíki cselgáncsozók, összesen öt érmet szereztek. A hazai országos bajnokságokat sorra nyerő Kosza Hanna Frankfurtban sem talált legyőzőre, míg a fiúknál Oláh Csongor ezüstérmes lett az U15-ös korosztályban.

Az U18-asoknál három sportoló volt érdekelt, mindannyian a harmadik helyet szerezték meg. A sportolók idén a Tusnádfürdőn sorra kerülő, nagy hagyományra visszatekintő Sólyomkő Kupán is részt vesznek. A sportolókat Dánél Szabolcs (Szenttamási ISK) és Mezei Rajmund (Remetei ISK) készítette fel.

Eredmények, U15: 1. hely: Kosza Hanna, ISK Szenttamás, (+63 kg), 2. hely: Oláh Csongor, ISK Szenttamás (38 kg). U18: 3. hely: Ivácson Andrea, ISK Remete (57 kg), Bács Dóra, ISK Szenttamás, (+70 kg), Balogh Ádám, ISK Szenttamás (50 kg).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS