HIRDETÉS

Készül a következő szezonra a Vásárhelyi Szörnyek csapata

Horváth Bálint Ottó 2016. december 08., 13:03 utolsó módosítás: 2016. december 08., 13:33

A Vásárhelyi Szörnyek amerikaifutball-csapata november végén első alkalommal rendezte meg a Sziget utcai műfüves labdarúgópályán a Mureș Monsters Kupa barátságos tornát.

Fotó: Facebook/Mureș Monsters

A színvonalas megmérettetésen négy belföldi együttes vett részt, a házigazda marosvásárhelyiek mellett a Kolozsvári Crusaders, a Nagybányai Miners és a Bukaresti Warriors. Az idei országos amerikaifutball-bajnokság befejezése óta ez a torna jelentette a legfontosabb felkészülést a csapatok számára, amely tökéletes alkalmat nyújtott arra, hogy az új játékosok kellően beilleszkedjenek a keretbe.

A kétnapos torna lebonyolítási rendszere szerint elődöntőket és kisdöntőt, illetve döntőt rendeztek. Az első napon a két elődöntőben előbb a Vásárhelyi Szörnyek 29–0-ra legyőzte a Nagybányai Miners csapatát, majd a Kolozsvári Crusaders 32–12-re nyert a Bukaresti Warriors ellen.

A második napon a harmadik helyért játszott összecsapáson a fővárosi együttes felülmúlta a nagybányaiakat, míg a tornagyőzelemért zajló küzdelemben a Kolozsvári Crusaders 24–6-ra verte a Vásárhelyi Szörnyeket. A torna legjobb játékosának járó elismerés megoszlott a döntőben résztvevő, a kolozsvári Dan Crâsnic és a marosvásárhelyi Móni Róbert között.

A Derzsi Zoltán, Mihai Mocanu és Gál László (edzők, de játszanak is a csapatban) által edzett Vásárhelyi Szörnyek keretét a következő játékosok alkották: Móni Róbert, Szőlősi Hunor, Szász Szilárd, Karácson Attila, Hegedűs Zsolt, Mihai Ciobotaru, Vér Ervin, Baló Levente, Gál Szilárd, Ozsváth Szilárd, Lakó Levente, Cristian Prisăcariu, Szőlősi Örs, Fülöp Csaba, Kacsó Ákos, Egyed Alpár, Barna Loránd, Kádár Ákos, Wachter Lewis, Kakucs Botond, Călin Oltean, Cserey Szabolcs, Manache Mihály, Lőrinc Lajos, Cristian Pantea, Kocsis Gellért, Csíki Szabolcs, Marius Breja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS