HIRDETÉS

Karácsonyi úszóverseny a Csíki Csobbanóban

Dobos László 2016. december 19., 15:08 utolsó módosítás: 2016. december 19., 16:03

Versenyző gyerekekkel és az őket biztató szülői, hozzátartozói szurkolótáborral népesült be múlt szombaton a Csíki Csobbanó.

Reggel 8 órától rajtolt a karácsonyi úszóverseny, melyre előzetesen 125 gyermek nevezett be – adta hírül Csíkszereda Polgármesteri Hivatala.

A benevezett lányok és fiúk összesen 76 kategóriában – 10 korcsoportban és 5 úszásnemben – álltak rajthoz. 50 méter hát- és 50 méter gyorsúszásban minden korcsoport, 50 méter mell- és 50 méter pillangóúszásban az 1997 és 2007 között születettek, akárcsak a 100 méter vegyesúszásban. Ez utóbbi próba esetében összevont korcsoportokban versenyeztek.

„A Csíkszereda Polgármesteri Hivatala szervezésében zajló sportesemény újra bebizonyította, hogy az úszás egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gyerekek körében, akik egyre jobb eredményeket mutatnak fel. A hétvégi sikeres úszóverseny »alapja« pedig egyértelműen a 2013-ban, Csíkszereda polgármestere által életre hívott Kori&Úszás program, melynek keretében – az országban egyedülálló módon – városi szintű testnevelési programban vesznek részt az öt és tíz év közötti gyermekek” – olvasható a közleményben.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS