HIRDETÉS

Csíki siker az udvarhelyi teremhokitornán

Zátyi Tibor 2016. november 21., 16:14 utolsó módosítás: 2016. november 21., 21:24

Megszakadt az udvarhelyi csapatok uralma a Rákóczi Floorball Kupán, múlt szombaton ugyanis a Csíkszeredai Szépszem sikerével ért véget a Rákóczi Sportcentrumban hetedik alkalommal megrendezett torna.

Fotó: Barabás Ákos

A megmérettetésre hat csapat nevezett be, a debreceni DEAC, a csíkszeredai Szépszem és Cheek, illetve Székelyudvarhelyről a Floorbulls, a Floorballsuli 69, illetve a házigazda Black 69. A szervezők két hármas csoportot állítottak össze, melyekből az első két helyezett jutott tovább az elődöntőbe.

Az A csoport első mérkőzésén meglepetés született, a Szépszem két góllal legyőzte a Floorbulls csapatát. A másik csoportban minden a papírforma szerint alakult, a Black 69 mindkét mérkőzését megnyerve lett első, másodikként pedig a Cheek lépett tovább. Az elődöntőben városi rangadókat rendeztek, a csíki összecsapáson a Szépszem kiütéses győzelmet aratott, míg az udvarhelyi csatából a Floorbulls jött ki győztesen.

Nem jött össze a visszavágás a döntőben, a Szépszem az utolsó percekben fordítva győzött, és elhódította a trófeát. A kisdöntőben a Black 69 ismét legyőzte a Cheek csapatát. A torna pontkirálya a csíkszeredai Nyisztor Szabolcs lett (Szépszem, 18 pont), a legjobb játékosnak Lukácsi Csabát választották meg (Floorbulls), a legjobb kapusnak pedig Márton Zalánt (Floorballsuli 69).

7. Rákóczi Floorball Kupa, eredmények
A csoport:
Floorbulls–Szépszem 4–6, Floorballsuli 69–Floorbulls 1–7, Szépszem–Floorballsuli 69 14–0.
B csoport: Black 69–Cheek 9–3, DEAC–Black 69 2–8, Cheek–DEAC 6–3.
Az 5. helyért: DEAC–Floorballsuli 9–3.
Elődöntők: Szépszem–Cheek 12–4, Black 69–Floorbulls 1–3.
Kisdöntő: Black 69–Cheek 5–2.
Döntő: Szépszem–Floorbulls 4–3.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS