Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Anna-bál tizedszer

Csata Beáta 2012. július 26., 17:17 utolsó módosítás: 2012. július 30., 13:41

Újraéled a tizenhárom évig szünetelő Anna-bál, amit Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatala és a Lorántffy Zsuzsanna Nőegylet szervez pénteken 18 órától.


A Gyergyószentmiklósiak Világtalálkozója keretében szervezett bál is a hagyományos forgatókönyv alapján zajlik: lesz palotás tánc, bálkirálynő-választás, első bálosok beavatása, és az Annák köszöntése sem marad el. A hosszú idő után újrainduló bál védnökéül Lászlófy Pált, a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének tiszteletbeli elnökét kérték fel, a bálanya pedig egy korábbi szervező, Varga Melinda lesz. A Step Dance csapat táncbemutatóit a Tiberius vonósnégyes fogja kísérni, akik külön produkcióval is szórakoztatják a bálozókat. A műsort Kalocsai Andrea, a Duna TV munkatársa és Bartók László Radnóti-díjas előadóművész vezeti.

Az előző kilenc Anna-bál jellegéhez a jótékonyság is szorosan hozzátartozott, ami idén sem lesz másképp. Lesznek különböző játékok, tombolavásárlási lehetőség, a begyűlt összeget a Vöröskeresztnek ajánlják fel felszerelés vásárlására. A rendezvényen közel kétszáz személy jelenlétére számítanak. A részvételi díj személyenként 250 lej.

Minden Annát várnak pénteken 20 órától a Művelődési Ház előtti térre, a számukra szervezett utcabálra, ahol mindegyiküket egy kis figyelmességgel fogják köszönteni. A mulatság hangulatáért a Melody Band felel majd.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS