Egyéb sportok
Imperial Wet
Jégkorong
Kosárlabda
Kézilabda
Labdarúgás
Székely válogatott
Teremlabdarúgás
Téli sportok

Szőcs Bernadette Norvégiát képviseli majd?

Bálint Zsombor 2010. február 22., 11:22 utolsó módosítás: 2010. március 08., 12:31

Nem hivatalos értesülés szerint a marosvásárhelyi Szőcs Bernadette, az asztaliteniszsport egyik legnagyobb reménysége, a jövőben Norvégiát szeretné képviselni a nemzetközi versenyeken.

Szőcs Bernadette volt a serdülő korosztályban az első, aki kiharcolta a részvételi jogot a Szingapúrban nyáron megrendezésre kerülő I. Ifjúsági Olimpiára, s jelenleg a korosztály világranglistájának az előkelő második helyén áll a kínai Ku Ju-ting mögött. A három évvel idősebbek korosztályában Szőcs Bernadette a szintén nagyon jónak tekinthető 23. helyet foglalja el a világranglistán.

A sportoló szüleinek (édesapja Szőcs János, az Autostop MS együttes billentyűse) eddig nem kis anyagi erőfeszítésébe került, hogy a legjobb versenyprogramot biztosítsák számára, s azt is kifejezésre juttatták, hogy Bernadette nem kap kellő mértékű támogatást Romániában sem a szakszövetségtől, sem a szponzoroktól.

Bernadette bátyja, Szőcs Hunor szintén asztaliteniszezik, az ifjúsági világranglistán jelenleg a 43. helyet foglalja el.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS