Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Logóvadászat indult ingyenes részvételért

Bús Ildikó 2013. március 22., 13:12 utolsó módosítás: 2013. március 22., 13:42

Ingyenrészvételt nyernek a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa rendezvényeire azok, akik levadásszák az esemény logóját, melyet különböző helyszíneken rejtenek el a szervezők.

Fotó: illusztráció

A Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa négy tematikus évet foglal magában, idén a hang és szó éve van, ennek színe a zöld. A négy éven át zajló esemény szervezői logóvadászatot indítanak, a verseny során ki kell gyűjteni a rendezvénysorozat logójának négy elemét, amellyel a kulturális főváros pólóját lehet megnyerni vagy ingyenes részvételt a belépőjegyes programokra.

A napokban kezdődött Kulturális Nyílt Napokon minden helyszín a programok tematikájának megfelelően kapott egy színt. A négy színt és ikont úgy lehet kigyűjteni, hogy négy különböző helyszínre kell ellátogatni a három nap alatt. A játékot még izgalmasabbá teszi, hogy jokerhelyszíneket is kialakítottak a szervezők, ahol a négy szín bármelyike beszerezhető. Jokerhelyszín a Bod Péter Megyei Könyvtár, a Kónya Ádám Művelődési Ház, Magyarország Kulturális Központja, a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér, a Tamási Áron Színház. Zöld kártyát lehet gyűjteni a Di Stefano bárban, a Godó Caféban, a Huhuu Alkotóházban, a Korzó Irish Pubban, Kovászna Megye Művelődési Központjában, a Tein Teaházban és az unitárius templomban. Narancssárga kártyát lehet gyűjteni az Andrei Mureșanu Színházban, a Cimborák Bábszínházban és az M Studio Mozgásszínházban (ez utóbbi két intézmény helyszíne az Új Stúdió). Piros kártya gyűjthető a Háromszék Táncegyüttesnél (Új Stúdió), a Keleti-Kárpátok Múzeumában, a Míves Házban, a Park vendéglőben és a Székely Nemzeti Múzeumban. A lila kártyát a Bertis Pubban, a Lábas Házban, a Szent György Pincében és a Tribel vendéglőben lehet beszerezni.

Ha valaki összegyűjtötte a szükséges négy kártyát, a Városimázs Irodában veheti át az ingyenes belépőt a bulira szombaton 20 óráig. A pólókat március 24–29. között lehet átvenni hétköznap 9-től 17 óráig szintén a Városimázs Irodában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS