Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Az elkerülőút megépítéséért vonultak a motorosok

Simon Virág 2018. szeptember 09., 19:43
HIRDETÉS

Ezerötszáz motoros robogott végig szombaton Marosvásárhelyen a hagyományos Maris Fest fesztivál részeként, kérve, hogy minél előbb építsek meg Marosvásárhely elkerülőútját.

Fotó: Maris Fest/Facebook

A szeptemberi motoros rockfesztiválra az ország minden részéből, de külföldről is érkeztek motorosok, akik a szombaton a Sziget utcából indulva, a főteret és a Tudor lakótelepet is érintve gurultak végig a  városon.

Míg tavaly a kötelező motorbiztosítási eljárás fonákságaira hívták fel a figyelmet, idén a marosvásárhelyi elkerülőút megépítésének fontosságáért vonultak.

Mint Thomas Moldovan, a Maris Fest főszervezője a Marosvásárhelyi Rádió román szerkesztőségének elmondta, bár a motorosok a zsúfolt forgalomban is gyorsabban tudnak haladni, mint az autósok, azért számukra is fontos, hogy a városban ne legyen ilyen nagy a forgalom és megépüljön a megyeszékhelyt elkerülő terelőút.

HIRDETÉS

A Maris Fest pénteken kezdődött és vasárnap estig tartott, s a felvonulás és az éjszakába nyúló rockkoncertek mellett a résztvevőknek és az érdeklődőknek elsőssegélynyújtásról tartottak előadásokat, lehetőséget teremtettek, hogy graffitiket rajzoljanak és egy jótékonysági adománygyűjtést is szerveztek egy beteg kisfiú számára.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS