HIRDETÉS

Udvarhelyszéki sérültek a budapesti halálos balesetben

Pál Gábor 2017. január 21., 12:46 utolsó módosítás: 2017. január 21., 13:46

Udvarhelyszéki sérültjei vannak a Budapesten pénteken történt halálos kimenetelű balesetnek.

Egy személy meghalt, ketten pedig megsérültek az M5-ös autópálya Határ úti felüljárójánál történt balesetben. „Közúti közlekedési baleset történt január 20-án 4 óra 30 perc körül Budapest belterületén, az M5-ös autópálya Határ úti felüljárójánál, ahol egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze” – írta közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság.

A személygépjárműben hárman utaztak, két sérültet a mentők kórházba szállítottak, egy nő pedig a helyszínen életét vesztette. A kisteherautó sofőrjét szintén kórházba vitték. A budapesti tűzoltók a járművek áramtalanításában és a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget – tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mint megtudtuk, a kisautóban két székelyfancsali személy utazott. Bálint Imre Elemér, Oroszhegy község polgármestere lapunknak elmondta, értesülései szerint a községbeli házaspár egy budapesti barátját látogatta meg – ugyancsak udvarhelyszéki származású –, aki el akarta vinni valahová az autójával őket, amikor megtörtént a szerencsétlenség. A polgármester információi szerint a feleség sérült meg súlyosabban, ő ugyanis az autóvezető háta mögött ült, és pont a sofőr felőli oldalával ütközött a jármű a kisteherautónak.

Információink szerint nincsen életveszélyes állapotban a székelyfancsali házaspár.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS