Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék

Kétszer is színpadra lép Hobo az Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon

Szász Cs. Emese 2018. október 18., 13:49
HIRDETÉS

Huszonhatodik alkalommal szervezik meg az Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztivált Marosvásárhelyen november 7-11. között. Idén is Hobo lesz az esemény díszvendége. 

A Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész két előadást is elhoz Marosvásárhelyre Fotó: Beliczay László

Földes László Hobo szinte elmaradhatatlan fellépője az Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztiválnak. Nem lesz ez másként idén sem: először a fesztivál nyitó estéjén, november 7-én lép fel Földes László Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész.

A látnokok, költők, csavargók című előadás megpróbál kapcsolatot találni és felmutatni a költészet és az igényes rock dalszövegei között.

HIRDETÉS

November 8-án Hobo Hé, magyar Joe! című előadását lehet majd megtekinteni. A produkció kiindulópontja a Jimi Hendrix által híressé tett Hey Joe című dal. Egy magyar kisember végzetes hibájáról, és azt ezt követő vezekléséről, valamint lelkiismeret-furdalásáról szól. A mű dupla albumként került kiadásra októberben és zenés drámaként is bemutatják novemberben a Budapesti Nemzeti Színházban.

A marosvásárhelyi Kultúrpalotában zajló előadásokban Hobo éneklése mellett közreműködik: Gál István – dob, Igali Csanád – billentyűs hangszerek, Kiss Zoltán – gitár, Pengő Csaba – basszusgitár, nagybőgő.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS