Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Sánta Imre 2020. július 04., szombat

Jászvásári kiszálláson a Sepsi OSK

Vasárnap az alsóház rájátszásának 8. fordulójában bajnoki meccsen, csütörtökön pedig már a Román Kupa elődöntőjének visszavágóján méri össze erejét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a moldvai város csapatával.

Sánta Imre 2020. június 27., szombat

Rangadót játszik a Sepsi OSK, az éllovast fogadja

A listavezető FC Viitorul együttesét fogadja a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának 6. fordulójában. A szombaton este 8 órakor kezdődő mérkőzésen a táblázat első két helyezettje találkozik egymással.

Sánta Imre 2020. június 24., szerda

A döntő kapujában a Sepsi OSK

Fennállása óta először jutott a labdarúgó Román Kupa legjobb négy csapata közé a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszékiek az elődöntő első mérkőzésén szerdán este 8 órakor a Jászvásári Poli együttesét fogadják.

Sánta Imre 2020. június 20., szombat

Összeesküvést lát a Sepsi OSK edzője

Miután legutóbbi két hazai meccsén mindössze egy pontot szerzett, a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának 5. játéknapján a fővárosba látogat a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, ahol a szintén több sebből is vérző Dinamo lesz az ellenfele.

Sánta Imre 2020. június 16., kedd

Erőltetett menetben a Sepsi OSK, Fülöp a forduló csapatában

Három pihenőnap után újabb hazai mérkőzést játszik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának 4. fordulójában a háromszékiek kedden este 20 órakor a Mihai Teja irányítása alatt egyre eredményesebben teljesítő FC Voluntari együttesét fogadják.

Sánta Imre 2020. június 13., szombat

Szokatlan körülmények között játszik a Sepsi OSK

Három hónapig tartó kényszerszünet után folytatódik a hazai labdarúgó 1. Liga küzdelemsorozata. Az alsóházi rájátszás 3. fordulójában a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hazai pályán, zárt kapus meccsen fogadja a korábbi magyar válogatott, Vasile Miriuță által irányított FC Hermannstadt együttesét.

Sánta Imre 2020. március 09., hétfő

A Sepsi-SIC nyerte a tét nélküli rangadót

Az már korábban eldőlt, hogy a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC lesz a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának győztese, a Szatmárnémeti VSK pedig a második helyen zárja a sorozatot. Az utolsó fordulóban a két együttes még egyszer összemérte erejét, és a háromszékiek a presztízscsatában is jobbnak bizonyultak.

Sánta Imre 2020. március 07., szombat

Visszatér kupasikere helyszínére a Sepsi OSK

A Román Kupában aratott győzelme és továbbjutása után újabb bajnoki mérkőzés vár a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-ra, az alsóházi rájátszás második fordulójában a Chindia Târgoviște vendége lesz.

Sánta Imre 2020. március 05., csütörtök

Megnyerte a középszakaszt a Sepsi-SIC

Tizenöt pontos győzelmet aratott Aradon a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának utolsó előtti fordulójában, biztossá vált, hogy a címvédő az élen végez, ezzel bebiztosította helyét az elődöntőben.

Sánta Imre 2020. március 04., szerda

Az elődöntőért küzd a Sepsi OSK

A labdarúgó Román Kupa idei küzdelemsorozatának legjobb négy csapata közé juthat a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a negyeddöntőben a háromszékiek a másodosztályban szereplő Petrolul Ploiești vendégeiként vívhatják ki a továbbjutást az Ilie Oană Stadionban.

Sánta Imre 2020. február 29., szombat

Győzött a Sepsi-SIC, Zoran Mikes jubilált

Fölényes győzelmet aratott hazai pályán a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 8. fordulójában. A CSM Târgoviște elleni sikerrel a háromszékiek továbbra is magabiztosan őrzik vezető pozíciójukat a bajnoki rangsor élén.

Sánta Imre 2020. február 28., péntek

Hazai pályán kezdi a rájátszást a Sepsi OSK

Nem tudta megismételni tavalyi teljesítményét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amikor a labdarúgó 1. Liga legjobb hat csapata közé jutott, így idén a háromszékiek az alsóházban célozzák meg a minél előkelőbb helyezést.

Sánta Imre 2020. február 25., kedd

Szatmáron botlott a Sepsi-SIC

Elszenvedte idénybeli első vereségét a Sepiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 5. fordulójából bepótolt mérkőzésén a Szatmárnémeti VSK vendégeként maradt alul a küzdelemben.

Sánta Imre 2020. február 23., vasárnap

Esélyt sem adott ellenfelének a Sepsi-SIC

Megállíthatatlanul halad győzelemről győzelemre a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, amely a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 7. fordulójában a Kolozsvári U vendégeként aratott újabb nagyarányú sikert.

Sánta Imre 2020. február 22., szombat

Az alapszakasz utolsó mérkőzését játssza a Sepsi OSK

A végéhez érkezett a labdarúgó 1. Liga alapszakasza, amelynek utolsó játéknapján a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az Astra Giurgiu vendégeként lép pályára a győzelemért. A vasárnap 16.30-kor kezdődő találkozón a legutóbb hazai pályán vereséget szenvedett háromszékiek visszaszerezhetik az egy héttel korábban elhullatott pont

Sánta Imre 2020. február 16., vasárnap

Újabb trófeával gazdagodott a Sepsi-SIC

Ötödször hódította el a női kosárlabda Román Kupát a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC miután a döntő torna vasárnap esti fináléjában az FCC Baschet Arad együttesét fektette két vállra.

Legnézettebb
Hallgassa online rádióinkat