Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Sánta Imre 2020. március 09., hétfő

A Sepsi-SIC nyerte a tét nélküli rangadót

Az már korábban eldőlt, hogy a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC lesz a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának győztese, a Szatmárnémeti VSK pedig a második helyen zárja a sorozatot. Az utolsó fordulóban a két együttes még egyszer összemérte erejét, és a háromszékiek a presztízscsatában is jobbnak bizonyultak.

Sánta Imre 2020. március 07., szombat

Visszatér kupasikere helyszínére a Sepsi OSK

A Román Kupában aratott győzelme és továbbjutása után újabb bajnoki mérkőzés vár a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-ra, az alsóházi rájátszás második fordulójában a Chindia Târgoviște vendége lesz.

Sánta Imre 2020. március 05., csütörtök

Megnyerte a középszakaszt a Sepsi-SIC

Tizenöt pontos győzelmet aratott Aradon a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának utolsó előtti fordulójában, biztossá vált, hogy a címvédő az élen végez, ezzel bebiztosította helyét az elődöntőben.

Sánta Imre 2020. március 04., szerda

Az elődöntőért küzd a Sepsi OSK

A labdarúgó Román Kupa idei küzdelemsorozatának legjobb négy csapata közé juthat a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a negyeddöntőben a háromszékiek a másodosztályban szereplő Petrolul Ploiești vendégeiként vívhatják ki a továbbjutást az Ilie Oană Stadionban.

Sánta Imre 2020. február 29., szombat

Győzött a Sepsi-SIC, Zoran Mikes jubilált

Fölényes győzelmet aratott hazai pályán a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 8. fordulójában. A CSM Târgoviște elleni sikerrel a háromszékiek továbbra is magabiztosan őrzik vezető pozíciójukat a bajnoki rangsor élén.

Sánta Imre 2020. február 28., péntek

Hazai pályán kezdi a rájátszást a Sepsi OSK

Nem tudta megismételni tavalyi teljesítményét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amikor a labdarúgó 1. Liga legjobb hat csapata közé jutott, így idén a háromszékiek az alsóházban célozzák meg a minél előkelőbb helyezést.

Sánta Imre 2020. február 25., kedd

Szatmáron botlott a Sepsi-SIC

Elszenvedte idénybeli első vereségét a Sepiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 5. fordulójából bepótolt mérkőzésén a Szatmárnémeti VSK vendégeként maradt alul a küzdelemben.

Sánta Imre 2020. február 23., vasárnap

Esélyt sem adott ellenfelének a Sepsi-SIC

Megállíthatatlanul halad győzelemről győzelemre a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, amely a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 7. fordulójában a Kolozsvári U vendégeként aratott újabb nagyarányú sikert.

Sánta Imre 2020. február 22., szombat

Az alapszakasz utolsó mérkőzését játssza a Sepsi OSK

A végéhez érkezett a labdarúgó 1. Liga alapszakasza, amelynek utolsó játéknapján a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az Astra Giurgiu vendégeként lép pályára a győzelemért. A vasárnap 16.30-kor kezdődő találkozón a legutóbb hazai pályán vereséget szenvedett háromszékiek visszaszerezhetik az egy héttel korábban elhullatott pont

Sánta Imre 2020. február 16., vasárnap

Újabb trófeával gazdagodott a Sepsi-SIC

Ötödször hódította el a női kosárlabda Román Kupát a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC miután a döntő torna vasárnap esti fináléjában az FCC Baschet Arad együttesét fektette két vállra.

Sánta Imre 2020. február 15., szombat

Női kosárlabda Román Kupa: Arad ellen védheti meg címét a Sepsi-SIC

Papírforma szerinti eredmények születtek a női kosárlabda Román Kupa Sepsiszentgyörgyön zajló négyes döntőjének első napján. A címvédő Sepsi-SIC a Bukaresti Agronomiát, míg az FCC Baschet Arad a Kézdivásárhelyi SE-t győzte le az elődöntőben.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2020. február 15., szombat

Ismét hazai pályán bizonyíthat a Sepsi OSK

Utolsó hazai mérkőzését játssza vasárnap délután a labdarúgó 1. Liga alapszakaszában a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, ellenfele az FC Botoșani lesz, amelyet még nem sikerült felülmúlnia a bajnokságban.

Sánta Imre 2020. február 08., szombat

Őrzi veretlenségét a Sepsi-SIC

Továbbra sem talált még legyőzőre a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, amely százszázalékos teljesítménnyel áll a női kosárlabda-bajnokság rangsorának élén. A címvédő háromszékiek a középszakasz 6. fordulójában a Brassói Olimpia együttese ellen diadalmaskodtak a Sepsi Aréna közönsége előtt.

Sánta Imre 2020. február 08., szombat

Sepsi OSK: minden adott az idei első győzelemhez a századik élvonalbeli mérkőzésen

Idei első hazai mérkőzésére készül a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 24. fordulójában a Jászvásári Politehnica együttesét fogadja. A találkozó sporttörténelmi pillanatnak is számít, hiszen a szentgyörgyiek századik alkalommal lépnek pályára a hazai élvonalban.

Sánta Imre 2020. február 02., vasárnap

Egy félidő is elég volt a Sepsi-SIC győzelméhez

Hullámzó teljesítményt nyújtva, de a mérkőzés első részében kidolgozott előnyének köszönhetően behúzta az újabb győzelmet a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 4. fordulójában.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2020. január 31., péntek

Felkészült a folytatásra a Sepsi OSK

Rövid téli szünet után folytatódik a küzdelem a romániai labdarúgó 1. Ligában, amelynek 23. játéknapján a Sepsi OSK az FC Hermannstadt vendégeként tesz kísérletet a pontszerzésre. A háromszékiek megfogalmazott célja, hogy az első tíz között végezzenek.