HIRDETÉS
Sánta Imre 2019. január 08., kedd

Tandia marad a Sepsi OSK-nál

Miután több hazai klubbal, valamint külföldi csapatokkal is hírbe hozták, végérvényesen eldőlt, hogy Ibrahima Tandia továbbra is a piros-fehéreknél folytatja. A francia-mali légiós újabb egy évre szóló megállapodást kötött a háromszékiekkel.

Sánta Imre 2019. január 07., hétfő

Fagyban kezdte, a tengerparton folytatja a felkészülést a Sepsi OSK

Téli időjárási viszonyok között, hóval fedett pályán tartották meg első edzésüket vasárnap a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK kéthetes pihenőről visszatérő labdarúgói. Csütörtöktől a törökországi Belekben folytatják a gyakorlást.

Sánta Imre 2019. január 04., péntek

Megerősíti keretét a Sepsi OSK

Rövid szünet után elkezdi felkészülését a tavaszi idényre a labdarúgó 1. Ligában érdekelt Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Eugen Neagoe vezetőedző január 6-ára fújt gyülekezőt, a törökországi edzőtáborba vonuló keretből azonban néhányan hiányozni fognak, helyükbe új érkezőkre lehet számítani.

Hallgassa online rádióinkat
Sánta Imre 2018. december 22., szombat

Gólkülönbségén is javított a Sepsi OSK

Nagy lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 21. fordulójában hazai pályán aratott magabiztos győzelmet a Concordia Chiajna csapata ellen. A három pontnak köszönhetően a háromszékiek a bajnokság élmezőnyében, legrosszabb esetben is az ötödik helyen zárják az évet.

Sánta Imre 2018. december 21., péntek

Sepsi OSK: Neagoe szerint nem fog érződni Tandia hiánya

Idei utolsó mérkőzésére készül a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga 21. fordulójában a kieső helyen álló Concordia Chiajna együttesét fogadja. Győzelmük esetén a háromszékiek megszilárdíthatják pozíciójukat az élmezőnyben.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. december 16., vasárnap

Neagoe: „megérdemelt győzelmet arattunk” – videó

Hazai veresége után kiütéses győzelmet aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 20. fordulójában a Dunărea Călărași vendégeként. A háromszékiek ezzel a sikerrel ismét visszakapaszkodtak a rangsor felsőházi rájátszást érő ötödik helyére.

Sánta Imre 2018. december 11., kedd

Bánhatja az elszalasztott esélyt a Sepsi OSK

Hazai pályán szenvedett egygólos vereséget a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 19. játéknapján, amelyen az FC Botoșani együttesét látta vendégül. A háromszékiek vereségükkel lecsúsztak a ranglista hetedik helyére.

Sánta Imre 2018. december 08., szombat

Nem lazíthat a Sepsi OSK

A hétközi forduló után – amely a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK első győzelmét hozta az FCSB ellen – pörgő ritmusban folytatódik a küzdelem a labdarúgó 1. Ligában. A pontvadászat 19. játéknapján a háromszékiek hétfőn az FC Botoșani csapatát fogadják.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. december 06., csütörtök

Történelmi sikert aratott a Sepsi OSK

Négy találatot jegyezve diadalmaskodott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 18. fordulójában az FCSB ellen. A háromszékieknek először sikerült legyőzni a nagynevű fővárosi csapatot, amely bajnoki meccsen öt és fél éve nem kapott ennyi gólt.

Sánta Imre 2018. december 04., kedd

Győzni akar a Sepsi OSK az FCSB vendéglátójaként

Először játszik a sepsiszentgyörgyi stadionban az FCSB. A labdarúgó 1. Liga 18. fordulós találkozóján az időjárás-előrejelzések szerint a Sepsi OSK elég zord körülmények között fogadja szerdán este a fővárosi együttest.

Sánta Imre 2018. december 01., szombat

Hosszú idő után Hadnagy is pályára lépett

Mostoha időjárási viszonyok között ért el döntetlent a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 17. fordulójában a Jászvásári Poli CSM vendégeként. A háromszékiek korán vezetéshez jutottak, de végül be kellett érniük egy ponttal.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. november 29., csütörtök

Bölöni és Diószegi a legjobbak között

A Romániai Újságírók Sport Klubjának szervezésében huszadik alakalommal rendezik meg a Román Labdarúgás Gáláját, amelyen az év legjobbjait díjazzák. A december 3-án 20 órakor kezdődő eseménynek a bukaresti Soirée Exclusive Venue rendezvényközpont ad otthont.

Sánta Imre 2018. november 29., csütörtök

Szibériában lefagyott a Sepsi-SIC játéka

Húszpontos vereséget szenvedett a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda Európa Kupa csoportküzdelmeinek 4. fordulójában az orosz WBC Jenyiszej vendégeként. A kudarc következtében a háromszékiek továbbjutási esélyei jelentősen lecsökkentek.

Sánta Imre 2018. november 28., szerda

Megőrizné helyét a felsőházban a Sepsi OSK

A jó szereplés folytatásának reményében utazik Moldvába a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 17. fordulójában a Jászvásári Poli CSM vendégeként száll harcba a pontokért.

Sánta Imre 2018. november 25., vasárnap

Tartalékosan is győzött a Sepsi-SIC

Több kulcsemberét nélkülözve aratott tízpontos sikert a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 7. fordulójában a valamikor szebb napokat is látott Aradi ICIM ellen.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. november 10., szombat

Edzője is úgy véli, többet érdemelt volna a Sepsi OSK

Küzdelmes mérkőzésen szerzett egy pontot a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 15. fordulójában az Universitatea Craiova vendégeként a győzelemhez is közel állt. A háromszékiek hiába szereztek vezetést, végül be kellett érniük a döntetlennel.