HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. november 10., szombat

Edzője is úgy véli, többet érdemelt volna a Sepsi OSK

Küzdelmes mérkőzésen szerzett egy pontot a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 15. fordulójában az Universitatea Craiova vendégeként a győzelemhez is közel állt. A háromszékiek hiába szereztek vezetést, végül be kellett érniük a döntetlennel.

Sánta Imre 2018. november 08., csütörtök

A kudarcokat feledtetné a Sepsi OSK

Saját közönsége előtt elszenvedett vereségét követően újabb erőpróba vár a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatára. Pénteken este az egyik bajnokesélyesnél játszanak.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. november 08., csütörtök

Nagy esélyt szalasztott el a Sepsi-SIC

Szünetben még vezetett, mégis vesztesen kellett távoznia Ankarából a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC női kosárlabdacsapatának.

Hallgassa online rádióinkat
Sánta Imre 2018. november 04., vasárnap

Hibák sorozata okozta a Sepsi OSK vesztét

Zsinórban harmadik vereségét könyvelhette el hazai pályán a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 14. fordulójában. A háromszékiek hiába szereztek vezetést, a vendég Nagyszebeni Hermannstadt a második félidőben hátrányból fordítva zsebelte be a három pontot.

Sánta Imre 2018. november 02., péntek

Nem hódolt be a törököknek a Sepsi-SIC

A női kosárlabda Európa Kupa csoportkörének első mérkőzésén elszenvedett veresége után javított a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC. A háromszékiek a második fordulóban a Sepsi Aréna lelkes közönsége előtt magabiztos győzelmet arattak a török Mersin BSB ellen.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. november 01., csütörtök

Folytatja európai kalandját a Sepsi SIC

Az Európa Kupa csoportküzdelmeinek első mérkőzésén elszenvedett veresége után a török Mersin BB ellen javíthat a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabdacsapata. A háromszékiek csütörtökön este 7 órakor saját közönségük előtt lépnek pályára.

Sánta Imre 2018. október 31., szerda

Gólzáporos győzelemmel jutott tovább a Sepsi OSK

Fennállása óta először jutott a labdarúgó Román Kupa legjobb nyolc csapata közé a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszékiek több meghatározó játékosukat is nélkülözve, de magabiztos játékkal búcsúztatták a másodosztályos CS Mioveni együttesét.

Sánta Imre 2018. október 29., hétfő

Neagoe szerint nem érdemelt vereséget a Sepsi OSK

Többet érdemelt volna a Kolozsvári CFR ellen, de a mérkőzés utolsó percében egy tizenegyesből kapott góllal vereséget szenvedett a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 13. fordulójában.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. október 27., szombat

A címvédő CFR-t fogadja a Sepsi OSK

A feléhez érkezett a labdarúgó 1. Liga alapszakaszának idei kiírása. A 13. fordulóban a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hazai környezetben, vasárnap este 9 órakor a tavalyi bajnok és jelenlegi listavezető Kolozsvári CFR együttesével méri össze erejét.

Sánta Imre 2018. október 26., péntek

Elbukott az orosz vizsgán a Sepsi SIC

Hazai kudarccal indult a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabda csapatának európai kalandja. A háromszékiek az Európa Kupa  csoportküzdelmeinek első mérkőzésén a Sepsi Arénában szenvedtek nagyarányú vereséget az orosz WBC Jenyiszej együttesétől.

Sánta Imre 2018. október 25., csütörtök

Bemutatkozik az Európa Kupában a Sepsi SIC

Tavalyi sikeres nemzetközi szereplését követően a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabda csapata az új idényben is megméretkezik az Európa Kupában, csütörtökön este 7 órakor az orosz WBC Jenyiszej ellen lépnek pályára a Sepsi Aréna közönsége előtt.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. október 23., kedd

Udvarhelyre került a floorball Sepsi Kupa

Öt székelyföldi együttes mérte össze erejét, ütötte a gólokat az elmúlt hét végén. A háromszéki városban rendezett floorballtornán székelyudvarhelyi siker született.

Sánta Imre, Horváth Bálint Ottó 2018. október 22., hétfő

Elpáholta szomszédját a Sepsi SIC

Nagyarányú győzelmet aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC a vendég Brassói Olimpia ellen a női kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában. A Marosvásárhelyi VSK elszenvedte első vereségét a B értékcsoportban.

Sánta Imre 2018. október 21., vasárnap

Három ponttal gazdagodott a tengerparton a Sepsi OSK

Háromszor is vezetett, és végül behúzta a győzelmet a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga 12. fordulójában az FC Viitorul otthonában. Az idegenben szerzett pontokkal a háromszékiek ismét felkapaszkodtak a rangsor felsőházi rájátszást érő ötödik helyére.

Sánta Imre 2018. október 18., csütörtök

Hagi csikócsapata vár a Sepsi OSK-ra

Nem nyaralni, hanem pontokért utazik a Fekete-tenger partjára a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely szombaton este a labdarúgó 1. Liga 12. fordulójában az FC Viitorul vendégeként lép pályára. A háromszékiek kijavíthatják legutóbbi botlásukat.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. október 14., vasárnap

Behúzta a Sepsi SIC, kikapott a KSE

A címvédő háromszékiek szoros első félidőt követően végül tízpontos különbséggel nyerték a találkozót. A kézdivásárhelyieknek nem jött össze a bravúr.