HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. június 06., szerda

Bár más klubok is csábították, Neagoe marad a Sepsi OSK edzője

Két évre szóló szerződést kötött Eugen Neagoéval a román labdarúgás élvonalában szereplő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. Az edzőt más klubok is csábították, de végül a háromszékiek mellett döntött.

Sánta Imre 2018. június 02., szombat

Az alsóház dobogóján végzett a Sepsi OSK

Gól nélküli döntetlent ért el a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának utolsó mérkőzésén a Bukaresti Dinamo vendégeként. A fővárosban szerzett egy ponttal a háromszékiek bebiztosították harmadik helyüket.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. május 28., hétfő

Vereséggel búcsúzott közönségétől a Sepsi OSK

Elszenvedte második vereségét a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely az idei bajnoki idény utolsó hazai mérkőzésén egy góllal alulmaradt az FC Botoșani együttesével szemben.

Sánta Imre 2018. május 24., csütörtök

Egy pontot „ellopott” Medgyesről a Sepsi OSK

Pontosztozkodással ért véget a Medgyesi Gaz Metan és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csütörtök délutáni találkozója a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának 12. fordulójában.

Sánta Imre 2018. május 19., szombat

Hat nap alatt a harmadik győzelmüket aratták a szentgyörgyiek

Zsinórban harmadik sikerének örülhetett a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában, amelynek 11. fordulójában is győzni tudott hazai pályán a Bukaresti Juventus ellen.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. május 16., szerda

Távolodik a kieső helyektől a Sepsi OSK

Hősiesen küzdve nyert nagy csatát a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának 10. fordulójában háromgólos győzelmet aratott a Temesvári Poli ellen. Ezzel a háromszékiek nagy lépést tettek a bennmaradás felé.

Sánta Imre 2018. május 15., kedd

Sorsdöntő mérkőzések előtt a Sepsi OSK

Az élvonalban maradás szempontjából két kulcsfontosságú meccset játszik ezen a héten a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK: előbb kedden délután a Temesvári Poli együttesét, majd pénteken a Bukaresti Juventust fogadja hazai pályán.

Sánta Imre 2018. május 08., kedd

Ez volt az eddigi leggyengébb meccs – véli a Sepsi OSK edzője

Megszakadt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK veretlenségi sorozata a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában. A Concordia Chiajna elleni kudarc után a háromszékiek edzője úgy értékelt, hogy megengedhetetlen hibákat követtek el, nagyon gyengén játszottak.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. május 01., kedd

Egyértelmű volt a provokáció a Sepsi OSK–Dinamo mérkőzésen

Értékes győzelmet aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának 7. fordulójában. A találkozó végén egy fővárosi szurkoló egy magyar zászlót letépve rohant be a pályára, társait pedig könnygázzal kellett megfékezni.

Sánta Imre 2018. április 29., vasárnap

Provokációkra számít a Sepsi OSK klubigazgatója

Számolva a kockázati tényezőkkel, a szervezők minden szempontból készen állnak a hétfői Sepsi OSK–Bukaresti Dinamo élvonalbeli labdarúgó mérkőzésre, amelyre nagy számban érkeznek magyarellenességükről híres fővárosi szurkolók is.

Sánta Imre 2018. április 28., szombat

Zsinórban harmadjára bajnok a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC megszerezte zsinórban harmadik bajnoki címét, miután péntek este Szatmárnémetiben a rájátszás döntőjének negyedik mérkőzésén 85–76 arányban legyőzte idegenben a szatmárnémeti CSM csapatát.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. április 27., péntek

Tolódott a Sepsi SIC ünnepe

Szoros küzdelmet hozott a női kosárlabda-bajnokság döntőjének harmadik mérkőzése, amelyen a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC nyolcpontos vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK vendégeként. A kudarc ellenére a háromszékiek továbbra is lépéselőnyben vannak.

Sánta Imre 2018. április 24., kedd

Gyorsan elkeltek a jegyek, felháborodtak a Sepsi OSK szurkolói

Óriási érdeklődés övezi az április 30-án, hétfőn 18 órakor kezdődő Sepsi OSK–Bukaresti Dinamo élvonalbeli labdarúgó mérkőzést. Rövid időn belül az összes belépő gazdára talált, a jegyárusítás körül azonban kisebb botrány is kibontakozott.

Sánta Imre 2018. április 23., hétfő

Két pontot Moldvában hagyott a Sepsi OSK

Megőrizte veretlenségét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában, a 6. fordulóban döntetlent ért el az FC Botoșani vendégeként. A háromszékiek a harmadik alkalommal hullattak el értékes pontokat a hosszabbításban.

Sánta Imre 2018. április 22., vasárnap

Közel a címvédéshez a Sepsi SIC

Már csak egy sikerre van szüksége a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC csapatának ahhoz, hogy megvédje bajnoki címét, miután a női kosárlabda-bajnokság döntőjének második mérkőzésén húszpontos különbségű győzelmet aratott a Szatmárnémeti VSK együttese ellen.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. április 21., szombat

Lépéselőnyben a Sepsi SIC

Magabiztosan kezdte a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC a női kosárlabda-bajnokság döntőjét, amelynek első mérkőzésén, hazai pályán harmincpontos különbséggel győzte le a Szatmárnémeti VSK együttesét.