Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Sánta Imre 2019. július 20., szombat

Nagy erőpróba vár a Sepsi OSK-ra

Az 1. Liga új idényének első hazai mérkőzésére készül a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, hétfőn este 9 órakor az FCSB-t fogadják. László Csaba vezetőedző úgy fogalmazott, élni akarnak az esélytelenek esélyével, nem feltartott kézzel lépnek majd pályára.

Sánta Imre 2019. július 19., péntek

Fogynak a jegyek a Sepsi OSK meccsére

Első hazai mérkőzését játssza az új idényben a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, a piros-fehérek hétfőn este 9 órakor az FCSB együttesét fogadják saját közönségük előtt. A klub már napokkal a találkozó előtt elkezdte a belépőjegyek árusítását, amelyekre máris nagy igény mutatkozik.

Sánta Imre 2019. július 10., szerda

Készen áll a rajtra a Sepsi OSK

A hét végén rajtol a labdarúgó 1. Liga új szezonja, amelynek nyitómérkőzésén a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az FC Voluntari otthonában lép pályára. A pénteken 18.30-kor kezdődő találkozóra a háromszékiek a három pont megszerzésének gondolatával készülnek.

Hallgassa online rádióinkat
Sánta Imre 2019. július 10., szerda

László Csaba: szükség lesz a székely furfangra

A hazai labdarúgás élvonalában érdekelt Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK László Csaba irányításával kezdi meg a hét végén az 1. Liga küzdelmeit. A háromszéki klub a nyáron kötött megállapodást a szakemberrel, aki az öreg kontinens több országában, sőt azon kívül is dolgozott.

Sánta Imre 2019. március 29., péntek

Keretgondokkal küzd a Sepsi OSK

A hétvégén folytatódnak a válogatott mérkőzései miatt két hétig szünetelő labdarúgó 1. Liga küzdelmei. A felsőházi rájátszás 3. fordulójában a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hétfőn este hazai pályán fogadja a konstancai FC Viitorul együttesét.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2019. március 03., vasárnap

Megtizedelve érkezik Kolozsvárra a Sepsi OSK

Egy hét leforgása alatt másodszor méri össze erejét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR együttesével.

Sánta Imre 2019. február 23., szombat

Sepsi OSK: sajnálhatják a kihagyott lehetőségeket, az utolsó fordulóban dől el a sorsuk

Nagy lehetőséget szalasztott el pénteken este a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A tizenegyest is hibázó háromszékiek erejéből csak egy gól nélküli döntetlenre futotta az FC Viitorul ellen, így az utolsó fordulóban dől el, hogy ott lesznek-e a felsőházi rájátszásban.

Sánta Imre 2019. február 22., péntek

Nagy lehetőség küszöbén a Sepsi OSK

A péntek esti győzelemmel nagy lépést tehetnek a háromszékiek a felsőházi rájátszásba jutásért. A Konstancai Viitorul jön Szentgyörgyre, ősszel sikerült őket legyőzni, de most, két fordulóval az alapszakasz vége előtt különösen nagy a harc a még elérhető labdarúgó 1. ligás felsőházi helyekért.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2019. február 16., szombat

Élni akar esélyeivel a Sepsi OSK

A felsőházi rájátszásba jutás szempontjából fontos mérkőzést játszik vasárnap a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A labdarúgó 1. Liga 24. fordulójában a Medgyesi Gaz Metan vendégeiként lépnek pályára, ahol kötelező a három pont megszerzése.

Sánta Imre 2019. február 10., vasárnap

Nem találja régi formáját a Sepsi OSK

Újabb vereséget szenvedett szombaton este a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, ezúttal hazai pályán maradt alul a Bukaresti Dinamo együttesével szemben. A háromszékiek azonban a 23. fordulót követően is, a többi mérkőzés eredményétől függetlenül megőrzik pozíciójukat a rangsor felsőházi rájátszást érő hatodik helyén.

Sánta Imre 2019. február 09., szombat

Kötelező a három pont megszerzése a Sepsi OSK-nak

Az FC Voluntari ellen elszenvedett kínos vereség után hazai pályán javíthat a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 23. fordulójában a Bukaresti Dinamo együttesét fogadja. Amennyiben a háromszékiek be akarják biztosítani helyüket a legjobb hat között, a szombat esti találkozón győzniük kell.

HIRDETÉS
Dobos László, Sánta Imre 2019. február 05., kedd

Az FK otthon fogadja Craiovát, komolyan veszi a CFR elleni meccset a Sepsi OSK

A Román Labdarúgó-szövetség közzétette a Román Kupa negyeddöntőinek időpontjait. Az FK Csíkszereda február 28-án este nyolc órakor fogadja a címvédő CS U Craiovát. A Sepsi OSK–Kolozsvári CFR mérkőzést egy nappal korábban, február 27-én rendezik.

Sánta Imre 2019. február 03., vasárnap

Neagoe: „Szégyenteljes vereséget szenvedtünk”

Rosszul sikerült a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK tavaszi rajtja, meglepetésre simán kikapott a kiesés ellen küzdő FC Voluntari együttesétől. A sereghajtó otthonában elszenvedett vereség a felsőházi rájátszásba jutás szempontjából még sokba kerülhet.

Dobos László, Sánta Imre 2019. január 17., csütörtök

Nem felemelt kézzel várják ellenfeleiket a kupában a székely csapatok

Mindkét székelyföldi focicsapatnál úgy vélik, kedvezőtlenül alakult a sorsolás a labdarúgó Román Kupa negyeddöntőjében. Ennek ellenére minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy kiharcolják a továbbjutást. A sorsolás utáni nyilatkozatok...

Dobos László, Sánta Imre 2019. január 17., csütörtök

Elkerülné egymást az FK és a Sepsi OSK

A Román Labdarúgó-szövetség bukaresti székházában csütörtökön 11.30-kor kisorsolják a labdarúgó Román Kupa negyeddöntőjének mérkőzéseit. A legjobb nyolc között az FK Csíkszereda kivételével csak 1. ligás együttesek találhatók.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2019. január 08., kedd

Tandia marad a Sepsi OSK-nál

Miután több hazai klubbal, valamint külföldi csapatokkal is hírbe hozták, végérvényesen eldőlt, hogy Ibrahima Tandia továbbra is a piros-fehéreknél folytatja. A francia-mali légiós újabb egy évre szóló megállapodást kötött a háromszékiekkel.