Csíkszék
Gyergyószék
Háromszék
Marosszék
Udvarhelyszék
Sánta Imre 2020. január 25., szombat

Nem lazít a Sepsi-SIC, újabb győzelmet aratott a középszakaszban

Újabb két pontot gyűjtött be a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 3. fordulójában, a korábbi években még nagy riválisnak számító CSM Târgoviște vendégeiként arattak fölényes győzelmet.

Sánta Imre 2020. január 18., szombat

Száz pont fölött dobott a Sepsi-SIC

Folytatta sikersorozatát a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a női kosárlabda-bajnokság középszakaszának 3. fordulójában papírforma szerinti győzelmet aratott a Kolozsvári Universitatea ellen. A háromszékiek továbbra is hibátlan mérleggel állnak a bajnoki rangsor élén.

Sánta Imre 2020. január 15., szerda

A legjobb négy között a Sepsi-SIC és a KSE

Kettős győzelemmel jutott tovább a női kosárlabda Román Kupa négyes döntőjébe a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC. A negyeddöntők legnagyobb meglepetését azonban a Kézdivásárhelyi SE szolgáltatta, a felső-háromszékiek a Kolozsvári U csapatát ejtették ki.

Sánta Imre 2020. január 12., vasárnap

Győzelemmel kezdte a középszakaszt a Sepsi-SIC

A középszakasz küzdelmeihez érkezett a női kosárlabda-bajnokság, amelynek első játéknapján a címvédő Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC fölényes sikert aratott a Brassói Olimpia otthonában.

Sánta Imre 2020. január 10., péntek

Hajszálon múlott a Sepsi-SIC továbbjutása

Kilenc pontos hátrányából csak nyolcat tudott ledolgozni a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda Európa Kupa rájátszásának visszavágóján. A háromszékiek hiába győztek az Artego Bydgoszcz vendégeiként, a lengyelek jutottak tovább.

Sánta Imre 2020. január 06., hétfő

Kiegészül a Fülöp-testvérpáros a Sepsi OSK-nál

Miután a háromszéki klub bejelentette Kovács Lóránt leigazolását, Hadnagy Attila, a Sepsi OSK klubigazgatója arról is beszámolt, hogy a piros-fehéreknél újabb változásokra van kilátás.

Sánta Imre 2019. december 15., vasárnap

Őrzi veretlenségét a Sepsi-SIC

Tizedik sikerét aratta a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 11. fordulójában. A háromszékiek hazai pályán győzték le a CSM Târgoviște együttesét, és továbbra is hibátlan mérleggel állnak a keleti csoport élén.

Sánta Imre 2019. december 13., péntek

Fővárosi kiszálláson a Sepsi OSK

Bukarestben portyázik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 21. fordulójának nyitómérkőzésén a Bukaresti Dinamo vendégeként tesz kísérletet a pontszerzésre. A háromszékiek visszavághatnak a szeptemberben hazai pályán elszenvedett vereségért.

Sánta Imre 2019. december 09., hétfő

Nagyon kell kapaszkodnia a Sepsi OSK-nak

Nincs könnyű helyzetben a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 20. játéknapján az azonos pontszámmal rendelkező Academica Clinceni együttesét fogadja saját közönsége előtt. A háromszékiek számára fontos a három pont megszerzése, ellenkező esetben könnyen kieső helyen találhatják magukat.

Sánta Imre 2019. december 07., szombat

A fővárosban is remekelt a Sepsi-SIC

Újabb nagyarányú győzelmet aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a női kosárlabda-bajnokság 10. játéknapján a Bukaresti Rapidra mért kiütéses vereséget. Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a háromszékiek továbbra is veretlenül állnak a keleti csoport élén.

Sánta Imre 2019. december 06., péntek

Nyert a Sepsi-SIC, tudja a következő ellenfelét

Utolsó csoportmérkőzésén is sima győzelmet aratott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC a női kosárlabda Európa Kupában. A háromszékiek tizenhat pontos különbséggel verték a svéd Lulea BBK együttesét, és a kontinensviadal rájátszásában folytathatják a küzdelmet.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2019. december 05., csütörtök

Sepsi-SIC: megvan a továbbjutás, de kell a győzelem

Utolsó csoportmérkőzését játssza csütörtökön este a női kosárlabda Európa Kupa csoportkörében a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC. A csoportjukból már biztosan továbbjutó háromszékiek az utolsó helyezett svéd Lulea BBK együttesét fogadják a Sepsi Arénában.

Sánta Imre 2019. december 04., szerda

A címvédőhöz látogat a Sepsi OSK

Az Universitatea Craiova legyőzése után egy újabb bajnokesélyes együttessel méri össze erejét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az 1. Liga 19. fordulójában. A háromszékiek szerdán 18 órakor a bajnoki címvédő és listavezető Kolozsvári CFR vendégeiként lépnek pályára a fellegvári stadionban.

Sánta Imre 2019. december 01., vasárnap

Ismét hengerelt a Sepsi-SIC

Visszatért korábbi sikereinek helyszínére a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, a női kosárlabda bajnokság 9. fordulójában a Szabó Kati Sportcsarnokban lejátszott mérkőzésen a Konstancai Phoenix ellen aratott fölényes győzelmet.

Sánta Imre 2019. november 30., szombat

Kirántaná magát a gödörből a Sepsi OSK

Mély hullámvölgybe került a Sepsi OSK, hiszen az 1. Ligában több mint két hónappal ezelőtt szerezte utolsó győzelmét. A háromszékiek a pontvadászat 18. fordulójában az Universitatea Craiova együttesét fogadják, így hazai pályán tehetnek kísérletet arra, hogy megszakítsák sikertelenségi sorozatukat.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2019. november 24., vasárnap

Sima győzelem, hibátlan a Sepsi-SIC

A Brassói Olimpia vendégeként aratott fölényes győzelmet a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC, amely a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 8. fordulója után is megőrizte veretlenségét, és magabiztosan áll a keleti csoport rangsorának élén.