HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. március 14., szerda

Elkelt a jegyek kétharmada a Sepsi OSK meccsére

Nagy az érdeklődés a Sepsi OSK–FC Voluntari 1. ligás labdarúgó mérkőzés iránt. Kedden délelőtt a sepsiszentgyörgyi városi stadion jegypénztára előtt már hosszú sor kígyózott, és a háromszéki klub tájékoztatása szerint a belépők kétharmada máris elkelt.

Sánta Imre 2018. március 10., szombat

A véghajrában mentett pontot a Sepsi OSK

Elkezdődtek a labdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásának küzdelmei, amelynek az első fordulójában Sebastian Ghinga hosszabbításban szerzett szépségdíjas találatával a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK döntetlent ért el a Concordia Chiajna otthonában.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. március 09., péntek

Hazai pályán, villanyfényben játszhat a Sepsi OSK

Nagyszerű bejelentéssel örvendeztette meg szurkolóit a Sepsi OSK: a Hivatásos Labdarúgó-liga ideiglenesen hitelesítette a sepsiszentgyörgyi városi stadiont, amely immár minden engedéllyel rendelkezik ahhoz, hogy 1. ligás mérkőzésnek is otthont adjon. 

Sánta Imre 2018. február 26., hétfő

Tíz ponttal kezdi az alsóházi rájátszást a Sepsi OSK

Noha nem tudott pontot szerezni Bukarestben a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, emelt fővel térhetett haza a háromszéki csapat, hiszen a játék több elemében is sikerült felnőnie nagynevű ellenfele szintjére.

Sánta Imre 2018. február 25., vasárnap

Újból kupagyőztes a Sepsi SIC

Saját szurkolói előtt ünnepelhette sikerét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC, miután vasárnap este a női kosárlabda Román Kupa döntőjében legyőzte a Szatmárnémeti VSK együttesét. A háromszékiek harmadik alkalommal hódították el a serleget.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. február 25., vasárnap

Kupadöntős a Sepsi SIC

A Szatmárnémeti VSK lesz a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC ellenfele a női kosárlabda Román Kupa vasárnap 17.30-kor kezdődő döntőjében.

Sánta Imre 2018. február 23., péntek

Először játszik a Nemzeti Arénában a Sepsi OSK

A végéhez közeledik a román labdarúgó 1. Liga alapszakasza, amelynek utolsó játéknapján a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK vasárnap este 20.45-kor a bajnokesélyes FCSB ellen lép pályára a bukaresti Nemzeti Arénában.

Sánta Imre 2018. február 18., vasárnap

Fontos pontokat hullatott el a Sepsi OSK

Csak döntetlenre futotta a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK erejéből a labdarúgó 1. Liga 25. fordulójában, a Concordia Chiajna ellen vívott küzdelemben.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. február 16., péntek

Kötelező a győzelem a Sepsi OSK számára

A labdarúgó 1. Liga alapszakaszának utolsó „hazai” mérkőzésére készül a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely szombaton 14 órakor a ploiești-i Ilie Oană Stadionban fogadja a Concordia Chiajna csapatát.

Sánta Imre 2018. február 12., hétfő

Közel állt a pontszerzéshez a Sepsi OSK

Nem tudott meglepetést okozni a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 24. fordulójában egygólos vereséget szenvedett a CSU Craiova otthonában. A mérkőzés sorsát Gustavo szabadrúgásból szerzett találata döntötte el.

Sánta Imre 2018. február 02., péntek

Ismét Hadnagy volt a Sepsi OSK nyerő embere

Hadnagy Attila véghajrában szerzett találatával ünnepelhette meg idei első győzelmét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK. A háromszékiek a labdarúgó 1. Liga 23. játéknapjának nyitómeccsén a Temesvári Poli csapatát fektették két vállra.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. január 31., szerda

Készen áll a tavaszi rajtra a Sepsi OSK

Véget ért a téli felkészülési időszak, és a hétvégén már idei első hivatalos mérkőzését játssza a keretét gyökeresen megújító Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK: a labdarúgó 1. Liga 23. fordulójában a Temesvári Poli csapatát fogadja Ploiești-en.

Sánta Imre 2018. január 30., kedd

Megállíthatatlanul menetel a Sepsi SIC

Szoros küzdelmet ígért a női kosárlabda-bajnokság rangadója, a listavezető Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC és a második helyezett Szatmárnémeti VSK vasárnap esti összecsapása, az izgalmak azonban elmaradtak.

Sánta Imre 2018. január 27., szombat

Bajnok kapust igazolt a Sepsi OSK

A kéthetes törökországi edzőtáborból hazatérve a Sepsi OSK otthon folytatja a felkészülést a labdarúgó 1. Liga jövő héten kezdődő tavaszi idényére. A gyökeresen átalakított játékoskerethez újabb labdarúgó csatlakozott, megállapodtak Victor Rîmniceanuval.

Sánta Imre 2018. január 21., vasárnap

Alapszakaszgyőztes a Sepsi SIC

Két fordulóval a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának vége előtt már biztossá vált, hogy a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC a rangsor élén végezve várhatja a rájátszást. A 16. fordulóban a háromszékiek a Brassói Olimpia ellen arattak fölényes győzelmet.

HIRDETÉS
Sánta Imre 2018. január 17., szerda

Átigazolási lavina a Sepsi OSK-nál

A törökországi Antalyában edzőtáborozó Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a labdarúgó 1. Liga csapatai közül a legaktívabb az átigazolási piacon. A kiesés elkerüléséért küzdő háromszékiek elsősorban idegenlégiósokkal igyekeznek megerősíteni a keretet.