Belföld
Külföld

Nemzetközi vonat mozdonya gyúlt ki

Székelyhon 2019. október 17., 11:02 utolsó módosítás: 2019. október 17., 11:15
HIRDETÉS

Kigyulladt csütörtök reggel a Kolozsvár–Bécs közötti vonatjárat mozdonya, rögtön azt követően, hogy a szerelvény elindult a kolozsvári állomásról. Az utasokat leszállították a vagonokból, senki nem sérült meg – tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Videó: Ziar de Cluj

„Két tűzoltóautót és egy SMURD-csapatot rendeltek ki a vasúthoz, a kolozsvári Törökvágás közelébe, ahol kigyulladt egy személyvonat mozdonya. A hívás 7 óra 40 perc körül érkezett, az első információkból úgy tűnik, hogy a Kolozsvár–Bécs között közlekedő személyszállító vonatról van szó.

Az utasokat leszállították a vagonokból, amelyeket leválasztottak a mozdonyról.

A helyszínre kiszálló tűzoltók csak azt követően tudtak nekilátni a munkának, miután a vasúttársaság áramtalanította a felső vezetékeket és földelést készített.

Senki nem sérült meg, a lángokat sikerült eloltani

– tájékoztatott a katasztrófavédelem sajtóosztálya.

Szemtanúk szerint a vagonokat egy másik mozdonnyal visszavitték a kolozsvári vasútállomásra. Egyelőre nem ismert a tűz keletkezésének oka.

HIRDETÉS

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat
HIRDETÉS
Székelyhon 2019. október 14., hétfő

Az ilyenkor megszokottnál melegebb időre számíthatunk a következő két hétben

Kellemes, az ilyenkor megszokottnál melegebb időre számíthatunk a következő napokban – írja az Agerpres hírügynökség az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) október 14-e és 27-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzésére hivatkozva. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS