Belföld
Külföld
HIRDETÉS

Maurer Residence Marosvásárhely – folyamatos fejlődés világjárvány idején is (x)

Székelyhon 2020. július 01., 10:01

A rendkívüli állapot bevezetése okozta nehéz helyzet és intézkedések ellenére sem hagyta abba a marosvásárhelyi Maurer Residence projektjén folyamatban levő munkálatokat a Maurer Imobiliare ingatlanfejlesztő.

Maurer Residence Marosvásárhely – folyamatos fejlődés világjárvány idején is (x)
galéria

Különleges figyelmet fordítva az egészségügyi intézkedések betartására, amelyek kiterjedtek mind az adminisztratív és értékesítési irodákat kiszolgáló személyzetre, mind pedig az építőipari munkavállalókra, sikerült az alkalmazottak sorában elkerülni a Covid-19-cel való fertőzés veszélyét, ezáltal a tevékenység zavartalanul, biztonságosan folytatódhatott. Ugyanakkor a Maurer Imobiliare Marosvásárhely válaszolt az orvosi személyzet felhívására, és pénzügyi támogatást nyújtott a Maros Megyei Klinikai Kórháznak a Covid-19 tesztek elvégzésére szolgáló eszköz megvásárlásához.

A társadalmi távolságtartás és egyéb korlátozások ellenére a Maurer Residence Marosvásárhely projekt tovább fejlődik az eredeti terveknek megfelelően, és optimális megoldásokat kínál online és telefonon egyaránt azok számára, akik új lakást keresnek.

Ezenkívül a vállalat virtuális túrát készített elő az ügyfelek számára, amely lehetőséget ad számukra, hogy online is meglátogassák az első befejezett épületet, valamint néhány teljesen kész lakást a B1-es tömbházban.

2019. december végén kerültek átadásra az első apartmanok a B1-es tömbházban, ahol körülbelül 40 család vette át új otthonának kulcsát. Ebben a pillanatban a második blokk, a B2-es átadása van folyamatban, ezzel párhuzamosan folytatódnak a B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9-es tömbházakon végzett munkálatok, amelyek most a kivitelezés különböző szakaszaiban vannak.

Folytatódik a környéken a közlekedés korszerűsítése, a Szabadság utcai új körforgalom már használatba lett helyezve annak érdekében, hogy a Maurer Residence és a környék lakói könnyűszerrel közlekedhessenek a forgalomban. A projekt alapján vannak más intézkedések is, amelyek az építkezés haladásával lesznek kivitelezve.

A Maurer Imobiliare nem csak vasból, betonból és üvegből épített apartmanokat kínál a vásárlók számára, hanem egy életstílust.

Így az ország fontosabb városaiban létező projektek egy innovatív életmód fogalmán alapulnak és valódi városként működnek a város szívében, számtalan előnyt nyújtva a tulajdonosok számára. Mindezt bizonyítja a brassói, nagyszebeni, konstancai projektek sikere is, amely folytatódik Kolozsváron, Segesváron és Marosvásárhelyen. A Maurer Imobiliare eddig több mint 8000 család számára nyújtott otthont országszinten.

A Maurer Residence Marosvásárhely komplexum értékesítési csapata továbbra is az Ön rendelkezésére áll és tanácsadást kínál mindenkinek, aki lakásvásárláson gondolkodik, a B1-es tömbház földszintjén, a Ion Heliade Rădulescu utca. 4-es szám alatt. További információkért és programálásért bizalommal tárcsázza a 0724 341 931-es telefonszámot.

A projekt haladásáról a Maurer Residence weboldalán és Facebook-oldalán találhatók frissítések.

(X – Fizetett hirdetés)

0 HOZZÁSZÓLÁS
Hallgassa online rádióinkat