eMAG Black Friday: 1,5 millió ajánlat Pr-cikk

eMAG Black Friday: 1,5 millió ajánlat

Idén november 11-én lesz a legtöbb kedvezmény, és az eMAG ezen a napon a legnagyobb Black Friday eseményre készül az elmúlt 12 év alatt, amióta először megrendezte ezt azt eseményt. Egy olyan időszakban, amikor az emberek mindennél jobban keresik a kedvezményeket, az eMAG 1,5 millió ajánlattal jelentkezik, amit a vásárlók rendelkezésére bocsát a Marketplace partnerekkel közösen, egy több mint 10 hónapos előkészítő munka eredményeként. Az eMAG által, erre az alkalomra előkészített kedvezmények összértéke meghaladja a 360 millió lejt az utóbbi 30 nap legkisebb árától kezdve.

Támogatói tartalom

2022. november 08., 15:242022. november 08., 15:24

2022. november 08., 16:402022. november 08., 16:40

Idén a Black Friday alkalmával az eMAG a jövő logisztikai központjából fogja a termékeket kiszállítani, amely egy több mint 43 millió eurós befektetés robotokba és világszintű utolsó generációs technológiákba, amely az eMAG alkalmazottait a nagyobb teljesítés érdekében segíti. Ezáltal az eMAG meg tudja őrizni a kiszállítási árat, annak ellenére, hogy az energia- és az üzemanyagárak megnövekedtek.

Az ajánlat szem előtt tartja az emberek igényeit, akik, egy tanulmány alapján, az idén, a Black Friday keretében kis háztartási elektronikai termékeket (39,1%)​, tévéket (33,5%), mobiltelefonokat (22,6%), ruházati cikkeket (22,4%​) és hűtőszekrényeket (20,7%​) fognak keresni. Ugyanaz a tanulmány megállapította, hogy a családok idén, a Black Friday alkalmával az eddigi legnagyobb összegeket tervezik elkölteni, átlagosan 2500 lejt, 13 százalékkal többet, mint 2021-ben. 

Idén a Black Friday alkalmával az eMAG 639 millió lej értékű eladásokra számít, amely 30 millió lejjel több, mint a tavaly. 

Galéria

Fotó: eMAG

„Figyelembe véve az inflációt és a családok megterhelt költségvetéseit, az emberek egyre inkább a promóciók felé irányultak. Ezért a Black Friday esemény egyre nagyobb figyelemnek örvend. Mi több mint 1,5 millió ajánlattal jövünk az összes termékkategóriában, a legjobb árakon, és olyan részletfizetésekkel, amelyek az eMAG személyes fiókon vagy bankkártyán keresztül érvényesek. A Black Friday az az esemény, amit az emberek az online kereskedésben jobban szeretnek, mert az árak sokkal kedvezőbbek, és az ajánlatokból is több van. Idén a jövő logisztikai központjából szállítjuk a termékeket, ahol a legújabb technológiával felszerelt logisztikai rendszer segít minket abban, hogy sokkal hatékonyabbak legyünk és változatlanul megőrizzük a kiszállítási árakat. A Genius kliensek számára pedig van egy kihagyhatatlan ajánlatunk: november 7–13. között vouchereket adunk vissza azoknak, akik egyéves Genius-bérletet vásárolnak. Minden szinten készültünk: ajánlatok, szolgáltatások, technológia, könnyített kifizetési és kiszállítási módok, és bízunk abban, hogy egy sikeres eseményünk lesz” – nyilatkozta Tudor Manea, az eMAG ügyvezető igazgatója.

Galéria

Tudor Manea, az eMAG ügyvezető igazgatója

Befektetés a technológiába és az ügyfélszolgálatba

Annak érdekében, hogy kellőképpen előkészítse a legtöbb kedvezményt ajánló napot, az eMAG több mint 4,3 millió eurót fektetett be új szerverekbe és cloud típusú szolgáltatásokba, valamint a Dana nevű virtuális chatbot-ba, aki az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársak munkáját fogja kiegészíteni a legaktuálisabb információ szolgáltatásokkal és a leggyorsabb probléma megoldásokkal, amikkel a kliensek találkozhatnak.

A Black Friday megrendelések kézbesítése november 25-ig

Ugyancsak a Sameday által kidolgozott easybox infrastruktúra segítségével, amely már több mint 3600 egységet számlál, valamint a futárszolgálatok segítségével, az eMAG készen áll arra, hogy az összes megrendelést november 25-ig kézbesítse. Az eMAG arra számít, hogy Bukarestben majdnem 40 ezer csomag fog az easyboxba kerülni még aznap, a Black Friday estjén, november 11-én.

Ingyenes bérlet korlátlan kiszállításra és rugalmas fizetésre

A Black Friday napján az eMAG egy kihagyhatatlan kedvezményt ajánl a klienseknek, hogy azok ne kelljen a kiszállítási áron törjék a fejüket: négy vouchert ajánl 25 lej értékben a négy online kereskedelmi applikációban (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), azok számára, akik november 7–13. között egy Genius bérletet vásárolnak, és ezáltal az egyéves bérlet ára tulajdonképpen ingyen lesz.

Galéria

Fotó: eMAG

Ugyanakkor egymillió kliensnek lehetősége lesz rugalmas fizetési módok közül választani, és a Black Friday alkalmával vásárolt termékeiket kifizethetik 4 részletben az eMAG/My Wallet fiókon keresztül, de megoldásokat találhatnak bankkártyás fizetéssel is, akár 40 részletben való kamatmentes kifizetésekre.  

1,5 millió ajánlat, több mint 360 millió lej értékű kedvezmény 

A Black Friday alkalmával november 11-én az eMAG-kliensek széles körű termékkínálatból választhatnak: 

 • 160 000 kis méretű háztartási elektronikai cikk;

 • 60 000 televízió;

 • 205 000 okostelefon és gadget-ek;

 • 40 000 laptop;

 • 60 000 hűtőszekrény és mosógép;

 • 350 000 divatáru;  

 • 1,5 millió pelenka;

 • 150 000 játék és játékszer; 

 • 300 000 háztartási és kertészeti cikk; 

 • 60 tonna kávé; 

 • 120 000 üveg alkoholos ital.

Speciális termékek és szolgáltatások:

 • több mint 24 000 szállás Romániában;

 • autók, vitorlás hajók és motorbiciklik több mint 7,5 millió euró értékben;

 •  

  több mint 10 kg arany;

 • több mint 58 tonna disznóhús; 

 • orvosi és egészségügyi szolgáltatások, screening és analízisek; 

 • 2500 voucher 50%-os kedvezménnyel repülőjegyekre; 

 • luxusórák és ékszerek.  

   

Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett, és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról itt találhatók. 

 (X – fizetett hirdetés)

szóljon hozzá! Hozzászólások

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

2022. november 07., hétfő

15 százalékos nyugdíjemelést javasol a PNL, amennyiben a költségvetés engedi

„Amennyiben a költségvetés megengedi”, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) 15 százalékos nyugdíjemelést javasol – nyilatkozta hétfőn Nicolae Ciucă miniszterelnök.

15 százalékos nyugdíjemelést javasol a PNL, amennyiben a költségvetés engedi
2022. november 07., hétfő

A héten még kitart az enyhe őszi időjárás, a hétvégétől lehűlésre kell számítani

Változékony, de az évszakhoz képest langyos idő várható a következő két hétben, enyhén növekedő mennyiségű csapadékkal – derül ki az országos meteorológiai szolgálat (ANM) kéthetes előrejelzéséből.

A héten még kitart az enyhe őszi időjárás, a hétvégétől lehűlésre kell számítani
2022. november 06., vasárnap

Ez is valami: életminőség szempontjából már nem vagyunk az utolsók az Európai Unióban

Nem sokat, mindössze egy helyet javított Románia az életminőség és jólét világranglistáján: a 169 országos rangsorban immár a 43., vagyis már nem az utolsó uniós ország. A szociológus szerint több olyan ország is van, ahol jobban romlott az életminőség.

Ez is valami: életminőség szempontjából már nem vagyunk az utolsók az Európai Unióban
2022. november 04., péntek

Szolgáltatóváltó platform: gyorsabbá és egyszerűbbé válik az ügyintézés

Otthonról, néhány perc alatt kezdeményezhetik rövidesen az áram- és gázfogyasztók a szolgáltatóváltást, ugyanis egy új, erre szolgáló platformot indít az Országos Energiaár-szabályozó Hatóság.

Szolgáltatóváltó platform: gyorsabbá és egyszerűbbé válik az ügyintézés
2022. november 02., szerda

Közel 300 ezer lejt tartalmazó zsákot tulajdoníthatott el egy férfi egy postai autóból – most keresik

A lakosság segítségét kéri az Ilfov megyei rendőr-főkapitányság annak a 30 éves férfinak a kézre kerítéséhez, akit azzal gyanúsítanak, hogy ellopott egy zsákot 278 ezer lejjel a Román Posta egyik autójából Chiajna településen.

Közel 300 ezer lejt tartalmazó zsákot tulajdoníthatott el egy férfi egy postai autóból – most keresik
2022. november 02., szerda

Novák Károly Eduárd sportminiszter menesztését kéri Dan Tanasă

Novák Károly Eduárd sportminiszter menesztését kéri Nicolae Ciucă miniszterelnöktől a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) képviselője, amiért a tárcavezető „az állam hivatalos nyelvétől eltérő nyelven” közölt közérdekű információkat.

Novák Károly Eduárd sportminiszter menesztését kéri Dan Tanasă
2022. november 01., kedd

Könnyen kijátszható a SUMAL faanyag-nyomkövető rendszer az Agent Green szerint

Már az elindítása óta kijátszható a SUMAL faanyag-nyomkövető rendszer,  és talán a legsúlyosabb csalási módszer a „Szállítmány elpárologtatása”, amikor a fuvarozók kikapcsolják a mobiladataikat, így nem ellenőrzik őket.

Könnyen kijátszható a SUMAL faanyag-nyomkövető rendszer az Agent Green szerint
2022. október 31., hétfő

November első két napján még kellemes lesz az időjárás, utána enyhe lehűlés következik

Kitart az enyhe idő a következő két hétben is, csapadék csak kis mennyiségben várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) hétfőn közzétett, november 13-áig érvényes előrejelzéséből.

November első két napján még kellemes lesz az időjárás, utána enyhe lehűlés következik
2022. október 31., hétfő

Beszéljünk a honlapokról – kezelhetőség és biztonság egy helyen

Kinek lehet fontos egy weboldal, vagy meglévő webtárhelyének bővítése, esetleg regisztrált e-mail-fiókok és domain cím foglalása? Lassan bárkinek, hiszen az online jelenlét a digitális marketing egyik alappillére.

Beszéljünk a honlapokról – kezelhetőség és biztonság egy helyen
2022. október 28., péntek

Óvatosan vezessünk! – köd csökkenti a látótávolságot a közutakon

Köd csökkenti a látótávolságot számos romániai közúton – figyelmeztet pénteken a Román Országos Rendőr-főkapitányság közlekedési tájékoztató központja, az Infotrafic.

Óvatosan vezessünk! – köd csökkenti a látótávolságot a közutakon
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Fontos számunkra az adatai védelme!

Annak érdekében, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és hirdetéseket, közösségi médiaszolgáltatásokat nyújtsunk, valamint elemezzük a látogatottságokat, partnereinkkel együtt sütiket (cookie-kat) használunk oldalunkon. Kattintson az Elfogadom a sütiket! gombra az említett technológia webes használatának elfogadásához. Bármikor megváltoztathatja hozzájárulási beállításait.

Szükség van a hozzájárulásához!

Az alábbi listából kiválaszthatja, hogy mely süticsoportok elhelyezéséhez járul hozzá böngészőjében. Mindegyik kategóriához tartozik egy leírás, amelyben részletezzük, hogy mi és partnereink mire használják az Ön adatait. Nagyra értékeljük, ha elfogadja a sütiket, és garantáljuk, hogy adatai biztonságban lesznek.

Tájékoztatás a sütik használatáról
A Príma Press Kft. által használt sütik kezelése

A Príma Press Kft. által üzemeltetett szekelyhon.ro domainen és aldomainjein keresztül elérhető weboldalakon sütiket (angolul: cookie-kat) használ.

A sütik feladata: információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek például online tranzakciók igénybevételekor, ezáltal nem kell újra begépelni az adatokat; megkönnyítik a weboldal használatát; célzott hirdetések jelennek meg a weboldalon; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

Mi a süti?

A sütik olyan kisméretű adatcsomagok, szöveges fájlok, amelyek a weboldalon történt látogatás alkalmával kerülnek elhelyezésre a böngészőjében. A sütik lehetővé teszik, hogy a felhasználót a következő látogatásakor felismerje, ezáltal a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

A sütiket megkülönböztethetjük funkciójuk, tárolási időtartamuk alapján, de vannak olyan sütik, amelyeket a weboldal üzemeltetője helyez el közvetlenül, míg másokat harmadik felek helyeznek el.

Az Székelyhon.ro által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon alkalmazott sütik funkciójuk alapján lehetnek: alapműködést biztosító sütik; preferenciális sütik; statisztikai célú sütik; hirdetési célú sütik és közösségimédia-sütik.

A tárolási időtartamuk alapján megkülönböztetünk munkamenet sütiket, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt, és állandó sütiket, amelyeket a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató nem törli.

Alapműködést biztosító sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható.

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Süti lejárata  
PHPSESSID szekelyhon.ro
Feladata a munkamenetek állapotának lekérése, a munkamenetek között.
munkamenet saját
cookieControll szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
cookieControlPrefs szekelyhon.ro
Feladata a süti beállítások megjegyzése
365 nap saját
_ga google.com 2 év harmadik fél
_gat google.com 1 nap harmadik fél
_gid google.com 1 nap harmadik fél
cX_G brat.ro/sati 365 nap harmadik fél
cX_P brat.ro/sati 365 nap harmadik fél
cX_S brat.ro/sati munkamenet harmadik fél
evid_{customer_id} brat.ro/sati 90 nap harmadik fél
evid_v_{customer_id} brat.ro/sati 90 nap harmadik fél
evid_set_{customer_id} brat.ro/sati 1 nap harmadik fél
 
Preferenciális sütik:

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a sötét mód vagy betűméret-állító használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

Preferenciális sütik listája:

Süti neve Szolgáltató / Funkció Szolgáltató / Funkció
Süti lejárata
 
darkMode szekelyhon.ro
Sötét mód rögzítése
30 nap saját
textsize szekelyhon.ro
Betűméret rögzítése
30 nap saját
smartbanner szekelyhon.ro
Médiatér App smartbanner rögzítése
7 nap saját
 
Hirdetési célú sütik

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha a beállításoknál anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetések fognak megjelenni.

Hirdetési célú sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
__gads google.com 2 év harmadik fél
_fbp facebook.com 3 hónap harmadik fél
ads/ga-audiences google.com munkamenet harmadik fél
DSID google.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 100 nap harmadik fél
IDE google.com 1 év harmadik fél
pcs/activeview google.com munkamenet harmadik fél
test_cookie google.com 1 nap harmadik fél
tr facebook.com munkamenet harmadik fél
 
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

Közösségimédia-sütik listája:

Süti neve Szolgáltató Süti lejárata  
act facebook.com munkamenet harmadik fél
c_user facebook.com 1nap harmadik fél
datr facebook.com 1 nap harmadik fél
fr facebook.com 1 nap harmadik fél
locale facebook.com 1nap harmadik fél
presence facebook.com munkamenet harmadik fél
sb facebook.com 1 nap harmadik fél
spin facebook.com 1 nap harmadik fél
wd facebook.com 1 nap harmadik fél
x-src facebook.com 1 nap harmadik fél
xs facebook.com 1 nap harmadik fél
urlgen instagram.com munkamenet harmadik fél
csrftoken instagram.com 1 év harmadik fél
ds_user_id instagram.com 1 hónap harmadik fél
ig_cb instagram.com 1 nap harmadik fél
ig_did instagram.com 10 év harmadik fél
mid instagram.com 10 év harmadik fél
rur instagram.com munkamenet harmadik fél
sessionid instagram.com 1 év harmadik fél
shbid instagram.com 7 nap harmadik fél
shbts instagram.com 7 nap harmadik fél
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com 1 nap harmadik fél
SSID  youtube.com 1 nap harmadik fél
SID  youtube.com 1 nap harmadik fél
SIDCC  youtube.com 1 nap harmadik fél
SAPISID  youtube.com 1 nap harmadik fél
PREF  youtube.com 1 nap harmadik fél
LOGIN_INFO  youtube.com 1 nap harmadik fél
HSID  youtube.com 1nap harmadik fél
GPS  youtube.com 1nap harmadik fél
YSC  youtube.com munkamenet harmadik fél
CONSENT  youtube.com 1 nap harmadik fél
APISID  youtube.com 1nap harmadik fél
__Secure-xxx  youtube.com 1 nap harmadik fél
 
A Príma Press Kft-vel szerződött partnerek által alkalmazott sütik leírása

A weboldalon más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket. A partnerek által alkalmazott sütikről a felhasználók a szolgáltatók saját honlapján tájékozódhatnak:

Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI): https://www.cxense.com/about-us/privacy-policy

Google Analytics: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gtagjs/cookie-usage

Google Ads: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Google AdSense: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

A Príma Press Kft-vel szerződéses kapcsolatban nem álló, harmadik felek által elhelyezett sütik

A fent leírtakkal ellentétben a Príma Press Kft. szerződéses kapcsolatban nem álló más szolgáltatások üzemeltetői is helyezhetnek el sütiket a weboldalon, a cégünktől függetlenül, saját működésük érdekében. Az ilyen, harmadik felek által használt sütik elhelyezése ill. az azt elhelyezők által esetlegesen folytatott adatkezelések tekintetében a Príma Press Kft. semmilyen felelősségen nem vállal, e téren felelősségüket kizárja.

Hogyan módosíthatók a sütibeállítások?

A korábban eszközölt sütibeállításokat desktopon a láblécében található Sütibeállítások menüre kattintva bármikor megváltoztathatja. Mobilon pedig a menü gombra, majd a Sütibeállítások menüre bökve éri el.

Alapműködést biztosító sütik:

Ezek a sütik biztosítják a weboldal megfelelő működését, megkönnyítik annak használatát. Enélkül a weboldal használata nehézkesen, vagy egyáltalán nem biztosítható. 

A sütik között vannak olyanok, amelyek törlődnek, amint a látogató bezárja a böngészőt (munkamenet sütik), míg másokat a látogató gépe ill. a böngészője mindaddig ment, amíg azok mentési időtartama le nem jár vagy a látogató azokat nem törli (állandó sütik).

Az alapműködést biztosító sütik között találhatók a cikkbe elhelyezett, harmadik fél által nyújtott tartalmak, mint például beágyazott YouTube-videók vagy Facebook-posztok stb. sütijei.

Alapműködést biztosító sütikhez tartoznak a statisztikai célú sütik is. A statisztikai célú sütik a felhasználói élmény javítása érdekében, a weboldal fejlesztéséhez, javításához kapcsolódnak. Lehetővé teszik, hogy a weboldal üzemeltetője azzal kapcsolatosan gyűjtsön adatokat, hogy a felhasználók miként használják az adott oldalt.

Alapműködést biztosító sütik listája: PHPSESSID, cookieControll, cookieControlPrefs, _ga, _gat, _gid, cX_G, cX_P, cX_S, enr_cxense_throrrle, evid_{customer_id}, evid_v_{customer_id}, evid_set_{customer_id}.


NEM FOGADOM EL
MINDIG AKTÍV
Preferenciális sütik

A preferenciális sütik használatával olyan információkat tudunk megjegyezni, mint például a sötét mód, Médiatér App letöltésére buzdító smartbanner, vagy betűméret-állító használata. Ha nem fogadja el ezeket a sütiket, akkor ezeket a funkciókat nem tudja használni.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben bizonyos funkciók nem lesznek aktívak

Preferenciális sütik listája: darkMode, textsize, smartbanner


NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM
Hirdetési célú sütik:

A hirdetési sütik célja, hogy a weboldalon a látogatók számára releváns hirdetések jelenjenek meg. Ezek a sütik sem alkalmasak a látogató személyének beazonosítására, sütiket hirdetési partnereink állíthatják be. Ezek a cégek felhasználhatják a gyűjtött adatok alapján az Ön érdeklődési profiljának létrehozására és más webhelyek releváns hirdetéseinek megjelenítésére. Ha anonimizálja ezeket a sütiket, akkor kevésbé releváns hirdetései lesznek.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

NORMÁL – az Ön profilja szerint, személyre szabott hirdetések jelennek meg

ANONIM – a hirdetés az Ön profiljától függetlenül jelenik meg

Hirdetési célú sütik listája: __gads, _fbp, ads/ga-audiences, DSID, fr, IDE, pcs/activeview, test_cookie, tr.


ANONIM
NORMÁL
Közösségimédia-sütik

A közösségimédia-sütik célja, a weboldalon használt közösségimédia-szolgáltatások biztosítása a látogató számára. Például, amikor a látogató a weboldalról tartalmat oszt meg a Facebookon, Twitteren, vagy a Bejelentkezem Facebook-fiókkal funkciót használja. A közösségimédia-szolgáltatók a sütiken keresztül adatokat gyűjthetnek arról, hogy a látogató hogyan használja a közösségi média által biztosított szolgáltatásokat, milyen tartalmakat oszt meg, mit lájkol stb.

A látogatónak lehetősége van a következő beállítások közül választani:

ELFOGADOM – ez esetben minden funkciót tud használni

NEM FOGADOM EL – ebben az esetben a közösségi média funkciói nem lesznek aktívak

Közösségimédia-sütik listája: act, c_user, datr, fr, locale, presence, sb, spin, wd, x-src, xs, urlgen, csrftoken, ds_user_id, ig_cb, ig_did, mid, rur, sessionid, shbid, shbts, VISITOR_INFO1_LIVE, SSID, SID, SIDCC, SAPISID, PREF, LOGIN_INFO, HSID, GPS, YSC, CONSENT, APISID, __Secure-xxx.


NEM FOGADOM EL
ELFOGADOM