Székelyhon.ro
2017. február 27., hétfő; Ma Ákos, Bátor napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Autós üldözés után fogták el a járműtolvajt

Bíró Blanka | 2017.01.09. [20:22] | Utolsó módosítás: 2017.01.09. [20:36]

Autótolvajt azonosított a háromszéki rendőrség: a gyanúsított két autót is ellopott, mielőtt a bölöni rendőrség járőrei kézre kerítették.

rendorok betlen utca A-2IllusztrációA Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az első bejelentés péntek éjszaka érkezett: Baróton elloptak egy autót, amit később megtalálták Sepsiszentgyörgyön. A tolvaj egyszerűen otthagyta. Vasárnapra virradóra Sepsiszentgyörgyön tűnt el egy másik autó. A rendőrök mind a két ügyben nyomoztak, és végül a bölöni rendőrök jártak sikerrel: járőrözésük közben felbukkant a megyeszékhelyről ellopott autó.

Jelzésükre a sofőr nem állt meg, ezért üldözőbe vették. Végül a tolvaj kiugrott az autóból, és gyalog próbált menekülni, de nem jutott messze. Kiderült, hogy a 30 éves Fehér megyei férfi gyanúsítható mindkét gépkocsi ellopásával, sőt valószínűsíthetően korábban más megyékből is lopott autót, holott még gépjárművezetői engedélye sincs.

A gyanúsítottat huszonnégy órára őrizetbe vették, majd a törvényszék 30 napos vizsgálati fogságot rendelt el ellene. A nyomozó hatóságok jelenleg az ügy felgöngyölítésén dolgoznak. A két ellopott gépkocsit már visszajuttatták a baróti, illetve a sepsiszentgyörgyi tulajdonosnak.

 

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
3.
sakkor?
2017.01.10., kedd [10:19]
A talpa,szerintem szőrös esetleg barnább a szokásosnál!
2.
puff
2017.01.09., hétfő [20:49]
kimaradt a cikkből, az a felvetés, vajon hány anyajegye van a bal talpán
1.
nane
2017.01.09., hétfő [20:32]
Ez a resz a legjobb "valószínűsíthetően korábban más megyékből is lopott autót. Pedig még gépjárművezetői engedélye sincs." - mi koze egyiknek a masikhoz ?
Hozzászólások3