Csíkszék
Udvarhelyszék
Marosszék
Gyergyószék
Háromszék
Hadnagy Éva 2018. május 15., kedd

Ballagási ünnepségek Székelyudvarhelyen – íme, az időpontok

Elsőként a Babeș–Bolyai Tudományegyetem kihelyezett tagozatának végzőseit búcsúztatják el Székelyudvarhelyen, csütörtök délelőtt fél tíztől a városi sportcsarnokban. A középiskolák kicsengetési ünnepségei jövő héten rajtolnak.

Hadnagy Éva 2018. május 09., szerda

Fotópályázat koraszülött babákról

Fotópályázattal folytatódik a Túl korán érkeztem elnevezésű adománygyűjtő kampány, amelyet a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvánnyal (SZKA) közösen szervez az Udvarhelyszéki Anyák Egyesülete.

Hadnagy Éva 2018. április 16., hétfő

Ezerszámra osztják a virágokat Székelyudvarhelyen

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala a lakosság bevonásával – a tömbházlakókkal és magánházak lakóival, illetve az intézményekkel együttműködve – ötödik alkalommal is meghirdeti a Virágos Székelyudvarhely elnevezésű programot.

Hallgassa online rádióinkat
Hadnagy Éva 2018. március 13., kedd

Babaruhabörze és -gyűjtés az udvarhelyi kórház újszülött- és gyermekosztálya számára

Gyermekruhák és -cipők, játékok, babakocsik, illetve egyéb, gyermeknevelés során használatos eszközök cserélhetnek gazdát szombaton Székelyudvarhelyen, az Udvarhelyszéki Anyák Egyesülete által megrendezendő tavaszi bababörzén.

Hadnagy Éva 2018. március 12., hétfő

Március 15. Székelyudvarhelyen

Idén is méltóképpen kívánja megünnepelni az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóját Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, ezért tartalmas programkínálattal készülnek.