HIRDETÉS

Tizenkétszer talált be a fővárosiak hálójába a Sportklub

Dobos László 2016. december 20., 20:02 utolsó módosítás: 2016. december 20., 20:13

Győzelemmel kezdte a Brassóban zajló jégkorong Román Kupa küzdelmeit a Csíkszeredai Sportklub. A kék-fehérek 12–0-ra nyertek kedden délután a bukaresti egyetemi csapat ellen.

Fotó: Gecse Noémi

Tizenkét gólt lőtt a Csíkszeredai Sportklub a Bukaresti Sportul Studențesc együttesének a 2016/17-es jégkorong Román Kupa nyitómérkőzésén, Brassóban. A bajnokságban is pont nélkül, utolsó helyen álló Sportul ezúttal sem tudott felnőni a mezőny többi csapatának szintjére.

A csoportnak tagja még a házigazda Brassói Corona, velük csütörtökön délután játszik a Sportklub, minden bizonnyal ezen a mérkőzésen dől majd el, hogy melyik csapat jut be a péntek esti döntőbe: a Sportklub vagy a Corona. A szervező Román Jégkorong-szövetség (FRHG) közleménye szerint a csütörtöki és a pénteki összecsapásokra fehéroroszországi játékvezetők érkeznek.

Jégkorong, Román Kupa, B csoport, 1. forduló:
Csíkszeredai Sportklub–Bukaresti Sportul Studenţesc 12–0 (4–0, 4–0, 4–0),
gólszerzők: Rokaly Norbert 2, Salló Alpár, Nathan Campbell, Egyed Róbert, Tomas Kana, Ilja Szolarjov, Geréb István Attila, Radim Valchar, Antal Norbert, Bíró Tamás Áron és Péter Róbert.
Büntetőpercek: 10–20 (ebből a bukaresti Ștefan Stănescunak 10 perc fegyelmi).
Játékvezetők: Máthé István, Crișan Hunor és Csata-Székely Levente.
A csoportnak tagja még a Brassói Corona.

A csoport:
kedd, 19 óra: Gyergyószentmiklósi Progym–Galaci Dunărea. A csoportnak tagja még a Bukaresti Steaua.

A további műsor:
Szerda: Brassói Corona Wolves–Bukaresti Sportul Studenţesc (15 órától) és Bukaresti Steaua–Gyergyószentmiklósi Progym (19).
Csütörtök: Brassói Corona Wolves–Csíkszeredai Sportklub (15) és Dunărea–Steaua (19).
Pénteken, december 23-án rendezik a helyosztókat, a kisdöntő délután 3 órakor kezdődik, a döntő pedig este 7 órakor. A mérkőzések nem végződhetnek döntetlennel, 60 perc utáni egyenlőség esetén 5 perc hosszabbítás következik, majd (ha szükség) büntetőlövések. A szervezők közleménye szerint a brassói Román Kupa mérkőzésekre semmilyen bérlet nem érvényes. Egy belépőjegy 10 lejbe kerül.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
8 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS