HIRDETÉS

Sportklub-szurkolók a Városligetben

Székelyhon 2016. december 29., 22:26 utolsó módosítás: 2016. december 29., 22:39

Nagy népszerűsége volt a budapesti Városligeti Műjégpályán karácsony és szilveszter napja között megrendezett Winter Classic jégkoronggálának, amelyen csütörtökön a Csíkszeredai Sportklub is jégre lépett.

A Kárpát-medence több településéről összesereglett Sportklub-szurkolók örömére az első két harmadban szoros volt az eredmény az Újpest–Sportklub összecsapáson.

A házigazdák már a 34. másodpercben megszerezték a vezetést, Antal Zsombor azonban a 33. percben egyenlített, és egészen a 47. percig döntetlen volt az állás. Két újpesti gól következett, de két és fél perccel a vége előtt a Sportklub időt kért, és a csíkiak szakvezetése az egyenlítés reményében Onodi kapus helyett is mezőnyjátékost küldött a jégre. A taktika nem vált be, az Újpest korongot szerzett, és betalált az üresen hagyott csíki kapuba.

A végeredmény: Újpesti TE–Csíkszeredai Sportklub 4–1 (1–0, 0–1, 3–0). Gólszerzők:
Karol Csanyi (1. perc), Andrej Hebar (47.), Pápa Márton (54.) és Hegyi Ádám (58.), illetve Antal Zsombor (33.). Büntetőpercek: 6–12. Játékvezetők: Haszonits Miklós és Németh Márton, illetve Kókai Márk és Soltész Áron.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
3 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS