HIRDETÉS

Speciális edzést tartott a Csíkszentimrei Sasoknak a Sportklub két játékosa

Székelyhon 2017. január 09., 12:59 utolsó módosítás: 2017. január 09., 13:21

Különleges edzést tartott vasárnap délután a Csíkszentimrei Sasok ifjúsági jégkorongcsapatnak Gecse Hugó és Farkas Tamás, a Csíkszeredai Sportklub két játékosa. Gecse Noémi fotóival számolunk be róla.

Fotó: Gecse Noémi

Mint megtudtuk, a Szentimrei Sasok 11 éve alakult, az utánpótlás-nevelés pedig 2010 óta működik a településen. Ez idő alatt a Sasok „fészkéből” Csíkszeredába került Balló Laura, Jakab Orsolya, Jakab Kinga, Jakab Lukrécia, Bálint Áron, Szopos Böjte Szabolcs és Keresztes Imre – tudtuk meg Jakab Károlytól, a csapat edzőjétől. Hozzátette a felsorolt gyerekek a mai napig is aktív játékosok az ISK és a Sportklub utánpótláscsapatában.

Mostani játékosaik az U10-es korosztályban: Bálint Attila, Kopacz Bálint, Erdély Dávid, Kolumbán Bátor, Balog Ákos, Izsák Csenge, Izsák Csaba, György Márk, Szopos Richárd, Bálint Kristóf és Polácsek Csaba.

A lányok a Csíkszeredai Sportklub lánycsapatában játszanak, közülük tavaly hárman kaptak behívót a román jégkorong-válogatottba, így a világbajnoki selejtezőkön is pályára léptek. A fiúk közül Keresztes Imre az U14-es korosztályban, míg Bálint Áron és Szopos Böjte Szabolcs az ISK U12-es csapatában játszanak.

A vasárnapi speciális edzésről Izsák Csenge, Izsák Csaba és György Márk hiányoztak, betegség vagy elutazás miatt, így ők nem kerültek fel a csoportképre.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
1 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS