HIRDETÉS

Corona-Progym kisdöntő lesz

Gergely Imre 2016. december 22., 22:33 utolsó módosítás: 2016. december 23., 11:17

Harminc percig reménykedhettek a gyergyói hokiszurkolók abban, hogy a Steaua képes lehet legyőzni a galaci csapatot. Azonban ekkor egymás után következtek a Dunărea góljai és eldőlt a meccs, és ezzel az is, hogy a piros-fehérek nem jutnak döntőbe. 

A jégkorong Román Kupa csütörtöki napján a Progym már nem játszott mérkőzést, az egyedüli feladata az volt, hogy izguljon, és várja a csodát, azt hogy Catrinoiék legyőzik Gogáékat. Nem így történt.

Lőrincz révén hamar vezetést szereztek a galaciak, de aztán hosszabb gólcsend jött, azért, hogy a gyergyói drukkerek idegeskedhessenek, reméljenek. A második harmad közepén eldöntötték a meccset a Duna-partiak, 5–0-ra vezettek az utolsó felvonás előtt. A harmadik játékrészben ugyan a Steaua felkapaszkodott három gólos különbségre, de ennél közelebb már nem tudott kerülni a galaciakhoz, akik 6–3-ra nyerték a mérkőzést.

Jégkorong, Román Kupa, A csoport, 3. mérkőzés:
Galaci Dunărea–Bukaresti Steaua 6–3 (1–0, 4–0, 1–3),
gólszerzők: Lőrincz Levente (4., 32, és 36. perc), Ondrej Rusnak (30.), Robert Krajci (48.), Vitalij Donika (50.), illetve Anton Butocsnov (45.), Nicusor Lusneac (47.), Robert Timaru (54.).

A csoport végeredménye: 1. Dunărea, 2. Progym, 3. Steaua.
Ez azt jelenti, hogy a döntőben pénteken este 7 órától a Dunărea és a Sportklub csap össze, míg a Progym a kisdöntőben Coronával találkozik délután 3-tól.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
9 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS