HIRDETÉS

Brassó ellen folytatódhat a Progym sikersorozata

Gergely Imre 2016. december 01., 23:07 utolsó módosítás: 2016. december 02., 13:38

Papíron nem a Progym az esélyes, a bajnokság legerősebb csapata látogat Gyergyószentmiklósra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel fognak kikorcsolyázni a jégre a piros-fehérek. Sőt, ez plusz motivációt adhat a fiúknak, itt az alkalom bizonyítani, hogy tényleg bárki ellen képes nagyot alakítani a csapat.

Fotó: Tamás Zoltán

A Progym–Corona mérkőzés egyben az alapszakasz második periódusának kezdete is. Ez alatt minden csapat ismét játszik mindenkivel, de mostantól nem kétmeccses párharcok lesznek, hanem csak egy-egy találkozót rendeznek. Azaz mindegyik együttes egy meccset hazai pályán és egyet vendégként játszik ellenfeleivel.

A program szerint miután pénteken Brassót fogadja a Progym (18.30-kor kezdődik a találkozó a gyergyószentmiklósi jégcsarnokban), december 8-án, Csíkszeredában lép pályára. Ezt követően bajnoki meccset már csak 2017-ben játszanak a piros-fehérek. Addig azonban még sor kerül a Román Kupa mérkőzéseire is, december 20–23. között Brassóban. 

Hokibot helyett fakanál

A Progym pénteken győz, szombaton főz – ez igazán jól esne a gyergyói szurkolóknak. Legyen is így, de eredménytől függetlenül a csapat is részt vesz a VII. Kárpát-medencei Disznótoros Főzőversenyen. A játékosok bebizonyítják, hogy nemcsak a hokibottal, hanem a fakanállal is jól bánnak. Szeretettel várnak minden egykori játékost, támogatót és jégkorongkedvelő jó barátot a Progym standjához, ahol az ínyencségek mellett a jó hangulat is garantált lesz – szól a felhívásukban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
4 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS